IRC-Galleria

Aina yhtä ihana :DTiistai 11.12.2007 11:54

Kakkalista
TEFLONPÄÄLLYSTEINEN KAKKA Tulee ulos niin livakasti, ettet huomaa sitä lainkaan. Ei jätä jälkiä paperiin; joudut kurkistamaan pönttöön varmistaaksesi, että olet kakannut.

SIIRAPPIKAKKA tai TAHMAKAKKA on edellisen vastakohta. Koostumukseltaan kuin kuumaa tervaa. Kakatessa kakka tarttuu perseeseen ja perskarvoihin, eikä irtoa vaikka kuinka pyyhkisi, ja pyyhkisi, ja pyyhkisi... Pyyhit takapuolesi 12 kertaa ja silti se jää likaiseksi. Päädyt tunkemaan vessapaperia alushousuihisi, ettei niihin tulisi tahroja. Kakka jättää pysyvät jarrutusjäljet pönttöön.

"JOSPA SITTENKIN" -KAKKA Olet jo pyyhkinyt reikäsi ja valmistaudut nousemaan pöntöltä kun huomaat, että sitähän tulee lisää. Tulee usein kun olisi kiire lähteä jonnekin.

"POKSAUTA VERISUONI PÄÄSTÄSI" -KAKKA Tällainen kakka tappoi Elviksen. Ei putoa ennen kuin olet yltä päältä hiessä, tutiseva ja punainen punnerruksesta. Useimmiten se tulee silloin, kuin sinulla on kiire.

KAKTUSKAKKA Todennäköinen pitkän pidätyksen jälkeen. Alkaa yleensä "Poksauta verisuoni päästäsi"-kakkana, mutta ulostullessaan repii suolen melkein verille.

PIIKKILANKAKAKKA Kaktuskakasta piikkilankakakan erottaa tuotoksen yleensä varsin alhainen viskositeetti ja se että poltteen intensiteetti on tasaisesti jakautunut aika-avaruudessa. Tässä tulee huomata että polte voi jatkua kauankin istunnon päättymisen jälkeen. Piikkilankakakan saa parhaiten provosoitua nauttimalla suuria määriä erittäin tulista ruokaa yhdessä kohtuullisen alkoholikvantiteetin kanssa.

KUMMITUSKAKKA Tiedät kakanneesi. Vessapaperissa on kakkaa, mutta pönttö on tyhjä.

POMMIKAKKA Pudotat koko lastisi yhdellä pötkäleellä. Aiheuttaa usein "märät posket"-efektin. Mikäli pötkäle on erityisen kova muuttuu usein "Kummituskakaksi".

VELLIMAHAKAKKA tai DIEETTIKAKKA Kakkaat niin paljon, että painosi putoaa 5 kiloa. Tuotoksen määrä on usein omiaan tukkimaan pöntön.

"JUST NYT"-KAKKA Tällaisen sattuessa on parasta olla enintään 10 sekunnin etäisyydellä pöntöltä. Useimmiten sillä on jo pää ulkona ennen kuin saat housusi alas.

"KING KONG"- TAI "YÖASTIAN TUKAHDUTTAJAN" KAKKA Tämä kakka on niin iso, ettei se mahdu pöntöstä alas ellet pilko sitä pienempiin kimpaleisiin. Henkari toimii tässä hyvin. Tämäntapainen kakka tulee useimmiten silloin, kun olet kylässä.

POMMIKAKKA tai "MÄRÄT POSKET" -KAKKA Kakka osuu veteen poikittain ja aiheuttaa ison molskahduksen, joka samalla kastelee takapuolesi.

TOIVOKAKKA Istut pöntöllä krampissa. Pieraset pari kertaa, mutta kakka ei vain tule.

KÄÄRMEKAKKA Tämä kakka on kohtalaisen pehmeä ja suurin piirtein peukalosi paksuinen. Tuntuu siltä, kuin sitä tulisi ainakin metrin pituudelta.

KORKKIKAKKA tai KILJUNTAKAKKA Vielä kolmannenkin huuhtelukerran jälkeen se vain kelluu pöntössä. "Hyvä Jumala, kuinka minä pääsen tästä eroon!!???" Tämä kakka tulee useimmiten kyläillessä.

VARPUSPARVI Tämä kakka ryöpsähtää rajuna kertalatauksena ja pöntön sisäreunat ovat yltäpäältä kakassa. Tästä johtuen sitä kutsutaan myös pilkulliseksi arabialaiseksi. Joudut lähtiessäsi pesemään pöntön ja takapuolesi. Käsipyyhkeet ovat lopussa, joten takapuolesi jää märäksi ja näin alushoususikin kastuvat. Haistelet paidanhelman ennen poistumistasi.

PALASET Pieraset niin kovasti, että sen mukana tulee muutama kakkapalanen housuihisi.

YLLÄRIKAKKA Pierun yhteydessä housuun puskeva lusikallinen-kauhallinen. Edeltää yleensä aistiharhakakkaa.

AISTINHARHAKAKKA Kakan kiinteysaste minimaalinen. Haju kertoo, että kakkaat, ääni että virtsaat. Esiintyy usein pitkien ryyppyputkien jälkeen sekä ulkomaanmatkoilla.

OLUTKAKKA Tämä tulee kankkuspäivänä. Luulet, että oma kakka ei haise pahalta, mutta se haisee!!! Useimmiten joku jo oven ulkopuolella odottaa vuoroaan käyttää vessaa.

MEKSIKOLAISKAKKA Tiedät että on OK syödä taas, kun takapuolesi lakkaa kirvelemästä

PERÄMOOTTORIKAKKA Tämä kakka on useimmiten myös aamukakka. Sitä tulee pärskähtävien pierujen välillä. Jos omistaa pukamat on tämä kakka erittäin kiusallinen.

