IRC-Galleria

eli jufstTorstai 23.02.2006 22:42

Meijän koulu on kiva paikka. Tulkaa kaikki sinne. Siellä alotetaan hiihtoloman jälkeen uus juttu. Pihalle pystytetään postilaatikko ja joka välitunnilla pitää käydä kirjottamassa nimmarinsa sinne postilaatikossa olevaan vihkoon. Niin ja meiltä otetaan ensin nimmarista näyte. Niin kukaan ei voi mennä kirjottaa toisen nimee sinne. Niin ja sitten joka välitunnin jälkeen opettajat tarkistavat, keiden kaikkien nimet siellä vihkossa on. Ja sitten kai viikossa se luokka jonka väki on ollut eniten ulkona saa mennä perjantain ruokavälkällä vartiksi nettiin, mutta opettajat valvoo että ei mennä mihinkään asiattomille sivuille. Eli suomennettuna saa käydä kattoon mailinsa tai käydä koulun omilla sivuilla *tyylillä*:D. Miks ne näkee niin paljon vaivaa?
Olin tänään saada punaisen lapun kotiin. Lappu oli jo kirjoitettu ja tuotiin pikku kätöseeni. Syynä se että "lintsasin" välitunnilta vessassa Kasan ja Ladan kanssa ja kun meitä oli kuulemma jo kerran käsketty ulos. Niin ei muuten mitään, mut ongelma oli se että olin tullu just ruokalasta ja kerenny oleen ehkä puoli minuuttia siä vessassa kunnes meijät käskettiin ulos. Niin ja en ollu paikalla kun joku toinen opettaja oli puhunu siä? Elämä on julmaa:D.
Menin tänään suoraan koulusta sitten keskustaan. Käytiin syömässä ladan kanssa Jackpot ateria puokkiin:) Kierreltiin sinne sun tänne ja sit mentiin mäkkiin:D Siä en onneks syöny mitään. Niin ja sovitettiin kaupassa kivoja vaatteita ladan kans. (ei voi kertoo missä kaupassa kun kuitenkin pidätte mua tepsuna;D). Oli muuten taas vähän henkeviä keskusteluita freaksoulin kanssa bussissa :D. Joo sellasta se on. Vertsa älä nää painajaisia:). Tunnen paljon kivoja ihmisiä. Oon huomannu sen. Kaikki on niin kilttejä, vaikka olisin aika tämmönen. Mut sit oon huomannu kans et on niitä ihmisiä jotka ei jaksa olla kilttejä sitten koskaan:D. Hei mulle saa antaa muuten hyviä ideoita tätä äikän esitelmää varten:) jooks? Te<3 Nähtäillään!

Tykkään Minnistä<33

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.