IRC-Galleria

edwardhekuma.com (2)Perjantai 20.02.2009 15:19

Jacob esittäytyy

[Huom: Tämä tarina oli liian kauhistuttava ja sivistymätön Demi.fihin, ja niinpä se poistettiin kahdesti suorastaan järkyttävän sisällön takia. Kirjoittaja ei tämän raa'an hylkäyksen jälkeen pystynyt jatkamaan elämäänsä normaalisti vaan ajautui masennuksen kouriin. Onneksi hän selvisi murheistaan Edwardin rakkauden avulla. Nyt hän voi hyvin, ei hätää.]
Kuorin perunoita keittiössä. Charlie tulisi pian kotiin poliisiasemalta, joten halusin saada läskisoosin valmiiksi ajoissa. Yleensä kokkasin hänelle raakaa lihaa tai keitin Jeesus-lapsen, mutta tänään halusin lepytellä häntä hyvällä ruoalla; Edward olisi tulossa illalla meille eikä Charlie tunnetusti pitänyt hänestä. Oli paras käyttäytyä mahdollisimman moitteettomasti. Pelkäsin että lihava Charlie joskus vielä tappaisi minut, sillä hän oli hurjan traumatisoitunut ja itsesäälissä kieriskelevä, sillä äitini Räkä oli kerran jättänyt hänet.
Katselin hajamielisesti ikkunasta ulos samalla kun jatkoin perunoiden pilkkomista. Hätkähdin ja melkein sohaisin itseäni kuorimaveitsellä, kun huomasin ulkona varjoissa chihuahuan. Jacob! Jacob oli taas tullut luokseni chihuahuan muodossa.
Samassa hän olikin jo takanani. Säikähdin hänen valtavaa olemustaan. Hän nauroi haukahtelevaa nauruaan ja väänsi koiranpaskat keskelle lattiaa.
"Jacob!" huudahdin järkyttyneenä. "Yrittäisit käyttäytyä!"
Samassa Jacob muuttui ihmismuotoonsa.
"Anteeksi", hän sanoi. "Meidän ihmischihuahuoiden elämä on niin rankkaa, kun kuulemme koko ajan toistemme ajatukset ja kärsimme muutenkin hirveästi, joten joskus tulee kakkahätä."
"Jacob", henkäisin kärsien ja naamani muuttui punaiseksi, koska punastun suunnilleen joka toinen sekunti, koska olen uskomattoman herkkä ja tuskainen. "Sinun vaginasi näkyy!"
"Ups", Jacob nauroi. "Unohdin laittaa housut jalkaan muuttuessani takaisin ihmiseksi. Anteeksi Bella! Älä hylkää minua! Olen paras ystäväsi, et voi jättää minua! Olen leimautunut sinuun! Tai ainakin leimannut sinuun hienon tiikerikuvion tatskakoneellani."
"Jacob, Edward palaa kohta takaisin tänne", sanoin säikähtäneenä. "Hän oli pitkällä metsästysretkellä McDonaldsissa. Te chihuahuat ja vämppyyrit ette tunnetustikaan siedä toisianne! Voitte vielä tappaa toisenne! En kestäisi sitä! Haluan tappaa itseni, koska kärsin kauheasti."
Tuska painoi rintakehässäni, joten minun oli pakko lyyhistyä lattialle ja käpertyä tuskaiseksi palloksi. Olisin viilellyt itseäni kuorintaveitsellä, mutta pelkäsin vertakin hurjasti. Tyydyin siis kyhjöttämään pallona lattialla.
"Bells, mitä sinä teet?!" Jacob huudahti kauhistuneena käheällä intiaaniäänellään. "Minä..." aloitin kärsien. "Minä nuolen itseäni sieltä", tunnustin. Yhtäkkiä Edward ilmestyi huoneeseen.
"Mitä sinä olet tehnyt hänelle, senkin hauva?!" hän huudahti raivoissaan Jacobille. Minä tunsin suurta tuskaa lattialla lojuessani, sillä Edward kutsui Jacobia niin kauhean loukkaavalla nimellä. Mikseivät he vain voineet olla ystävyxiä?
"En mitään, munanimijä!" Jacob ärähti. Hänen paljas rintakehänsä ja pörröiset hiuksensa olivat vihaisen näköisiä.
"En usko sinua", Edward sanoi ilme synkkänä ja vihaisena. Hänen rinnastaan kuului matalaa murinaa ja hänen toinen rintansa sanoi miau.
"Jacob, mikroaaltouuni on rikki", sanoin ja nousin lattialta, koska unohdin että minun piti kärsiä. "Vartalosihan on niin hurjan lämmin, että voisit varmaan lämmittää läskisoosin sen avulla."
"Toki", Jacob sanoi ja veti läskisoosipadan kiinni vatsaansa. "Hihhihhii, kutittaa."
"Kidi näist weli", sanoin ja huokaisin helpottuneena. Ehkä Charlie ei murhaisikaan minua.
"Oletpas sinä hupsu, sinä rakas Bellaseni, elämäni valo, suurin rakkauteni, ihana höpönassu jii än ee", Edward sanoi enkelinäänellään selvästi huvittuneena. Näin, kuinka hänen suupielensä nyki.
"Edward, meidän on tehtävä jotakin tuolle sinun Touretten syndroomallesi", henkäisin ja Edwardin suu lakkasi nykimästä.
Sitten Edward ja Jacob tappoivat minut ja söivät läskisoosin kera. Charlie toi kaljaa kyytipojaksi, ja sitten he pitivät hauskaa ja maistuin kuulemma hyvältä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.