IRC-Galleria

hipis

hipis

rouva de Rosales, por fin :)

papukaijan purema ja syysateitaPerjantai 20.10.2006 00:40

Ihanan kallista!!
..Norjassa siis. En olisi ikinä uskonut, et tosiaan täällä kiskotaan pitsasta 30 euroo raflassa, ja villapaidasta voisit helposti pulittaa 180. No se on kyllä jo ääritapaus, niit norjalaisii aitoja klassikkoneuleita.. :D Meidän mielestä tehtiin hyvä löytö holmenkollenissa, kun kahvit ja patonki maksoi n.120 kr, eli 14 euroo. ei oo ees paha enää :)
Eli tänne osloon tulin manantaina, ja oon nauttinut olostani täysin siemauksin! On ollut mahtavaa tutustua tähän jeesus-taloon, eli jesus revolutionin baseen. Tällä hetkellä jengii on yli sata, ja kaikki on nii ihanan ystävällisiä..olen tuntenut oloni kyllä erittäin tervetulleeksi! Olen vakoillut tanssitreenejä omaa ryhmä rämää silmälläpitäen, ja kuunnellut mahtavia opetustuokioita. Täällä on mahtava Jumalan läsnäolo, oon saanut levätä fyysisesti ja henkisesti. Vaikkakin flunssa otti musta otteen keskiviikko-aamuna, silti olen tuntenut oloni todella hyväksi. Mitä nyt silmiä särkee ja peti tuntuu taivaalliselta,ja hunajaa kuluu purkkitolkulla.
Oltiin Jonathanin kanssa katselemassa ekana päivänä kuninkaan linnaa ja vanhaa linnoitusta lähellä basea, ja keskiviikkona mentiin ihailemaan holmenkollenin hyppytornia :). Oli niin jänskä, kun täällä metro menee sinne vuorelle saakka, nousee maan alta, ja alkaa kipuamaan rinnettä ylöspäin. Upea kokemus, katsella maisemia ylöspäin noustessa..
Yhdellä kaverilla täällä basessa on papukaija, charlie, joka on ihan mieletön! osaa puhua ja matkia ihan mitä vaan, naurettiin ihan kipeinä oven takana yks päivä, kun se papukaija matki omistajansa ääntä, kun koputettiin oveen. Kutsui meitä kovasti sisälle, ja aivan erehdyttävän aidolla omistajansa äänellä. Sitten se matki meidän naurua, ja kidutettavaa kissaa!!hahha..Se lintu on kuulemma aiheuttanut monta noloa väärinkäsistystä viheltelemällä ikkunan ohi kulkeville naisille, matkimalla miehen vaimon ääntä ja vastailemalla kysymyksiin. Kerran se kuuli kun Bent rukoili kielillä puhelimessa, ja rupesi rukoilemaan myöskin kielillä!! Niin ja se tosiaan nokkas ihan kunnon otteen mun käsivarresta, jättäen muistoksi mojovan mustelman.
Ruoka täällä on..riittävää. Täällä syödään enemmän leipää kun suomessa, ja esim louna skoostuu vain leivästä!! Myöskin paikallisten erikoisuus, ruskea juusto, on tullut tutuksi. Sitä syödessä on vaikea päättää, syönkö suolaista juustoa, vai toffeeta, erikoinen makukokemus.. :) Ajattelin sitä tuoda maistiaisiksi tullessani.. :
No nyt taidan jatkaa muita puuhia, myöhemmin ehkä lisää. Vi ska se, heidå!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.