IRC-Galleria

Poika tapansa mukaan hukannu avaimet..ei ollu edes ovessa roikkumassa joten piti sille antaa omat avaimet ku lähti kouluun. Itellä oli hiustenvärjäys klo 10 ja tottahan toki mun piti kävellä kaupunkii ku ei ollu latin latia lompakossa enkä viittiny ensin kävellä kilsaa toiseen suuntaan että oisin automaatilla päässy käymää.

No nyt o hiukset taas värjätty..ostettu 70 euron farkut ja kaikkee mutta krääsää..ei mua pitäs päästää ollenkaa ilman vahtia tonne kaupungille.
Sit en muistanu pääsikö poika koulusta klo 12 vai klo 13 joten oli pakko tuhrata kylillä yhteen asti enhän muuten ois päässy kotiin...KUN EI AVAINTA! Eikä jätkä voi vastata puhelimeensa ku yritin sata kertaa sille soittaa..kyllä muuten nous sarvi keskelle otsaa!!

Sit seisoin dösäpysäkillä varmaa 15 minuuttia ennenku tajusin, että eihän ne saatanan paskat ilmeisesti kuljekkaan...ja toinen sarvi otsaan...kauhee ajatus et kauppakassin kanssa joutusin kävelee takas kotii..no sit meinasin että kinkkaampa tonne torille ja otan siitä taksin...ja voi mikä ilon päivä kun torille saavuin..mun dösä oli juuri pysäkillä..eli pääsin n. 3-4 kertaa halvemmalla..ellei kuski ois ottanu noita törkeen kalliita farkkuja maksuna <virne>

Nyt on kuitenkin jo sarvetkin laskeutunu vaikka tietokone vertas mua tänää johonki v*tun Eminemiin *käkättää*

Mutta juu..eiköhän tässä ollut taas vuodatusta tälle päivää...sweet dreams to you all <sydän>

-mamma-



Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.