"JARI SARASVUO" -KAKKA Lopetettuasi kakkaamisen vedät vessan ja kakka katoaa pöntöstä, mutta hetken kuluttua yksi egoistinen pökäle lipuu viemäristä takaisin pöntön veteen killumaan.

ACTIONKAKKA Koostuu raivokkaista pieruista ja voimalla ulostuvasta kakasta. Kuulostaa Die Hardin efektiraidalta höystettynä ilmatorjuntaosuman saaneella zeppeliinillä.

JÄNÖKAKKA Kakkaat sarjalla pientä papanaa. Tuntuu kuin anukseen olisi piilotettu Uzi. Tavataan myös nimellä "Konekiväärikakka".

KAUHUKAKKA Vetäessäsi vessan vesi värjäytyy punaiseksi. Juuri kun lääkärisi vastaa puhelimeen muistat syöneesi punajuurta.

MYRSKYTUULI Pöntön reunat ovat tuotoksen jälkeen kauttaaltaan ruskeat, mutta vesi on kirkasta kuin lähteessä konsanaan. Esiintyy yleensä mahtavan paine- ja ääniefektin saattelemana (vrt. Actionkakka).

Perrrjantai!!!Perjantai 05.10.2007 12:59

Nyt on perjantai! JEEE!!!!1123

Ei mulla muuta.. Kohta murustimen kans lounaalle. <345

Hänelle.Lauantai 01.09.2007 15:24

Sinä olet sairas.
Sinä oksetat minua.
Sinä et tule kuulemaan meistä enää ikinä mitään.
Pysy poissa.

Mutta siitä olen kiitollinen, että avasit silmäni.
Nyt tiedän, mitä EN elämältäni halua.

Minulle ei enää kukaan valehtele.
Minua ei enää kukaan kutsu huoraksi.
Minun ystäviäni ei enää kukaan hauku.
Minua ei enää kukaan arvostele.
Minun itsetuntoani ei enää kukaan paina.
Minun päätäni et sinä enää sekoita.
Minä näen lävitsesi.

Sinä olet lasia.
Sinä olet tyhjää.
Sinusta ei jää mitään.
Sinä et arvosta mitään tai ketään.
Sinä pelaat,
mutta minä en enää pelkää.

Mahtavuutta!Torstai 19.07.2007 14:29

Laura Schlesiger on yhdysvaltalainen radioesiintyjä, joka jakaa ohjeita ihmisille, jotka soittavat hänen ohjelmaansa. Taannoin hän
sanoi, että homoseksuaalisuus on iljetys viitaten 3. Mooseksen kirjaan (3. Moos. 18:22) eikä sitä voi missään tapauksessa hyväksyä.
Seuraavassa avoin kirje, jonka Tri Laura sai eräältä kuulijaltaan:

Hyvä tohtori Laura,

Kiitos siitä, että teet niin paljon opettaaksesi ihmisille Jumalan lakia. Olen oppinut paljon ohjelmastasi, ja pyrkinyt myös
jakamaan tietoni niin monelle ihmiselle kuin mahdollista. Aina kun joku yrittää puolustella homoseksuaalien elämäntapaa,
yksinkertaisesti viittaan 3. Mooseksen kirjaan (3. Moos. 18.22), jossa selkeästi tuomitaan se iljetyksenä. Keskustelu loppuu siihen.
Tarvitsisin kuitenkin neuvoasi muutaman muun lain suhteen, miten niitä pitäisi noudattaa.

a) Kun poltan alttarilla polttouhria, tiedän, että siitä syntyy Herralle mieluisa tuoksuva tuliuhri. (3. Moos. 1:9). Ongelmana ovat
naapurit. Heidän mielestään tuoksu ei ole mieluisa. Pitäisikö minun kirota heidät?

b) Haluaisin myydä tyttäreni orjaksi, mikä 2. Mooseksen kirjassa hyväksytään. (2. Moos. 21:7). Nykypäivänä, mikä mielestäsi olisi
sopiva hinta hänestä?

c) 3. Mooseksen kirjassa (3. Moos. 25:44) todellakin sanotaan, että voin omistaa orjia, sekä mies- että naispuoleisia, sillä
ehdolla, että he ovat naapurikansojen edustajia. Eräs ystäväni on sitä mieltä, että tämä pätee meksikolaisiin, mutta ei
kanadalaisiin. Voitko selventää? Miksi en saisi omistaa kanadalaisia?

d) Minulla on naapuri, joka jatkuvasti työskentelee sapattina. 2. Mooseksen kirja (2 Moos. 35:2) selkeästi määrää, että hänet olisi
surmattava. Onko minulla moraalinen velvollisuus tappaa hänet itse?

e) Eräs ystäväni on sitä mieltä, että vaikka simpukoiden syöminen on iljetys (3. Moos. 11:10), se on kuitenkin vähemmän iljettävää
kuin homoseksuaalisuus. Olen eri mieltä. Voisitko selventää tämän asian?

f) 3. Mooseksen kirjan (3. Moos. 21:20) mukaan en saa lähestyä Jumalan alttaria, jos minulla on näössä vikaa. Myönnän, että käytän
lukulaseja. Pitääkö näköni olla virheetön, vai voiko tätä jotenkin kiertää?

g) Useimmat miespuoleiset ystäväni antavat leikata hiuksensa, mukaan lukien myös ohimolta, vaikka tämä on ehdottomasti kielletty 3.
Mooseksen kirjassa (3. Moos. 19:27). Kuinka heidän tulisi kuolla?

