IRC-Galleria

helteinen paiva pottipadussaTiistai 17.10.2006 16:32

officeen hankittiin uusi tietokone joten paasemme nettiin useammin..jee. se lievittaa hiukan koti ikavaa. jota olen potenut nykyaan aina silloin talloin. tuttujen nakeminen galtsussa,tekstiviesti suomeen ja suklaakakku ovat osoittautuneet hyviksi lohdutuskeinoiksi.
Pihalta raikaa keinun kitiseva aani.lapset ovat juuri paasseet koulusta (joka on myos tassa samassa kylayhteisossa) leikkivat pihalla ain tovin kunnes on kylvyn ja laksyjenluvun aika.
Pidimme toissapaivana toisen taideryhmakerran. Meni ihan hyvin ja illalla innostuimme itsekin maalaamaan. Timi onnistui liittamaan mp3sen televiisioon joten matisyahu raikasi..:) juuri sattui tulemaan joku rokimpi piisi kun keittajaneidit tulivat tuomaan meille iltapalaa:)
Talla viikolla jatkoimme herttaisten leskien haastatteluja. Surullisia tarinoita kaikilla..Luojan kiitos etta ovat loutaneet tanne kylalle turvaan.
torstaina anivarhain lahdemme pohjoisempaan 400km paahan retkelle. sinne avataan toinen lastenkoti. kaymme myos rannalla ja ajelemassa alueella jossa asustaa metsaheimoja. mielenkiintoista.
..kaikki hyvin tallahetkella, Helle uuvuttaa ja koti-ikava kalvaa valilla mutta kaikesta huolimatta olen onnellinen taalla. tuntuu etta tama on isan nayttama paikka ja joulukuussa on aika nahda kaikki ihanat laheiset suomessa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.