IRC-Galleria

hui..marraskuu loppuuMaanantai 27.11.2006 13:22

aika rientaa..olimme viikonlopun elialla ja lauralla kylassa lahi kaupungissa.
lauantaina 9h shoppailua:/ kuin ihmeessa saan kaikki tavarat koneeseen???

tanaan laksin aamulla (kello 11.20:) kuvaamaan kylaa..ja ihmettelin miten en ole aikasemmin tajunnu tehda niin, joku ihme vasy vienyt kaiken inspiraation. mutta tanaan se oli ainaki tosi kivaa:)

ensinna paadyin keittioon jossa neiti lakaisi lattiaa palmunlehva luudalla.naytti ilahtuvan kuvaamisesta ja luuta heilui..
seuraavaksi riisipellolle.tanaan on sadonkorkuu talkoot. alunperin lahdin juuri sinne suunnistamaan mutta olivat jo lounastaulolla kun paasin perille.taytyy yrittaa kohta uudestaan.
kun palasin, oli ruokalassa tanssiharjoitukset joulujuhlaa varten, mein pieni taideterapiaryhmalainenkin oli uskaltautunut mukaan. kun pidettiin taideryhmassa tanssia oli tuo pojannaskali innoissaan mukana ja keksi omia liikkeita,kukaan ei ollu tajunnu etta osaa mokoma tanssia. kun kysyttiin miksei mennyt mukaan joulujuhlan tanssiryhmaan,vastasi ettei kukaan ole pyytanyt. swarna kaski pojan vain menna paikalle kun seuraavan kerran tanssitaan ja siellahan tanaan oli tanssimassa.

vaikea sanoa mita lasten sisalla tapahtuu ja onko miedan ryhmasta mitaan lopullista hyotya mutta ainakin tuo poika loysi tanssimisen ilon.ehka sen takia kannatti matkustaa intiaan..

lounaaksi oli taas riisia. yritin kuvata lapsia ruokalassa mutta opettajat olivat kaskeneet lasten istua kunnolla kun nakivat meidan kamerat. hiivin talon taakse ja odotin jospa lapset olisivat jo omia villeja itseaan. koetin ottaa ikkunasta salaa kuvaa mutta mokoma pieni kahea aaninen poika huomasi. viitoin sormella ettei kerro kenellekkaan. poika palyili ymparilleen ja naytti ylpealta kun sai jakaa salaisuuden sisko-aveliinan kanssa (joksi minua taalla kutsutaan:)
kun salama oli valahtanyt huudahti pieni kahea aaninen poika kovaan aaneen niin etta kaikki poydassa istujat varmasti ymmartavat etta -han tiesi-.
kuin voi olla niin sopoja lapsia!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.