h) Olen oppinut 3. Mooseksen kirjasta (3. Moos. 11:6-8) että kuolleen sian koskettaminen tekee minusta saastaisen. Voinko kuitenkin
pelata amerikkalaista jalkapalloa, jos käytän käsineitä?

i) Sedälläni on maatila. Hän rikkoo 3. Mooseksen kirjan lakia (3. Moos. 19:19) kylvämällä samaan peltoon kahta eri siementä. Samoin
hänen vaimonsa rikkoo käyttämällä vaatteita, joiden valmistuksessa on käytetty kahdenlaista kuitua (puuvilla-polyester -sekoitetta).
Hän myös kiroilee paljon. Onko todellakin tarpeellista nähdä vaiva kutsua koko kaupungin väki kivittämään heitä? (3. Moos.
24:10-16). Emmekö voisi vain polttaa heidät perhepiirissä niin kuin teemme ihmisille, jotka makaavat puolisonsa perheenjäsenten
kanssa? (3. Moos. 20:14)

Tiedän, että olet tutkinut näitä asioita laajasti, joten olen varma, että voit auttaa. Kiitos taas kerran, että muistutit meitä
siitä, että Jumalan sana on ikuinen ja muuttumaton. Uskollinen kuulijasi ja
palvova ihailijasi.

=(Tiistai 05.06.2007 17:00

Mökille jätetty

Tuijotti ovea pieni kissa, oli aivan hädissään.
Minä se täällä, avatkaa ovi, onhan jo pimeää.
On nälkä ja jano, unikin jo, minua paleltaa.
Tuo metsäkin huokuu pelottavasti, on jo kuurassa maa.

Ovi aukeni silloin, kun mansikat tuoksui, säteili taivas ja maa.
Ilo kaikui kallion kupeelta, sirkat soitteli viuluaan.
Aurinko hitsasi ahjossaan, lintujen kuoro soi.
Kelli kissa nurmella selällään ja onnen maljasta joi.

Nyt pysyy ovi suljettuna, nukkuu portailla vainaja.
Sillä jäätynyt pisara poskellaan ja silmät suljettuna.
Se pisara hyljätyn kyynel on, se itkunsa itkenyt on.
Vain yksi ovi armahti hyljätyn, pääsi lämpöön ja valohon.

Nyt kissojen taivaassa hyljätty, siellä kyynel on pyyhitty pois.
Saa nukkua helmassa armahtajan, mikä parempi olla vois.
Via dolorosa oli viimeinen polku kesäisen lemmikin.
Muistele lähditkö mökiltä Sinä puhtain sydämin.

-Liisa Aaltonen-

<3 suloinen piisi <3Torstai 12.04.2007 17:37

Scandinavian music group - valmis (paska bändi, kiva piisi)

Haluan hypätä vieraan auton kyytiin
hukata ainoat avaimet
pestä hiukset sadevesiämpärissä
kävellä kenkäni pilalle
Haluan juoda miehen pöydän alle
väsyttää loput puheillani
lähteä kun pitäisi jäädä
jäädä kun pitäisi lähteä

Haluan rakastaa kerran tyttöjä
herätä oudosta asunnosta
valehdella nimeni ja ammattini
pestä numeron kämmenselästä

Sitten olen valmis sinun pitää omanasi
Sitten olen valmis sinun pitää omanasi

Haluan istua jalkakäytävällä
muistamatta mistä olen tulossa
tietämättä minne olen menossa
lähteä lentokentälle

Haluan ajaa vieraaseen satamaan
hukata puhelimen rantaveteen
joutua ikuiseen katveeseen

Haluan pudota kalliolta
löytyä elävänä käteni kipsiin
sairaalaan kukkia
joita en ole enää näkemässä

Haluan kiusata vierasta lasta
varastaa lompakon
saada sähköiskun pistorasiasta
ja lyödä kerran kunnolla

Sitten olen valmis sinun pitää omanasi

Miehet, te ootte ÄLLÖTTÄVIÄ! xDTorstai 05.04.2007 12:43

!! OKSETUSVAROITUS !!

Otteita eräältä keskustelupalstalta, (http://www.lemmikkipalstat.net/foorumit/Forum20/HTML/178708.html) hitto että vuoronperään kärsin oksennusreaktioista ja meinasin tukehtua nauruun.. Missä teidän käytöstavat on??? Ilmankos olette exiä...

(omille exilleni tiedoksi, että jos tunnette piston sydämessänne, niin minä en tähän ketjuun vielä ehtinyt vastaamaan. Joskaan erään eksän äänekäs pieru peiton alla mun reittäni vasten ei ole mitään seuraaviin verrattuna)

Ihmisillä on omituisia, joskus jopa inhottavia tapoja (ei minulla kuitenkaan, kai?). Erityisesti näitä kummallisia tottumuksia tuntuu olevan entisillä seurustelukumppaneilla.
Vaikka varmasti ihania ihmisiä muuten ovatkin, voimme kai kollektiivisesti jakaa nämäkin kokemukset heistä, toki ketään henkilöimättä? Näin yhtäkkiä ajatellen oma siippasi alkaa pian vaikuttaa varsin fiksulta ja hyvin käyttäytyvältä, jopa aivan -- normaalilta! Ja mikä parasta, ensi viikolla saatat löytää täältä myös itsesi!!
Aloitan kertomalla omastani (yhdestä sellaisesta): Exälläni oli, kun joku asia häntä vähänkään jurppi, iltaisin sängyssä asioita kelatessaan nyppiä yksitellen m***karvojaan ja nakertaa niistä se juurituppi suuhunsa. -"Melko" iljettävää näin jälkeenpäin ajatellen, silloin en juuri uskaltanut ajatella asiaa, niin pelottava tapa se oli. Valitettavasti tyypillä oli runsas karvankasvu, joten karvaa oli sitten nurkissa enemmän kuin nykyisen koiran kanssa...)

