IRC-Galleria

hipis

hipis

rouva de Rosales, por fin :)

talven ihmemaassaTiistai 28.03.2006 23:47

jälleen täällä. Matkan ei taaskaan sujunut ongelmitta,niinkuin on jo alkanut tavaksi tulla mun lentomatkoilla,että jotakin menee pieleen.. :) lähdettii kaksi tuntii myöhässä malagasta ja matkalla oli myrskyä, ja matkatavarat jäi sightseenille frankfurttiin neidin jo ollessa nenä kohti helsinkiä...juostuani täysiä frankun kentällä koneeni perässä,kun vaihtoon oli ruhtinaalliset 10 minuuttia...mutta i´m used to it.
kotona sängyllä odotti mun kissani Tirkkonen,jonkä sain viikoksi "lainaan" hoitopaikasta minnan kotoa.unohdin jo et se on niiiiin sulkku!!tänään tosin eläinlääkärikäynnissä tuli vähän huonoja uutisia,sillä on vissiinkin astma..saas nähdä miten homma etenee..
tyylikkäästi loma on alkanut säkillisellä suomalaista karkkia,kahvia ja ruisleipää. Ohjelma jatkuu saunalla toivottavasti jo piakkoin, ja vielä on näpit jäädyttämättä koiran lenkillä.kavereita olisi valtava litania tavattavana,mutta varmaankin aika kyllä loppuu siinä puuhassa kesken.jos edes muutaman kerkeis tavata.
juuri ennen lähtöä espanjan päässä oli varsin mukava viikonloppu,oli aneten läksärit ja tanssiesitys. treenattiin kahdes päiväs tanssi esitettäväksi sunnuntai-iltana, ja lihakset ovat nyt tässä vähän antaneet kyllä kuulua itsestään..mutta siistiä oli!oli myöskin lastentapahtuma lauantaina, jossa pääsin tekemään lapsille ilmapalloeläimiä,juhuu! eikös se niin mene,että pitää lähteä kauas,nähdäkseen lähelle?pätee ainakin muhun,niin suomen kuin espanjankin suhteen...tässä saa taistella ettei nyt ota tota puhelinta ja soita muutamaa puhelua.pitääpä yrittää ajatella vaikka iltapalaa. mut on nii outoo,etten voikaan vaan lähteä ulos ovesta, ja mennä vaik pelaa tai kahville tai kävelee rantaan. Onkin vaan hankea,pari kinosta ja satunnaisesti jäätä.ja naapurit. miten se helsinki onkaan niin kaukana..??mutta ennenkaikkea,ihana nähdä PERHETTÄ, that´s the point of staying here :)
hasta luego,mis queridos, y nos vemos,vale???

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.