IRC-Galleria

hipsuttaja

hipsuttaja

Se on tää tunne <3

"Näin tunnistat teinin"-opasKeskiviikko 20.04.2011 23:40

Yleensä kun ihmiset kuulevat sanan "teini", se herättää joko suuren inho-reaktion, tai suunnattoman ihkutus aallon. Toiset tekevät kaikkensa kuuluakseen tähä suuresti puhuttuun kastiin, toiset taas välttävät teinimäisiä asioita viimeiseen hengenvetoon asti. Mitä nämä teinit sitten oikeastaan ovatkaan? Ovatko he kauniita ja seksikkäitä leidejä jotka dataavat päivisin Miss Mixissä, vai ovatko he käveleviä meikkitelineitä push-up liiveineen ja huorahtavine massavaatteineen? Tässä olisi pieni lista, josta voit tunnistaa AIDON teinin:



1.Teini ei kulje ilman meikkiä. Ei Koskaan Ikinä Milloinkaan. Ei edes kun hän menee uimahalliin, tai oikeastaan VARSINKAAN silloin, koska siellähän voi olla seksikkäitä poikia jotka kuolaavat heidän peräänsä. Meikkiä on myöskin oltava paksukerros, jottei teini vahingossakaan näyttäisi luonnolliselta tai ettei hänen ihonsa olisi normaalin värinen. Onhan se toki nätimpää kun leuassa menee oranssi raja?



2.Vaatteet eivät voi poiketa massasta. Legginssit ja toppi ovat perusvaatteet. Toppi myös vedetään niin alas kuin mahdollista rintojen kohdalta, että push-upeilla tehdyt tissit olisivat seksikkäästi esillä. Toppi ei saa peittää persettä. Se ei olisi yhtään seksikästä. Ei haittaa vaikka reitesi ja perseesi olisivat isot ja hyllyisivät kuin hyytelö, pääasia että on HOT.



3.Siideri on ihQQQua. Kun sitä taikajuomaa hörppää kerrran tai kaks, muuttuu teinin mieli heti vapautuneemmaksi ja hän voi alkaa tarjota halukkaille piirakkaansa. Silloin hän voi myöskin kikattaa kovaan äänen, ja huuta: "Gattokaa kaikki oon niin kännishhh!!" Seuraavana päivänä voit katsoa kuvat kännisistä teineistä ja lukea heidän ihkuja tarinoitaan joko Facebookista tai Galtsusta.



4. Teini ei voi olla neitsyt. Hän on luultavasti paneskellut jonkun kanssa humalassa jo 12v, koska se on niin coolia. Vuosien, tai oikeastaan kuukausien mittaan teinin seksikumppaneiden määrä voi kasvaa huimaksi, sillä mitä enemmän joku on halunnut hänen teinipipariaan, siitä suositumpi hän on, tietenkin.



Toivottavasti tämä hieman valoitti teinin elämää. He haluavat elää rauhassa muiden teinien keskellä, ja massasta poikkeaminen olisi kamalaa. Heistä tulee luultavasti aikuisina super seksikkäitä ja rikkaita julkkuja, koska he hallitsevat maailmaan. Joten, antaa jokaisen kukan kukkia. Vaikket sä mikään ruusu ole, kukkiian se perunakin :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.