IRC-Galleria

hipis

hipis

rouva de Rosales, por fin :)

aika rientääMaanantai 31.07.2006 19:03

hiuomasin juuri, että olen ollut suhteettoman kiireinen täällä kesäisessä espanjassa, enhän ole kernnyt yhtään päivittämään kuulumisiani sinne kotosuomeen!täsmälleen kaksi kuukautta on kulunut kuin siivillä, pääsääntöisesti olen kärsinyt helteestä, rahdannut gaseraa kaupasta janoon ja nukkunut pitkään. Mutta elämä on muutenkin hieman muuttunut, kuvioihin on tullut yksi ihminen, josta on tullut mulle mielettömän rakas! pian kaksi kuukautta tiivistä yhdessäoloa takana, ja suomeen paluu hirvittää! Onneksi hän muuttaa täältä epsanjasta norjaan hetkeksi aikaa, niin äkkiäkös sitä helsingistä lennähtää osloon. Mutta onpas ollut joskus vaikeata ymmärtää kulttuurieroja, kun joskus luuline t eihän niitä nyt silleen ees oo.. :D ja hahha. No kuitenkin, tää tyttö on rakastunut, mun omaan ihanaan baski prinssiini :)
Niin mitäs mä nyt sittenm olen tehnyt..? ummm..menin suomalaiseen videovuokraamoon töihin kesäkuussa, mutta tällä hetkellä olen ihan vain hätävarana, jos ei muut pääse töihin. Myös olen totutellut lastenhoitajan rooliin suomalaisessa perheessä, ja maalaillut ym. lähinnä pähkinyt, mistä rahaa elämiseen...ehheh, niinkuin aina. Nyt heinäkuun lopussa alkoi Jesus revolutionin summer team täällä malagassa, jossa olin minnan apurina opettamassa kaksi tanssia ISOLLE tanssiryhmälle. neljä päivää treeniä n.26 ihmiselle, noin 5 tuntii päivässä, mutta vihdoinkin tanssit saatiin esityskuntoon, ja nyt nämä tiimit ovat kaduilla esittämässä draamaa, tanssia ja evankeliointia. Hyötyi itsekin,kilot karisi kun siinä 30 asteen helteessä vedät tanssia tunti tunnin perään :) ja oli tosi kiva mennä katsomaan miten nää meidän oppilaat suoritui ensimmäisistä näytöksistä fuengirolan kaduilla. Koko summer team on ollut suuri siunaus, on ollut ihanaa olla niiden nuorten kanssa, oppia tuntemaan ihmisiä ympäri maailmaa ja nauttia hyvistä ylistyskokouksista! Majapaikkana tälle summer teamille on toiminut espanjalainen koulu benalmadenassa, jossa on kyllä tullut jo viikossa koettua jos jonkinmoista.. yksi asia ihmetyttää mua kovasti. se koulu on palkittu hyvistä aterioistaan, mutta mulla ainakin on ollut kohtyuullisen huono olo päivästä toiseen aina aterioinnin jälkeen. Ruokana on pääsääntöisesti ollut kaikkea mitä saa öljyssä uitettua, ja raikkaasta salaatista on nähnyt vain näkyjä. ja juomaksi on hanavettä, että hurraa vaan niille norjalaisille, joiden mahaparat eivät ole tottuneet etelän bakteereihin...jopa mulla pistää vastaan, ja kuitenkin vuosi jo tullut täällä oltua..uhhh.
en olisi koskaan uskonut, että auringon ottamiseen voi totaalisesti kyllästyä. Se on niiin puuduttavaa..ääh, mieluummin istun himassa varjossa ja luen vaik lehteä kuin hikoilen tuol rantsus. niin hikistä hommaa, alan todella ymmärtää sanontaa ettävain turistit ja hullut kävelevät auringossa. Pitäää nimittäin paikkansa... :D
että niin, kavereitä ikävöin sielä suomessa, ja täällä elämä kulkee omaa tasaista polkuaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.