IRC-Galleria

herrasmiesliiga

herrasmiesliiga

antagonisti

Blogi

- Vanhemmat »

Operaatio kastakaa ohjaajakaveritLauantai 11.02.2006 12:48

Ei eilen pitän men uimaa kun oli räpyläuinti kisat ja muutenki kipee... Pitäs terveytyä tansseihin, jotka on jo perjantain.. Kaikki (tai melkeen kaikki) kunnia kuuluu Iirolle, joka omasta mielihyvästään halusi välttämättä vetää mut hyppyaltaaseen, no en tippunu kunnol mut puoliks kastuin kyl.. Et kiitti vaa iiro.. :D Mä en vieläkää tajuu sitä selkä juttuu!! No ei se mitää, harkkoje lopuks kaksoset halus näyttää et he pystyvät heittää mut vetee, mut ei niil meni joku 10 minuuttii et ne tajus et hei.. heitetään se lastenaltaaseen, ja joo, kyl mä kasktuin kokonaa.. ihan hyvä mikko ja matti..! täst se tervehtyminen vasta alkaa.. ja muuten me tilattii kebabii tänää kouluu.. :P oli hyvää.. <33

Uus kurssi...Keskiviikko 08.02.2006 11:43

Entinen meni nyt vähä niin ja näin, kuvittelin et se ois menny paremmin, mut eeeeiii.. :/ Tässä mun rivien kurssit:
a-enkku
b-ruotti
c-kuvis
d-äikkä
e-fyssa
f-ussa

PSYKO(KO)?Sunnuntai 29.01.2006 00:20

Voi vitsi, koe viikko kulman takan ja mä kirjotan vaa jotai psyko-leffaa! Pitäs oikeest pääst tost matikast läpi et.. noo, ettei tuu el etenemisestettä.. Mut psykot rock´s.. Tais kirjastontäti vähä ihmetel kun perjantain kimin kans käytii kirjastos vapaatunnil ni mä lainasin vaa jotain itsetuho ja väkivalta kirjoi.. :D Ja reppu selkää ja menoks.. Nii sitä kans juteltii et mitä ne sil voi jos joku vie pari kirjaa sielt kun ei siin oo mitää aitoi esteen.. Niinku kaupungin kirjastos.. No mut ei vieläkää välii ol.. Otson mielest mun ei tarttis esittää mitää psykoo jos oisin ite pää osas!! Neki menee sit tekee jonku elokuvan, matkii metiä, siat!!

Kalm..Perjantai 20.01.2006 15:15

Kui kukaa voi asuu tääl, nyt kyl se joku lämpökatastrofi ois hyvä joku kasvihuoneilmiö ym kun haluu vähä lämpöösempii ilmoi!! Voi eskimo raukkoi.. Tänää kuitenki Unajaa suoraa koulust.. Tai nythän mä oon koton oottaa et voi hakee heidin ja mennää sit takas kouluu.. Plaa.. Toivottavast Mikko on tänää sukeltaa, kun en millää kest niit riiviöit yksin.. Pitäkää ittenne ihmisin, mäpä just tilasin taas pari paitaa..! ADJEKTIIVIT KUNNIAAN!!

Merkistä! ¤ehhehheehhheheheehhe¤Keskiviikko 18.01.2006 01:06

Voihan kanahäkki soikoon, mulla ei oo ollu konet since torstain!! Mitä outoa paskaa, nyt on kyllä kalteva tosi kyseessä... x) oi tätä huumorintajua.. Kukaan ei voi ymmärtää.. Paitti heilien.. Ja pökäle.. :P Oltii täs joo pikkuserkun konffikses ja heidi löys uuden idolin.. Jani.. 9vee.. Harrastaa mikroautoiluu.. Ja se lähetti heidille muumi-soittoäänen.. muut yhteist ei sit ookkaa.. "Jani älä kiusaa sitä kissii.." ja mitä outoo on "ketä se oli"-lauseessa??

ElämäTorstai 12.01.2006 21:21

Taas se menee omalla painollaan.. On ruvennu miettii asioit vaa, mikkä on tärkeimpii.. Niit isoi kivii siin lasipurkis.. Mä en vaa viel todellakaa tiedä mitää mistää.. Tää koko homma sekottaa mun elämää, siis ajatukset siis. Ei oikee osaa päättää.. Tää on nyt tätä samaa vaa, ei mitään suoraa, samanlailla kuin kun mun elämä. Kuka sano et se ois helppoo...

Ja, ja.. Kun eile unohtu kirjottaa, niin kiitoksii matti kun löit mua kyynärpäälläs!

Oi kettu...Tiistai 10.01.2006 01:00

Ei oo tosi, mä oikeesti sain aikaan tällasenki! Tai oikeestaan se on mun tosi rakkaan ystävän Riinan ansiota.. :P Harmi kun joku kettu oli oli vieny mun boston nimen ni en saanu sitä, mut ei välii tää on paljo mukavampi.. :) Kattotaa ny mitä täst tulee, eka pitää oppii käyttää tätä! Itte oon ain nii kauheel innol tuputtaa tyyppei ii2 kun haluun sitä mun listää pitemmäks kelle oon antan ystäväkoodin.. x) Mä voisin varmaa kirjottaa samantein vaik koko elämänkertani mut nyt ei millää pysty, ei onnistu.. Lukekaa vaa myöhemmi lisää.. MNM 4-eva!!
- Vanhemmat »