IRC-Galleria

enaa viisi viikkoa!Keskiviikko 08.11.2006 12:48

eilen ajettiin autolla kaupungilta pain kohti kotia ja hermostuin kun en voinut tilata kyytia koskelaan. tanaan aamulla sain hannalta viestin ja tajusin etta enaa vahan aikaa! koti-ikava kausi vaihtui paniikkiin etta kohta taa loppuu.
viiden viikon paasta syon perunamuusia takan aaressa ja otan linja-auton kohti Helsingin keskustaa. sillon rainbow homen orpolapset on vain muistoja, ei enaa keinujen kitisevaa aantaa. ei aamukahvia kuistilla katsellen kuumavesikattilasta kinastelevia leskia. ei kavelymatkaa pihatieta ja vilkuttamista kaarisillan kehari tytoille ja pojille. ei aamutohvelia jolla nuijia hamahakkeja. ei hyttysverkkoa eika omaa autokuskia joka toottaa oven eteen paastyaan.
uusi myllerrys alkaa sitten.
loytaa taas oma paikka.

voisin hyvin kayda taalla toissa jos illat saisin viettaa laheisten kanssa..mutta helsinkiin liian pitka matka.

kukko kiekuu taas..esittaa kanoille kuten myos isa ankka joka tahtoo olla liian maaraileva. ulkona on koko ajan meteli.
ihan eri tunnelma kun suomessa.
toissapaivana katulapsi-staff oli loytanyt rautatieasemalta 10pv vanhan vauvan. ostivat tuttipullon ja aidinmaidon korviketta ja marssivat poliisiasemlle anomaan lupaa pitaa lapsi.
kaksi viikkoa sitten kierrettiin kylia riisinjako-ohjelmassa,kaarisillan kehitysvammaisten kotikuntoutus laakarin mukana seka kylakirkko-kokouksissa iltamyohalla. Lankapalli-kylan kirkko olitaynna hyttysia ja seinalla juliste "happy christmas". pikkupoika soitti rumpua ja muut lauloivat korkealta ja kovaa.
viikko sitten alkoi sataa.nelja paivaa putkeen eika Lankapallin savimaja-kylaa enaa ollut. lesket jotka tulivat peltivateineen hakemaan riisia,olivat ilman kotia. sade sulatti savimajat,teki teista vellia ja pilasi koko riisisadon.

nyt sade on tauonnut ja helle tullut uudelleen. herra siunatkoon kylalaisia ja sita pienta vauvaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.