IRC-Galleria

hipis

hipis

rouva de Rosales, por fin :)

homma pulkassaKeskiviikko 31.05.2006 18:38

noniin,nyt on heitetty hyvästit los bolichesille, ja siirrtytty asiaankuuluvasti ehkä suomalaisimpaan alueeseen koko espanjassa, eli los pacosiin!!eilen oli ensimmäinen yö "uudessa" kodissa, kahden koiran ja hamsterin kanssa,sekä tietysti perhekin viel n.viikon täällä asustaa. Muutto oli ehkä helpoin,mihin olen koskaan sekaantunut,koska niinkuin täällä on tapana, kalusteet ovat aina valmiina asunnoissa. Eli vatteet ja muu roina vaan kasaan, ja sitten vaan ulos ja siivous. Mutta siitä roinan määrästä...hmmm...i wonder, miten me koskaan saada tavaroitamme suomeen saakka. Niillä vois jonkun pienkoneen varmaan lastata,sen verran sitä roinaa löyty. Selittäkää mulle, miten tullessni mun omaisuus oli kaksi matkalaukkua ja reppu. Ja nyt asuntoa vaihtaessa,mun ja erjan omaisuus täytti santin auton niin äärilleen täyteen, ettei me ees mahduttu kyytiin. j silti tein vielä kaksi muuttoajoa skootterilla (olisittepa nähnyt...) ja erja kantoi loput polkupyörän kyydisä. ei ymmärrä...
Kesäily on siis alkamaisillaan, mutta enpä osa vielä kertoa,mihin suuntaan tässä ollaan menossa.kuten työasiat...saas ny nähdä.
ainiin joo, tehtiin jotain ihanan älytöntä viime perjantaina. Oltiin yöllä kattomassa leffaa coffeella, ja mietiskeltiin mihin meidän retki suuntautisi seuravana aamuna. Ja sit se kuningasajatus välähti ilmoille,lähdetään nyt heti! joten yöllä kello 4 aamulla pakattiin kolme autollista porukkaa ja tavaraa täyteen, ja lähdettiin tarifaan!! kuudelta aamulla päästiin perille, ja suoraan nukkumaan rannalle keskelle hiekkamyrskyä...aamulla joka paikka hiekkaa täynnä sitten taas vaihdettiin suuntaa, ja ajettiin va anii pitkälle ku jaksettii,kunnes päädyttii cadiziin,jossa hengailu jatkoi suhteellisen letkellä meinigillä. Oltiin todellisia pummeja, nukuttiin saman päivän aikana kahdella eri rannalla...oli hauskaa, ja pian uusiksi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.