Voiks ton alotuksen jälkeen enää mitään laittaa. OMG

Juu että yök.

YÖK!
Mun exät vaikuttaa yllättävän normaaleilta tuohon verrattuna

Syöminen illalla sängyssä... Kerran heräsin aamulla ja huomasin vasta kahvia keittäessäni, että meetvurstisiivu oli liimautunut pakaraani. Kävin myös yhtenä iltana herättämässä ukon kun nukkui sängyssä voileipäpino vatsan päällä. Mies heräsi ja alkoi mussuttamaan. Se oli nukahtanut suu täynnä leipää


Hyi hitto
Viimeisin exä otti eväät mukaan vessaan, kun meni pa*kalle, ei sekään mikää ihana tapa ollut

No hyi saakeli *oksuhymiö*!
Ton jälkeen oman eksän raivostuttava tapa olla aina kaikessa oikeassa ja paras (HUOM: Omasta mielestään siis ja varsinkin verratuna minuun.) vaikuttaa vaan ihan inhimilliseltä omahyväisyydeltä.


*Ei mulla vielä ollutkaan nälkä* Yök.

WTF jaikkis veti kyllä pohojat x)
Munki eksät rupiaa vaikuttamaan normaalia vielä normaalimmalta


mun exälle tuli kerran hätä kesken syönnin ja hän otti sen lautasen mukana vessaan. Yöh.
Aloittajalle kiitos, voinkin jättää lounaan huoletta väliin tänään! Exäni tapa haistella likaisia sukkiaan ennen pesuun laittoa, ja niiden ravistelu ovat köykäistä kamaa.

^Mäkin aina haista sukkia ennenkuin laitan ne pesuun. Siitä hajusta tietää tartteeko niitä vielä laittaa pesuun .
Toistaiseksi en ole vielä kaitten kenenkään eksä


**** ja herrää kysymys että mistä sää tommosen oot sitte bongannu
Mää yritän keksiä outoja tapoja, mutta veti nyt kyllä niin sanattomaksi että ei tuu mittään mieleen


Pitää puhelinta 10 cm päässä korvasta puhuessaan ettei saa aivosyöpää.

* Ekan exäni tapa pyyhkiä isomman hädän jälkeen takapuolensa vasemmalla kädellä, ei paperilla (kai niiden kulttuurissa tapa). Tämä oli myös syy, miksi niistä vasemmalla kädellä syöminen oli suorastaan ällöttävää
* Eräs muuten siisti suomenruotsalainen exäni tykkäsi kovasti pitää vessanovea auki kun oli torttua vääntämässä. Samaan aikaan hän halusi usein syödä suklaapatukkaa. Jotenkin ällön näköistä syödä paskalla ollessa. Se suklaa aamupaskalla oli sen aamupala

* Viimeisellä exällä oli kasoittain omituisia tapoja, koska tyyppi oli maanis-depressiivinen ja paranoidi skitsofreenikko. Mutta ne ei ollut enimmäkseen mitenkään hauskoja ne tavat, mitä lähinnä tuo vainoharhaisuus aiheutti.


" Ekan exäni tapa pyyhkiä isomman hädän jälkeen takapuolensa vasemmalla kädellä, ei paperilla (kai niiden kulttuurissa tapa). Tämä oli myös syy, miksi niistä vasemmalla kädellä syöminen oli suorastaan ällöttävää "

nyt utelen, mutta mistäs maasta sun eksä sitten oli?


Miun exä onkin sitten suht normaali Sen omituisin tapa nykyään on antaa miulle parisuhdeneuvoja, joita en todellakaan kaipaa.

"nyt utelen, mutta mistäs maasta sun eksä sitten oli?"
-Marokosta.
Ja mä lopetin juuri tän lounaan syömisen.. Hyi helkkari, pysyyköhän nää kaalikääryleet sisällä.. oisit jaikkis ees varoittanut vähän

No hyi tota alotusta!!
Ainoo ällö juttu mun exällä oli, että se pureskeli omaa poskeaan sisäpuolelta. Sanoin sitä naamansyöjäksi ja varoittelin että se vanhana hengaa jossain kaduilla naama puoliksi syötynä mut ei se auttanut. Mutta ei, ei tää oo mitään verrattuna tohon munakarvatuppien imeskelyyn!


Siis eikä.
Entinen söi räkää.

OT:eetä taas. Näsitä ällöttävistä asioista kun tulee omat ällötykset mieleen
Ennen mä aina aivastin niin että otin nenästäni kiinni ja aivastin ns. "sisäänpäin". Eräs kaverini aina sanoikin että joku kerta mun pää räjähtää aivastuksen voimasta.

Noh, kerran olin Puolassa taekwon-do kisoissa ja sain pientä osumaa silmäkulmaan. Varsinaisesti siihen ei silloin mitään muuta tullut kuin pieni mustelma silmäkulmaan. Aamulla hotellihuoneessa sitten aivastin normaaliin tapaan ja samalla tunsin että nyt alkoi jotain valumaan silmänluomen sisällä. Tunnissa se silmä sitte muurautui umpeen ja sen koommin en ole aivastanut "sisäänpäin"


Mun exä tapasi kuljeskella kotona useimmiten alasti.
^Onko tuo omituista?

^Ei, mutta jos se oli silti omituisinta mitä se teki..?

