IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

maanantai on kyl taalla:)Tiistai 23.10.2007 03:37

Heissan!

Apuaaaaaaaaaa!! ma kuolen tanne.. mun pitais palauttaa keskiviikkona kaks anatomian ainetta! tai sillei et eka vastailla kysymyksii ja sit teha essee.. alotu, kolme jaksoo ja lopetus. Voi perse! en tuu ikina selviimaa:S

Meil oli lauantaina yks peli. Havittiin 4-3. Pelasin toisen puoliajan, ja paasti yhen. Peli oli meilta huono.


JEE RAIKKONEN VOITTI!! Laitoin eilen heratyskellon et varmasti naan sen kisan. En olis kyl ihan heti uskonu et se voittaa!! Mut se voittti, olin niiiiiiiiin ilonen, ja kaikki ihmetteli et mika tolla on. Sit ku kerroin Formuloista, nii ne vaa kysy et mika se on. On naa ihmiset taalla kylla ponttoi!

Oon ollu taal nyt tasan kaks kuukautta. Tuntuu et aika ois menny tosi hitaasti, et olisin ollu taal enemman ku kaks kuukautta. mut sit toisaalta kaks kuukautta on niin paljo et se on toissaalta menny tosi nopee, ku ajattelle.. nyt on sit kaks kuukautta nii tuun suomee kaymaa..

Ilma on alkanu kylmeta, ja tanaa ku paasin koulusta, niin oli niin kylma tuuli et nena jaaty:)

Nyt joutuu kyl menee tai alottaa esseeta.. Onneks lainasin kaverin tietokonetta, niin voi kattoo leffaa samal:)

Voi olla muuten et jatan american kirjallisuuden, se on niin ajan tuhlausta, ku oikeesti en ymmarra koskaa mitaa mita se tarina kassitelee tai mitaa.. ja sit ku kaikki esseet ym. pitaa kirjottaa niist nii se on aika hankalaa...

Mut jooo hyvaa yota kaikille, ma meen huoneesee.. ainii, saan varmaa ens viikol kameran, niin sit saatte vahan enemman kuvii:)

Henna

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.