IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Sataa, sataa, hiutaleita... LUNTA!!Tiistai 06.11.2007 05:02

JEE!! tannekki tulee koht oikeesti talvi. Just paasin ihmisille kertomaa, kuinka suomes on jo lunta ihan siel etelassaki!

Tultiin tanaa 4.30 aamulla sielt turnauksesta. Voitettiin se. Meil oli 5 pelii, 24 tunnin sisalla. Ja siis 3 niist oli 2*40 ja kaks 2*30 pelei. Nyt on sit taa ja huominen IHAN KOKONAAN lepoo:)
Sain anatomian raportista 72/75. Oon ma aika kuru:P

Ei ooku viikko ja sit onki fall examit. Voin nyt jo sanoo, et matsku menee lapi, ja siina se sitte onki:) Anatomia ei tuu menee lapi, ja historia tekee tiukkaa:D american literature, se on vaikeeta, mut ei kiinnosta mua, ku lopetan sen ens jaksoon mennessa.

Sain tanaa Jennilta paketin, mis oli kirje ja mun lempikarkkei. Fazerin vadelmasuklaa ja sit oli mun lemppari irttiksii:) En tajuu, miten jenni ties:D Ehka me ollaan vaan niin samalasiii:)

Oon tutustunu taalla paljon, noihin japani ja korealaisii.. hahaa, ne on nii hassui, ku ne vetelee jotain fysiikkaa tost vaa noi, mut silti ne on jossain enkun ykkos kurssilla. Ja esim. yks tytto lopetti historian, ku se oli niin vaikeeta sille. Sit se kumminki on just jossain yhtalo ja fysiikka kurssilla. Tai jotain sinne pain, en oo ihan noitten fyssan ja kemman kursseihin tutustunu.

Vasyttaa jumalattomasti, taytyy viel teha historian "the man of the year"-projekti, ja sen jalkee loput laksyt. Nii ja tanaa on room check. Ei oo viel ollu ku yhen kerran siisti, tan koko kahen ja puolen kuukauden aikana:D Se akka jokakerta valittaa, ja sanoo et imuri on keksitty:D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.