Mun eka eksä kärsi rasvaisesta ihosta, kai sitä jo lieväksi akneksi voi sanoa. Joskus suhteen loppupuolella huomasin, että kun se puristeli naamasta mustapään (siis sitä kuivaa valkoista talia) niin se pisti ne suuhunsa. Hyi että meinasin oksentaa ja meinaan edelleen ajatellessani asiaa. *bryöööh*

Kiitos. Ruokahalu katosi.
Erään "exän" (...ei koskaan virallisesti seurusteltu...) kasvoista ei aknetonta ihoa löytänyt. Sen finnit oli kaiken lisäksi sellaisia herneen kokoisia valkoisia ja ne räjähteli päivän mittaan :yökötyshymppä: Ellei se ehtinyt raapia niitä rikki (tämä oli siis jonkinlainen "tavoite"). Mitään se ei kuitenkaan halunnut iholleen tehdä.
Me ei jostain syystä juurikaan suudeltu


Mun eka exä teki "ollit" (oliko sen BB-tyypin nimi edes Olli?) ja sillä oli tapana kännissä kuseskella pitkin kämppää. Parketti vähän kärsi... ja arvatkaa kuka joutui siivoamaan
Samainen kaveri ei koskaan leikannut varpaankynsiään, ja vielä käveleskeli unissaan niin että kerrankin yllätin hänet laittamasta metallista kattilankantta mikroon! Onneksi olin silloin hereillä itse!

Toka exä eleli hirveän sonnan keskellä, ja vielä oikein ylpeili että "nyt hän on siivonnut". Minä siihen, jaa missä oot siivonnut? Hänen asuntonsa muistutti lähinnä Sillä siisti -ohjelman Ennen-asuntoja


Heí hyi hitto teidän juttuja! Mä oikeasti yökin täällä vedet silmissä..
Jaa omista existä...
Yksi sellainen että se kaivoi aina nenää ajaessaan autoa. Ja pyyhki ne rattiin tai housuihinsa. Juu, en ajanu sitä autoa ikinä. Ratin takana oli varmaan kivat vuosien kerrostumat..

Ja samalla tyypillä oli aina ihan tajuttoman likaiset korvat ja erittäin runsas vaikuneritys. Kun oli pari vuotta odottanut että se ne putsaa, rupesin mä väkisin putsaamaan niitä koska ne oksetti todella. Kuvottavinta oli kun koira halusi aina nuolla sen korvia (yök) ja tämä antoi. Sitten koira tuli mun luokse nuolemaan naamaa ja eksä nauroi "se nuoli just mun korvat ihan kokonaan!"! Siinä vaiheessa tuli kova kiire kasvopesulle...Mun eksäni ällöttävin tapa oli lykätä 400g jauhelihaköntti paistinpannulle ottaa vähän väriä, kääntää ympäri ja syödä. Mutta PP:ssä se taitaakin olla ihan normaalia.

Mutta entäs sitten kun heti sen jälkeen olisi pitänyt alkaa pussailemaan.
Samainen jätkä piti yli viikon välillä samoja kalsareita. Mä olin rakkauden sokaisema, mutta sisko mulle aina kuittaili haisunäädästä. Vasta kun erottiin tajusin mistä sisko oli puhunut koko ajan.


Mun eksä kuljeskeli kans alasti. Ja kun sillä oli aamuseisokki niin se laitto "siihen" roikkumaan vaatekappaleita. Syytä en tiedä, kai se oli sen mielestä hyvä juttu.

Aiheen aloittaja veti pohjat

Hyi yök mitä possuja!
"Ja kun sillä oli aamuseisokki niin se laitto "siihen" roikkumaan vaatekappaleita."

*kahvit näytöllä*


Käkätikäkäti .

Täytyy tunnustaa, et ehkä 5% näistä kauheuksista tapahtuu kyllä itseni toimesta; olen ehkä jonkun exä .
Mut kyl tääl niin hurjii juttui tuli, että omat tavat kalpenee.
Olkaa siskot positiivisia, saitte miehet vapautuneiksi seurassanne .


*Yökkii ja nauraa paskat housussa*...Mun exä istui vessassa ja laittoi hanan valumaan siksi, ettei plumpsahdukset ja pierut kuulu . Ja istui joskus tunninkin siellä. Varmaan kauheet vesilaskut sen vanhemmilla;D.

Tää aloittajan juttu oli niin jäk ettei vaan kertakaikkiaan voi olla totta, yökkis.
Ei toi eväät pas*alle mukaankaan mikään plussa ole miehelle, yök sekin.


Ööh, nää on ollut kyllä niin pahoja, etten kuunaan ole edes käsittänyt, että kukaan voisi tehdä mitään tuollaista...*yök*...siis sori mut oikeesti yrjöttää..

Tottapa totta, ja joku nainen kestää sitä ihan oikeasti, nimittäin kuuleman mukaan on naimisissa ja lapsiakin (onnellisuudesta en sitten tiedä, jollain tapaa sairaaksi se sitten loppujen lopuksi osoittautui, mikä ei ehkä kaikille enää tämän jälkeen tullut yllätyksenä )

Ei oo kyl ihme, että ovat exiä..nyt kyl meinaa kuolla nauruun .

heh, tohtisko kertoakaan
No mun EX, ei voinut herätä _yhtenäkään_ aamuna ilman pornoleffaa ja omaakättelyä...sit sen aivot kuulemma vasta heräs...(niin mitkä, kysyin monesti )


Tää on taas näitä ketjuja joita ei ois pitänyt mennä avaamaan.
Siis oikeasti, mikä teillä vaivaa kun te ootte tuollaisten kanssa hengaillu?


