IRC-Galleria

Blogimerkintä

- Vanhempi »

[Ei aihetta]Tiistai 22.11.2005 17:22

voi ei. pakko aloittaa tämä. ei siksi että kaikki muutkin. eihän.

today has been a good day. (montakohan virhettä on tuossa edeltävässä kuuden sanan lauseessa. no, mitä muuta voi odottaa tytöltä, joka saa enkun harjoitusyosta b:n. tähän sopisi ojareksen eräälle ihanan aurinkoiselle tytölle heittämä lausahdus: yritystä löytyy mutta tulosta ei kyllä näytä syntyvän.)

niin. tänään on siis ollut hyvä päivä. ensinnäkin osasin matikalla käyttää laskinta. <: (pienestä voi siis ihminen tulla onnelliseksi.) sitten olin opolla. juttutuokiosta voisi kirjoittaa pitkänkin romaanin, mutta ehkä tyydyn vain sanomaan että en tullut kyllä yhtään tietoisemmaksi tulevaisuudestani, olen vain entistä enemmän sekaisin. pian pitäis päättää jotain loppuelämästä, mutta en mä osaa. en tiedä mitä haluan, ehkä en halua mitään tai oikeastaan haluan kaikkea vähän. helppoa. taidan siis ryhtyä kotiäidiksi että ei muuta kuin rikkaisiin naimisiin. <: eikai.

huomaan löytäväni yhtäläisyyksiä irman ja itseni välillä, o-ou. tekis koko ajan mieli "rönsyillä". edellisen kappaleen aikana tuli jo mieleen satatuhatta muuta juttua, joista kirjoittaa. noh, antaapi olla. naurattaa vieläkin yhden toisen ihmisen päiväkirja, oli jotenkin mahtavaa tekstiä. kiva huomata olevansa hyvällä tuulella.

ehkä yksi asia on kuitenkin tänään ollut ylitse muiden. nimittäin se, että saan jatkaa työskentelyäni härmässä. olin viime vkonloppuna ekaa kertaa siellä ravintolassa. tarjoilin ja keräsin astioita ja siivoilin. en ois ikinä voinut kuvitella tykkääväni siitä työstä mutta näin tais päästä käymään. raha virtaa ja kuuntelen ihanien isäni ikäisten miesten iskuläppää, voisiko olla mahtavampaa? ehkä oon niin kypsän näköinen <: tai sitten en.

en kyllä tajua miksi kirjoitan tätä. tajusin etteihän tässä ole mitään järkeä. no, tätä tuskin moni tajuaa lukea, joten samapa kai tuo. muistan ainakin itse mitä päiviini on milloinkin kuulunut. (:

nyt täytyy lähteä harjoittelemaan niitä kotiäidin taitoja. lähdenpä siis kokkailemaan. harmi, juuri aloin vasta päästä vauhtiin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.