IRC-Galleria

iPeksu

iPeksu

Galtsussa since 2006.

Ainiin, nää vielä:Tiistai 05.02.2008 01:42

Tänään alko se uus jakso ja sen takia joka aamu koulu alkaa ylihuomisesta lähtien 09.40. Huomenna on poikkeus kun on opoo ni alkoo jo 08.30, mut sit koittaa kevyet aamut. Päätin, että alan tyhjentää tiskikoneen jo aamulla ni ei tarvii sit väsyneenä koulun jälkeen rueta hommiin. Sit jos ei jaksa iltasin kaikkii läksyi ni aamullaki voi joskus tehä jotain ja silleen.

Perjantaina taksvärkki, 10 euroo pitää maksaa siitä että saa "tehä töitä hyvään tarkotukseen" (lue: olla poissa koulusta ja "siivota koti kuntoon") Ei oo tän viikon jälkeen ku kolme viikkoo hiihtolomaan ja siitä on enää 10 viikkoa kesälomaan. 13 x 5 = 75 PÄIVÄÄ koulua ennen kesälomaa. Sit kaikki pääsiäiset, vaput, helatorstait, penkkarit, vanhojen tanssit, koeviikot ja muut ihanuudet ni johan kuulostaa helpolta! 8)

Eka puhelinlasku DNA:lta tuli, oli maksanu kahessa viikossa 12 euroo, kun jotain avausmaksuja sun muita ja lähetettyjä viestejä oli 41/1000, kun hyvän joulun toivotuksetkin lasketaan mukaan. :D

Vähänkö oikeesti noloja nuo 2006-2007 talven angstikirjotukset:
"Mitä teet ensimmäisenä, kun tulet kotiin pitkältä matkalta?" "KON33LL3H!!"
"Nukutko yöpaidalla?" "Eiku yöpöydällä"
"Mikä ärsyttää sinua?" "HOMOSTELU, VITTUILU JA HUUMEET"

Miten oon voinu julkasta tommosta, hyihyi. Ihan sairasta.

Kaiken tämän ikävän keskellä tunsin tänään koulussa olevani mukana porukoissa kun joka välitunti oli joku jolle puhua, ei mitään syvällisii vaan siis ihan jotain "huhuh, on se rankkaa tää koulu" tai "aika homo toi ope :DD"

Nyt untenmaille,
Hyvää yötä ja huomenta Suomi.

Pekshu thö päiväkirjamies.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.