Juuri muistin toisen äklöjutun. Eksukko pureskeli pottuvarpaista kovettumia ja söi ne. Asento oli aika karsee ja näky vallan huvittava ku sunan jälkeen ilman alkkareita niitä pehmenneitä nahkojaan pureskeli

Mun exällä oli tapana ihan joka kerta kun meni paskalle, niin riisua kaikki vaatteet pois, ei paperia, vaan pyllyn pesulle, no joo huolehti kyllä ihan hyvin hygieniastaan, mut siis joka kerta, aika huvittavaa.
Toista exää sai hoputtaa pesulle, vaatteet on niin likaisia, et ei varmaan enää puhtaaks lähde. Ja se haju, muuten kyllä mukava kaveri, mut on se noloa kun saa sanoo et sun vaatteet haisee. Puhumattakaan kämpästä.

Nämä nyt ei mene ihan samaan kategoriaan, mutta.
Yksi mun teiniaikojen poikkis tapasi juoda itsensä teholle joka viikonloppu, niin että sillä oli aina sellaiset tahmaiset tarrajäljet jostain tippakoneesta(?) käsivarressa. Se ei ollut erityisen pitkä tai syvällinen suhde.

Sitten yksi kaunislanteinen poika kidutti minua varmaan kahden tunnin piinallisella esileikillä, johon kuului mm. hiusteni innokas imeskely. Meinasin tulla hulluksi, voin tunnustaa etten saanut tukkani kuolaamisesta hurjia lisäkicksejä, mutta en kehdannut kieltääkään kun en halunnut ottaa riskiä että kaveri ottaisi nokkiinsa ja kieltäytyisi kaikesta yhteistyöstä.


Mä vaadin nimiä!
Etten vahingossakaan lähde deittailemaan teidän eksiä!

Eikäh!
Mun exän pahin tapa oli suihkussa käymisen välttely, se saattoi olla yli kolmekin viikkoa yhteen putkeen käymättä suihkussa. Se sanoi että iho alkaa itse puhdistautumaan jonkin ajan jälkeen. as if!

ollaankohan myö *****ksen kanssa seukittu saman kundin kaa.. mullon kanssa ollut yksi nurkkiinkuseksija..

* Eräs exä kaiveli päästään jotain, jonka sitten aikansa tutkittuaan söi.
* Sama sälli oli neuroottinen siivousintoilija ja poimi perse pystyssä eteisen lattialta sormin jotain hiekanjyväsiä aina kun silmä vältti

* Eräs sai turhautumisraivarin aina tietokoneen kanssa vääntäessään ja masturboi siinä paikassa silkasta raivosta.

* Sama heppu paskalla käydessään unohti vetää vessan.

* Eräs riisuutui aina alasti kännissä, missä tahansa.

* Ainiin, tää sama kaiveltuaan muniaan, haistoi aina kättään

* Eräs nuoruusajan exä teki saman mutta kaiveltuaan persvakoaan


Ex lähti useamman ku kerran viemään roskapussia perjantaina roskiin ja tuli sunnuntaiaamuna. Heitti spermaset kalsarit vessan lattialle pestäväks ja ihmetteli mitä kiukuttelen. Kehu vielä että paikallisessa hotellissa on tarjolla ilmasia vanhoja romaaneja. No se o tosiaan ex.

Oikeesti, miten törkeitä tyyppejä , mun itsestään hygieeninen ex ei tosiaan muuten sit ollut mikään siivousintoilija, kuseksi parit petarit ja söi kun sika. Panee tosiaan harkitsemaan seuraavaa suhdetta.

Eräs eksäni (hieman alkoholisoitunut sellainen) on epähygieenisin ihminen, mitä tunnen. Seurustelusuhteemme aikana minun piti aina pitää houoli, että mies käy suihkussa, ajaa partansa, pesee hampaat ja laittaa deodoranttia. Jos en muistuttanut, mitään ei tapahtunut. Jälkeenpäin sen vasta tajusi, että äitiä se mies (yli 20v) tarvitsi eikä avovaimoa. Tämä samainen mies myöskin kusi komeroon, jossa säilytimme ylimääräisiä tyynyjä, täkkejä, peittoja ja vilttejä.
Brr.

Siis hyi helvata! Mä en ole varma pystynkö mä enää palstailemaan teidän kanssa!

Me kavereiden kanssa aina teineinä ihmeteltiinkin, mihin ne tytöt rentuissa aina ihastui..? Ei ole selvinnyt vieläkään ja aina vain mystisemmäksi muuttuu! *yöks*

Pakko vielä kysyä että mikä näissä exissä oli NIIN ihanaa että jaksoitte noita jäk tapoja?
Mies joka aloittaa jokaisen aamunsa pornoleffalla ja oman käden tervehtimisellä niin saisi aloittaa aamunsa kyllä ihan yksin.. tai siis kaksin kätensä kanssa


Mä vaan ihmettelen että miten nää kaikki on voinut olla jonkun NYKYISIÄ Ja joku näistä teidän existä saattaa olla tälläkin hetkellä jonkun nykyinen... Yök!
Onneksi mun rakkaalla ei ole ihan noin järkyttäviä tapoja
Siksi se onkin varmaan nykyinen eikä exä


tai sitten ne eivät ole vielä paljastuneet sinulle .

