IRC-Galleria

heidushka

heidushka

Pienet katastrofit ovat tarinan arvoisia

Blogimerkintä

- Vanhempi »

KiteelläKeskiviikko 15.02.2006 12:35

Miepä päätin nyt myös kokeilla tätä päiväkirjasysteemiä kun oon jo kauan aikaa miettiny että johonkin ois kiva aina kirjotella kuulumisiaan...
No joo, tälläkin hetkellä miun pitäs olla paahtamassa anatomiaa tai lääkehoitoa mutta välillä on hyvä pitää myös taukoja...;)Meillä on tällä hetkellä ns. loma menossa, kun koulua ei ollu kun kaks päivää...Rankkaa tää meijän opiskelu!
Huomenna ois myös penkkarit joita ois tarkotus lähteä illalla juhlimaan Joensuun suuntaan...:)Meijän omista penkkareista akaakin olla jo vuos, nopeesti menee aika, mutta toisaalta ihan hyvä niin..:)
Ai niin, enpäs vielä ookaan muistanu kirjottaa olympialaisista, miun elämää tällä hetkellä eniten rajoittavasta tekijästä..Kun tuntuu ettei löydy aikaa kaikelle mitä pitäs tehdä kun haluu välillä (=aika usein) kattoa noita kisoja..:)No onneks isän kanssa ostettiin maanataina digiboksi niin sinne saa nyt laitettua muistiin noita kisoja niin ei tarvii ihan koko aikaa istua telkun ääressä..:D
Mutta ehkäpä tää nyt riittää tältä erää...Vois lähteä vaikka ulkoilemaan kun tuolla näyttää vähän siltä että pilvet väistyy ja aurinko rupee paistamaan...:)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.