IRC-Galleria

INTIASSATiistai 26.09.2006 16:27

Heip! Alan kirjottaa tahan enemman kuulumisia ja vastauksia kun meilla on vaan kannykan valityksella netti niin kaikkien sivujen lataus vie niin paljon aikaa..:)
Mutta Emmille vastaus>pari torakkaa oon nahny,toinen oli ovessa ja toinen siina hammasharjassa. Pienia hamahakkeja on paljon. Timi on saanu vastuun niiden tappamisesta paitsi ollaan mekin nitan kanssa muutamaa hakattu kengalla paahan:( Paviaanej aina valilla ilmestyy. Eilen kaarmemuuria pitkin kaveli jonossa noin 25 Osalla oli apinavauvoja selassa. Ja eilen loyty se villikissa kaapista. On kaynyt oisin meilla ruokavarkaissa kun ikkuna on ollut auki.. Kaarmeita ei olla viel onneks nahty. Kaikkia pienia lentelevia ja muurahaisia ym.

Kaikki on ihan jees. Ollaan paranuttu jo kuumetaudista..Mielenkiintoista on. Valilla koti-ikava mutta joulukuusta haaveillen taas jaksaa innostua tastakin paikasta. Juuri pidettiin palaveria ja huomattiin et alkaa loppua aika kesken,meille on ainakin puheen tasolla tarjottu kaikkia projekteja ja alussa 12 viikkoa tuntu pitkalta mutta kylla se akkia kuluu.
Pitais mm haastatella kaikki kylayhteison asukkaat/asiakkaat joita karkeasti sanottuna on 160tms:) plus purkaa haastattelut,lahettaa suomeen kummitoiminnasta vastaaville ja sen lisaks tehda opinnaytetyota ja tutustua muuhunki toimintaan..

kiitos kaikille terveisista ja kommenteista! aggelle, emmille, tydiolle, saanukalle ja luojan lapselle


..taalla taas..2h kulunut tassa valissa.rauhallinen paiva ja tapan koneella aikaa. eipa edellisen jalkeen paljoa tapahtunut.tuulettimet pauhaa kovaa. niiden ansiosta sisalla on ehka noin 28astetta kun ulkona vah.35.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.