Minultakin löytyis pari juttua, mutta ne on _oikeasti_ niin paskasia juttuja että mut viel bannattas niitten kertomisesta.
Mut siis oikeestikko ihmiset tolleen käyttäytyy

Tää on todella paras ja kuvottavin ketju aikoihin.
Mullakin on tavallisen tylsiä exiä näemmä. No yks ei halunnu pestä hiuksiaan että ne lakkais likaantumasta. minusta se oli inhaa mut ei se näköjään ollutkaan mitään ihmeellistä.
jatkakaa toki.


hmm... yhtä ällöttäviä tapoja ei löydy mutta omituisia kyllä. Eräällä exälläni oli tapana aina sängyssä, nukkumaan mennessä ruveta naksuttelemaan varpaitaan jonkin tietyn biisin tahdissa joka tuli mieleen.Kerran jopa ehdotti että yrittäisin arvata mistä kappaleesta on kysymys

No hyyh, miten ällöttäviä tapoja. Avomieskin tuossa yökkäilee kun kerron sille näitä. Onneksi minä oon meidän suhteessa se huonotapaisempi.

mun entinen kuivaa kalsareitaan mikrossa

Ai kamala! Että osaakin olla ällöttäviä juttuja tässä ketjussa.
Mutta kannatan ehdottomasti sekä tweetin, että mythalin ehdotuksia. Näissä asioissa jos missä, voitais oppia ihan jo muiden virheistä. *puistatus*


Joojoo, *****, jaa ne meidän kanssamme. Jos sut bannataan niin mutki saa bannata yllytyksestä. Kansa haluaa törkyä!


Alkaa tää sinkkuus vaikuttaa hyvältä vaihtoehdolta, kun ei näköjään voi tietää mitä paketissa saa. Omat exät alkaa vaikuttaa tavallisen tylsiltä näin tarkemmin aatellen. Itse asiassa, olikohan niissä oikeesti ees mitään vikaa? Nyt ainakin näiden juttujen jälkeen tuntuu ettei.

No iteppähän tilasit
Nää on kyl tapahtunu ku exä oli kännissä, mut niitä sattu kuitenki sen verran useasti ettäs..

Muistan kun otettiin kämpillä vähän olutta, mun ystävä oli sillon kans ja kolmistaan siinä siemailtiin, mentiin ihan normisti nukkuun sit jne. Aamulla heräsin ihan jörkkyyn paskan hajuun, ja nousin sit pienes kankkuses ylös kahtoon että mistä on kyse. Menin keittiöön ja mitäs löysinkään keittiön pöydän alta... paskan ihmispaskan! Olin aivan järkyttyny ja menin sit vessaan ja löysin exän kakkaset pöksyt vessan lattialta. Piilotin ne parhaani mukaan ja tarkotus oli alkaa paskapyykille, ja sit mun kaveri kuitenkin heräs... nolo! Exälle menin vaan vaivihkaa sanoon että jätkä oot menny paskomaan keittiön pöydän alle no oli se kyl noloo. mut ei tää vielä mitään.

toinen ja pahempi kerta sattui kun mentiin exän ystäväpariskunnan luo törpöttelemään, avo jäi sillon vielä baariin ja me muut lähettiin nukkumaan, he asuivat sillon rivarissa. Nukuin olohuoneessa patjoilla ja kuulin kun exä rymyää ulkona, menin aukaseen oven kun ei se tajunnu ovikelloo sit soittaa. No ei siinä mittään, se tuli nukkumaan ja kerettiinkin nukkua peräti puoli tuntia, kun exä alkaa yrjöön siihen patjoille missä nukuttiin. Mä sitä yritän herätellä mut se oli niin kännissä ja lie missä mielentilassa että ei sitä ylös saanu. Seuraavaks alko taas haiseen paska, ja voi vide jätkä pasko housuunsa. kivaa. Siinä vaiheessa mä taas yritin peitellä tapahtunutta, mutta exän kaverin akka sit nous ylös (kello oli jotain aamu neljää tms) ja mä nolona selitin sille et öö vahinko tapahtu no raahasin jätkän sit vessaan kun se joten kuten pysy pystys, vetäsin housut siltä alas ja se paska tipahti lattialle sit työnsin jätkän suihkuun ja kaikki vaikutti hyvältä siihen asti, siivosin sit ulosteet siitä lattialta ja yks suihkutteli ihteesä, myö alettiin tän sen kaverin eukon kans sit peseen lakanoita ja patjan päällysiä. jätkä tuli suihkusta, meni ihan fiksuna takas nukkuun pyyhe päällä. Kunnes ite pääsin taas nukkuun ja voi vide se ei ollu sit pessy persettään, pääsin pyyhintä hommiin kun yks makaa koomassa siinä. Täs tilanteessa tais tulla pisukin exältä, mut toi paska jäi eniten mieleen. voi tsiisus.

seuraavana aamuna se ei kyl muistanu mitään, mut mä kyl muistin. ja kaikki muutkin muisti. ulkoa löyty viel toinenkin ylläri, exä oli oksentanu kaverisa kenkiin. Mä en ole ikinä hävenny ketään niin paljoa. ikinä. annoin kyl luennon sit juomisesta ja kaikesta muustakin, kyl siitä vähän aviokriisi tuli mut nyt joku muu saa siivota tän herran paskoja mä en tiiä onks tää omituinen tapa mut tosi ällöttävä ainakinMun ex, vainoo mua ja mun aviomiestä. Soittelee mun miehelle töihin että "käveletkö vielä huomenna" jne.
Että semmosta...


No hyi mitä ällötyksiä.
Mun exällä oli tapana syljeksiä semmosia pieniä nuuskakökkäreitä joka paikkaan. Ei ollu kiva ku oli seinät täynä mustia pisteitä. Sitten tosin siirty pussinuuskaan, ja paha tapa loppu siihen.


Oikeesti nää on niin kuvottavia ja epätodellisia! Miten mä oonkin tapaillut vaan normaaleja ihmisiä...

