IRC-Galleria

heidushka

heidushka

Pienet katastrofit ovat tarinan arvoisia

*hämmentynyt*Lauantai 25.02.2006 09:53

Ohhoh!
Mie äsken sanoin meijän porukoille lehteä lukiessani että kattokaas, mustavaaralla on tänään 20-vuotis synttärijuhlat.Lähetäänkö käymään?Ja nää sit siihen että no mennään..Mie sit ttä oikeestiko ja isä sano et ei miulla muutakaan tekemistä oon ja äiti et ei miullakaan...Mie sit siihen että no ei kyllä miullakaan(vaikka pitäs lukea tenttiin...)..No, myö sit ilmeisesti ollaan lähössä sinne päin.Isä ja äitee hiihtämään ja mie laskemaan..
Niin, pitikin kertoa vielä eilisestä. Mie kävin eka päivällä luistelemassa isän kanssa (*kiltti tyttö*) ja isä opetti minuu sirklaamaan takaperin..Oisittepa nähny..Mut nyt mie ehkä tiiän miten se pitäs tehdä, vielä kun sais omat jalat tekemään niin kun pitäs..;PMutta lopulta olin niin väsyny et kaaduin suorilta jaloiltana selälleen ja sit päätin lopettaa..:)Sit illalla porukat houkutteli miut kanssaan hiihtämään ja voin vaikka vannoa että koskaan ikinä missään ei oo hiihto tuntunu noin helpolta!Roikuin isän perässä (joka ei hiihtäny kylläkään täysillä mut aika kovaa kuitenkin..) koko matkan, jaksoin luistella melkein kaikki ylämäet ja olin kuolla sit alamäissä kun yritin saada hengitykseni tasaantumaan. Ja lopulta mie olin jaksanu hiihtää 10 kilometriä luistelutyylillä ollenkaan pysähtymättä lepäämään. Ja aikaa meni van noin 45 minuuttia! *pikkasen ylpee itestään* Jos hiihto ois aina noin helppoa niin miehän oisin suksilla joka päivä.
Hassua on kyllä huomata, että viikkojen aikana kun pitää käydä koulua ja elämä menee aika lailla sisällä istumiseen, oon ahistuneempi ja väsyneempi ja heti kun tulee viikonloppu niin miusta tulee paljon energisempi kun pääsee ulkoilemaan...:)
Mutta nyt mie lähen syömään ja lukemaan vähän ja sit lähetään ajelemaan Joensuuhun päin ja sieltä sit sinne Mustavaaralle..:)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.