IRC-Galleria

.puolihuolimattomuus.Keskiviikko 22.02.2006 23:19

Tänään oli kivan lyhyt päivä koulussa ja pahaa ruokaa eli hernekeittoo ilman lihaa ja hyvää jälkiruokaa eli laskiaispullaa ilman lihaa. Ladakaan ei tullu ees syömään hyvää laskiaispullaa ilman lihaa kun sillä oli ongelmia sen suunsa kanssa xD. Kirjastoauto on kiva keksintö. Varsinkin sillon kun ois tiedossa matikan tunti. Ymmärsin tänään kemian tunnilla olevani melko toivoton kemiassa. Se siitä. Mimmulihemuli rakkaani tuli tänään koulun jälkeen meille:). Katottiin vaan telkkaria. *nykynuoret*. En oo tehny sit tänään enää mitään. Sais olla jo torstai. No mut jos meen nukkuun pian niin torstai tulee nopeemmin. Tajusin tänään aamulla, että on ihana tunne kun herää aamulla ja huomaa että saakin vielä nukkua:). Ootan torstaita siks että sillon saadaan valmistella ilmasutaidon lopputyötä, telkkarista tulee ohjelmia, torstain jälkeen on perjantai, jolloin on supanite ja kaikkee muuta hienoo(: .
Mietin tänään, et vähän ois kamalaa jos joku lukis mun tätä päiväkirjaa. Siis kaikki mun salaisuudet, kaikki yksityisyys mun elämästä ois tullu julki. Mitä mä sitten tekisin? Toivon että sille tulis tosi paha omatunto, joka julkeaa tätä lukea. NI!
Olen tutustunut outoihin ihmisiin. Sen piikkiin voin laittaa sen että minua pidetään paikkapaikoin hieman oudohkona. Se ei siis ole minun vikani, tälläiseksi en syntynyt vaan tälläiseksi nykyinen ympäristö minut muokkasi. Luulen että jos joku oikeesti lukee mun niin yksityistä päiväkirjaa, se pitäis mua ehkä aika tyhmänä. Mut hei elämä on.
Kiitos sille joka keksi yöt. ilman öitä voisi olla hieman väsyneempi. Siksi varmasti menen tänään aikasin nukkumaan. Stepfordin naiset on hieman kuivahko elokuva. Romanttisinta siinä oli se kun se yks nainen makas siä lattialla sen miehen pää kainalossaan (niin se pää oli siis pelkkä pää, oli meinaan irronnu sen miehen muusta vartalosta) ja sitä kuvattiin sillain hienosti ylhäältä päin koko ajan etääntyen. Joo eiks mulla tosiaan oo muuta tekemistä? No ei.Mee pois.
Meijän koulun pihvilista:
-kasvispihvi
-porkkanapihvi
-linssipihvi
-kalapihvi
-papupihvi
-punajuuripihvi
-silakkapihvi
-pähkinäpihvi
Oliks siinä kaikki?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.