IRC-Galleria

huorapoika

huorapoika

c∀ndy makes u hallucinate
niin, jolloin aivoni toimivat täysin rationaallisesti... mutta en kykene nukkumaan jos en joskus saa jotaan päässä pyörivii asioit ulos.

Mikä mua on nykyään alkanu ärsyttää, on se et kaikest pitäs tietää kaikkea... Vaikkei pahemmin edes asia kiinnostaisi.

Ihmiset ovat vähän hassuja siinä mielessä, että ne tuppaavat arvostamaan yksilöitä, joilta löytyy järjetön määrä turhaa tietoa. Niitä jotka osaavat kertoa miltä vuosikymmeneltä viini on tai mikä biisi tällä hetkellä soi. Tunnistaa eri murteet ja puhuu kymmentä kieltä. Tietää missä kaikissa leffoissa Leonardo Di Caprio on näytellyt ja mitä tarkoittaa tortellini.

Mikä tämä anime on? Kuka on ääninäyttelijä? Mikä sen sivuhahmon nimi, joka oli muuten täysin turha tyyppi, olikaan?

Minkä väriset hiukset on taaskan sen bändin laulajalla? Minkä niminen uusi sinkku? Mistä kotoisin? Kenen kanssa se nyt olikaan grillijuhlissa silloin vuonna 01?

Tietoa haetaan kolmesta hyvästä syystä: olet kiinnostunut asiasta (jolloin tietoa ei tarvitse muille tyrkyttää), pakko etsiä wikipediasta jotain tai kurssi ei mene läpi tai ihan vain sen takia, että pääsisi pätemään. Ja kolmas vaihtoehto on hyvinkin ärsyttävä tapa joskus.

Myönnän, että päteminen on kivaa. On kiva osoittaa kuinka paljon tietää enemmän kuin muut... Mutta joskus voisi miettiä onko sitä nyt niin pakko päteä ja osoittaa olevansa muita parempi? Se saatta tapahtua ihan huomaamattakin... ja jos toisella on aina valmiina jokin hieno tieto tuppaa sitä itsekkin kaivelemaan aina vaan parempaa vastausta.

Yritän itse parantua tästä... Ajatellen jos olisin kalastaja ei minun tarvitse tietää miten lentokonetta ohjataan. Tietty siitä olisi apua jos nyt sattuisin joutumaan lennolle jonka kapteeni saa ruokamyrkytyksen ja joutuisin ohjaaman koneen maahan. Mutta jos en hakeudu tälläisiin tilanteisiin vaan teen sitä mistä tiedänkin jotain, eli kalastan, pysyy elämäni paljon helpompana.

En ole vajaa, pidän itseäni varsin maalaisjärkevänä ihmisenä. Tykkään vain pysyä simppelinä... en tiedä turhia asioita enkä niistä oikein välitäkkään kuulla. En tiedä miten lentokoneen moottoritoimii, mutta aina voit tulla valaisemaan minua asiasta. Mutta mieluiten puhun asiasta josta tiedän jotain, eli kalastamisesta. Näin kuvallisesti puhuen.

Ok, nojoo olipa taas turhaa tekstiä turhasta itseäni häritsevästä asiasta. Anteeksi tärkeilevä sävy! Halusin vaan selventää ettei tieto pakosti tee fiksummaks... Tietty perusasiat on hyvä tietää, mutta tiettyjen alueiden nippelitieto ei pakost oo sitä tärkeintä mitä ihmisellä voi olla. (hohoi ko kuullostaa taas hipiltä...)

Nii ja mul ei oo huomen kouluu jee. : )

Lol anteeks et oon tällänen et eka selitän kauheest ja heti perään kadun ja pelkään et joku pitää täysurpon et "mitä toi tollast paskaa selittää?"... Mut ahahaha tulipa nyt kirjotettuu taas... Nyt nukkuu

Ps. tiedän yht paljon kalastamisest ko tiedän lentokoneen moottorist

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.