IRC-Galleria

[Ei aihetta]Torstai 24.11.2005 17:38

säikähdin törkeesti että mihin mun eilinen kirjotus on mennyt ja nyt sen tajusin. kirjoitin sen kyllä, mutta sillä aikaa katkesi netti yhteys. onneksi tajusin kopioida sen. laitan sen tämän päivän kohdalle.

KESKIVIIKKO 23.11.2005

olen hieman surullinen. luin erään ajatukseltaan kauneimman yhteisön tekstejä ja joka kerta tulee siellä kyyneleet silmiin. tämän siitä saa kun on herkkääkin herkempi. odotan jännityksellä sitä kevään 2006 päivää, kun ylioppilaat painavat lakin päähänsä. jos olen itse yksi onnellisista, mikä on erittäin toivottavaa, en varmaan tee muuta kuin itken koko päivän. enpä tiedä mikä siinä päivässä on niin erityistä, mutta liikutuin jo viime vuonna ja ehkä sitä edellisenäkin. kai se on se luopuminen, monia hyviksi kavereiksi tulleita ei enää sen jälkeen paljonkaan näe.

mutta on tässä päivässä ollut paljon hyvääkin.

tästä päivästä lähtien keskiviikko on mun suosikkikoulupäivä, johtuen mahtavasta ruokailusta. tänäänkin vietettiin nimeltämainitsemattomien kanssa yli tunti ruokaillen eli jutellen ja nauraen. kertailtiin kaunotar ja nörtti -juttuja, puhuttiin muutenkin tv-ohjelmista, muista opiskelijoita (ehkä paras aihe?) ja kaikenlaisesta mitä maa päällään kantaa. oli mieletöntä, juttua ois riittänyt vaikka viikoksi. ehkä jatkamme levillä. <:

koko syksy on ollut jotenkin niin kiireinen että nyt vasta oon alkanut tajuta että pianhan on jo joulukuu. auts. jakso vaihtuu ens viikolla ja sitten alkaa mun elämäni viimeinen lukiojakso. tuntuu aika hyvältä. kirjoituksiin pitäis ilmottautua ja sekin on mulle jotenkin niin vaikeaa. olen huomannut olevani paljon tavallista vaikeampi ihminen, joka vielä tekee asioista vaikeita. hmm. edellisen lauseen pointti oli..

viikonloppu lähenee mukavasti, tai no mukavasti, hmm. töitä sekä perjantaina ja lauantaina, enkä ole ihan varma onko se mukavaa. onhan se, rahaa tulee taas pikkuisen eikä se ole ollenkaan pahasta. surullinen olen vain siitä että töihin meneminen tuntuu vievän ison palan koko viikonlopusta, jolloin olisi kiva köllötellä kotona sohvalla henkan kanssa. täytyy kuitenkin nyt tehdä töitä kun niitä on tarjolla, koska aina tilanne ei suinkaan ole tämä.

sunnuntaina meillä on tanssinäytös, o-ou/jee. en osaa mitään ja se on pienehkö ongelma, koska se on todella noloa. odottelen siis ihmettä, koska lahjattomat treenaa. minähän en mikään lahjaton ole. enhän. enköhän.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.