IRC-Galleria

herrasmiesliiga

herrasmiesliiga

antagonisti

EnglantiKeskiviikko 19.07.2006 03:09

JOU mikä AALTO!

Keskiaika markkinatPerjantai 30.06.2006 21:34

Ei ne osaa huutaa... eikä siel ollu kunnon musiikkii.. ja kaikki oli kallist... mut seura oli kiva ja puvut hienoi.. :) oli iha mukava päivä, ni eiköhän se lopu tällä päänsäryllä, tietenkin.........

Englanti....Torstai 29.06.2006 16:57

Se vaa tulee eikä se odota.. ollakko valmis vai eikö olla valmis..? emmää tiiä, ehkä pitäs ruvet pakkaa.......... viel muutama päivä.. 5. päivä klo 6 pitäs olla lentokentäl, ja se on sit kolme viikkoo jossai perämetis... viimine joka oli vapaa.. se kertoo jo paljo..

se on nyt lomaSunnuntai 04.06.2006 02:38

masentavaa........... loma... pia sit joutuu kaik kirjotukse ja semmose käymää.. mä ajelin tänää vähä autol.. olipa se helppoa, sori pete en koskaa häiritte sun ajojas enää.... ;) huome karvattii.. musta tuntuu et se leiri on nyt jo ohi, miks mä oon näin positiivinen...? tyhmä kesä.. ois viel kouluu... se englantiki viel.....

Sparras leiriTorstai 25.05.2006 21:46

huomenna lähetää

loppu tulee muttei loppuu näyTiistai 23.05.2006 02:09

joo vaikkakin tän päivän kauppareissu ylitti kaikki ongelmajättiläiset, edessä on kuitenki vieläki ne kaik aineiset ja referoinnit, ei oo todellist miks mä en jaks tehä niit...?! ja viel ne työ jutut fyssast...... täl kerral tulee paljo hipsunollii....:/ ja koulu loppuu, nyt kyllä jonkun pitäs ottaa jotankin niskast kii ja sanoo jotai jollekki..!

<333Maanantai 22.05.2006 01:45

no JAA.A! mitä tähänki nyt sit sanos..... go lordi go lordi, kyl suomi on luojan luomus, ei me hevillä hävitä ei... :D

LapsenmielisyyspäiväTiistai 09.05.2006 19:12

Jee leluja kouluun.. tuttiapina messissä ja menoks, miks mä jätin mun kännykän kotii, onneks maailmas on kilttei ihmisii. jouduin sitte PYYTÄMÄÄNKIN.. omg..

ThylshäMaanantai 01.05.2006 02:51

Ei siis oo odotettukkaa tylsempää vappua.. :D kotona vaa koko päivän yksin kissan ja koiran kans, kun muut hilluu kaupungil.. Mun päivän tavoite oli siivota oma huone, mutta yritys nro neljä paljasti ettei siitäkää tuu mitää.. Latekin vihjas ain et ei siit tuu mitää, todettii taas et Tanhuska ja Wenduska saapui kuvioihin (kuin kaksi marjaa, minä ja pete), myös siivouksen suhteen.. Saamattomuus on maailman palkka. Noh, eipä tullu siivottuu mutta mä sotkin meidän keittiö pöydän ja sain mä neljä tauluu seinälle..! Siinä ohessa tuli vähä tapetei revittyy.. Miksei maalarinteipis voi lukee et repii paperitapettii..? Noh, tällast tänää, katotaa mitä huominen tuo tullessaan..


For the king for the land for the mountains
for the green valleys where dragons fly
for the glory the power to win the black lord
I will search for the emerald sword

WHOEHALauantai 29.04.2006 23:56

Muistatko sinä, joka juuri luet tätä tekstiä ja tunnet minut (esim. omistat puhelinnumeroni, olet paras kaverini, olet joskus jutellut kanssani jne.) miten tapasimme? Minä muistan (ehkä!) mutta muistatko sinä? Ole kiltti ja kommentoi että tiedän sinun muistelleen meidän kaveruuttamme :)
Sinä, joka kommentoit (tai luit tätä) kopioi tämä omalle sivullesi ja ylläty siitä, miten moni sinut muistaakaan!