****: Sama tarina meillä, ei tosin kuseksinut komeroon. Mutta ne hampaat... god damnit! Ei pessy vaikka pyysinkin.


Joo munkin exät lienee aika normeja, mitä nyt kynsiä syö joku ja toinen ei KOSKAAN käynyt suihkussa, siis se haisi kuin eläin. Kerran seurasin ettei pessyt pyykkiä kahteen kuukauteen... Eikä sillä siis ollut mitenkään suuri vaatevarasto.
Mutta kaverini exällä oli kanssa näitä paskataipumuksia. Se piti aina käyttää baari-illan jälkeen erikseen vessassa paskalla ja kusella, muuten teki AINA lakanalle. Siis jos muija unohti vessattaa sen ukon, niin sai herätä paskasta. Kerran se muija oli jopa kierähtänyt itte sillai että sääri oli mennyt siihen paskaan. Kiva herätä...

Suosi suomalaista!Torstai 22.02.2007 12:10

Menimpä eilen kampaajalle. Taas yks näitä mun hetken mielijohteita, kun sattui olemaan kampaamossa vapaata. Sanoin murtaen suomea puhuneelle kampaajalle, että ottaa ihan reilusti vaan, että ne saa paremmin koholle, kun ovat syksystä asti kasvaneet. Meinas itku päästä, kun takaosa oli jo leikattu ja kampaaja napsaisi päälaelta todellakin REILUSTI, jäljelle jäi ehkä 3cm, jos sitäkään..... No, nyt ne on sitten LYHYET ja varmasti saa koholle (lue: pystyyn). Olinhan mä keesiä joskus harkinnutkin, mutta luovuin sitten ideasta. Nyt se tuli sitten ihan pyytämättä.. Vaatii ehkä pientä totuttelua. Varsinkin kun ilman meikkiä näytän lepakolta tai pikkupojalta ja meikin kanssa homolta tai dragqueenilta. Onneksi ne kasvaa.. Pari kuukautta voi kulkea pipo päässä. =)

Kiitokset bestikselle, kun yritit väittää, että nää on mageet.. x)
Seuraavalla kerralla mietin ainakin itse kahdesti, annanko millään keskustelupalstalla enää itselleni kasvoja, eli laitanko kuvani, sähköpostiosoitteeni tai nimeni näytille, tai varsinkaan, menenkö ikinä mihinkään miitteihin.

Kävipä nimittäin näin, että oli erään nimeltämainitsemattoman keskustelupalstan miittiristeily, jonne myös minä olin ilmoittautunut, ja myöskin aikaisemmissa miiteissä hetkellisesti vieraillut. Tästä risteilystä seurasi kyseisellä palstalla jälkikäteen hirmuinen ryöpytys, kun eräs nimeltämainitsematon henkilö katsoi asiakseen syyttää minua julkisesti asiasta, jonka kanssa minulla ei ole osaa eikä arpaa. Minun väitettiin toimineen itselleni täysin epätyypilisellä tavalla, eli olisin muka lähettänyt nimettömänä "todistusaineistoa" nimeltämainitsemattoman exälle, nimeltämainitsemattoman toiminnasta risteilyllä. Tästä lähti hirmuinen show, jonka seurauksena moni palstan vakikäyttäjä lynkkasi meikäläisen täysin, haukkui m*lkuksi, idiootiksi ja mitä vielä. Alunperin nimeltämainitsematon ei minun nimimerkkiäni julki tuonut, mutta lopultahan eräs ajattelematon sen meni möläyttämään, josta oli seurauksena toinen ketju, jossa minua haukuttiin ihan avoimesti. Valitettavasti en tätä ketjua ehtinyt koneelleni tallentaa, mutta se ensimmäinen minulla koneellani on, varmuuden vuoksi.

Loukkaavinta tässä on se, että näin toimi hyvä ystäväni. Ja minua haukkuneet ihmiset tuomitsivat minut tuntematta minua ollenkaan, saati ottamatta selvää asian oikeasta laidasta. Sainpa lukea oikein mielenkiintoista tekstiä sellaisiltakin ihmisiltä, jotka aiemmissa miiteissä olivat olevinaan ystävällisiä.

No, minua saatiin siis haukkua kahden viestiketjun verran, minun asiasta mitään tietämättä. Kun vihdoin silmiini osui mokoma keskustelunavaus, yritin välittömästi oikaista asian. Kerroin, ettei ole mitään mahdollisuutta, että minä olisin niin toiminut. Sitten soitin nimeltämainitsemattomalle, selvitimme asian, ja puhelun päätyttyä ainakin MINUN käsittääkseni olimme molemmat yhtä mieltä siitä, että minä en mitenkään olisi voinut kyseistä kuvamateriaalia hänen exälleen lähettää, sillä en ollut mitään epäilyttäviä kuvia edes saanut, eikä minulla toisekseen ollut tiedossa exän sähköpostiosoitettakaan. Avasin vielä keskustelupalstalla oman ketjun, jossa kerroin olevani syytön, ja sopineeni asian nimeltämainitsemattoman kanssa. Noh, kas kummaa, minun ketjuni poistettiin, ja minut laitettiin sivuilla sulkulistalle, eli en enää pääse sielä mitään kommentoimaan. Viestini oli täysin asiallinen, ilmeisesti minulla vain ei ole tässä maailmassa oikeutta puolustaa kunniaani. No olen jo tottunut, sellaistahan se aina on ollut, kun pienempiä on niin helppo polkea maanrakoon.

Haluan kuitenkin sydämellisesti kiittää kaikkia asianosaisia, avasitte jälleen kerran silmäni, ja annoitte lisää syytä vihata ihmisiä ja olla luottamatta kehenkään, ikinä.