IRC-Galleria

Seuraavalla kerralla mietin ainakin itse kahdesti, annanko millään keskustelupalstalla enää itselleni kasvoja, eli laitanko kuvani, sähköpostiosoitteeni tai nimeni näytille, tai varsinkaan, menenkö ikinä mihinkään miitteihin.

Kävipä nimittäin näin, että oli erään nimeltämainitsemattoman keskustelupalstan miittiristeily, jonne myös minä olin ilmoittautunut, ja myöskin aikaisemmissa miiteissä hetkellisesti vieraillut. Tästä risteilystä seurasi kyseisellä palstalla jälkikäteen hirmuinen ryöpytys, kun eräs nimeltämainitsematon henkilö katsoi asiakseen syyttää minua julkisesti asiasta, jonka kanssa minulla ei ole osaa eikä arpaa. Minun väitettiin toimineen itselleni täysin epätyypilisellä tavalla, eli olisin muka lähettänyt nimettömänä "todistusaineistoa" nimeltämainitsemattoman exälle, nimeltämainitsemattoman toiminnasta risteilyllä. Tästä lähti hirmuinen show, jonka seurauksena moni palstan vakikäyttäjä lynkkasi meikäläisen täysin, haukkui m*lkuksi, idiootiksi ja mitä vielä. Alunperin nimeltämainitsematon ei minun nimimerkkiäni julki tuonut, mutta lopultahan eräs ajattelematon sen meni möläyttämään, josta oli seurauksena toinen ketju, jossa minua haukuttiin ihan avoimesti. Valitettavasti en tätä ketjua ehtinyt koneelleni tallentaa, mutta se ensimmäinen minulla koneellani on, varmuuden vuoksi.

Loukkaavinta tässä on se, että näin toimi hyvä ystäväni. Ja minua haukkuneet ihmiset tuomitsivat minut tuntematta minua ollenkaan, saati ottamatta selvää asian oikeasta laidasta. Sainpa lukea oikein mielenkiintoista tekstiä sellaisiltakin ihmisiltä, jotka aiemmissa miiteissä olivat olevinaan ystävällisiä.

No, minua saatiin siis haukkua kahden viestiketjun verran, minun asiasta mitään tietämättä. Kun vihdoin silmiini osui mokoma keskustelunavaus, yritin välittömästi oikaista asian. Kerroin, ettei ole mitään mahdollisuutta, että minä olisin niin toiminut. Sitten soitin nimeltämainitsemattomalle, selvitimme asian, ja puhelun päätyttyä ainakin MINUN käsittääkseni olimme molemmat yhtä mieltä siitä, että minä en mitenkään olisi voinut kyseistä kuvamateriaalia hänen exälleen lähettää, sillä en ollut mitään epäilyttäviä kuvia edes saanut, eikä minulla toisekseen ollut tiedossa exän sähköpostiosoitettakaan. Avasin vielä keskustelupalstalla oman ketjun, jossa kerroin olevani syytön, ja sopineeni asian nimeltämainitsemattoman kanssa. Noh, kas kummaa, minun ketjuni poistettiin, ja minut laitettiin sivuilla sulkulistalle, eli en enää pääse sielä mitään kommentoimaan. Viestini oli täysin asiallinen, ilmeisesti minulla vain ei ole tässä maailmassa oikeutta puolustaa kunniaani. No olen jo tottunut, sellaistahan se aina on ollut, kun pienempiä on niin helppo polkea maanrakoon.

Haluan kuitenkin sydämellisesti kiittää kaikkia asianosaisia, avasitte jälleen kerran silmäni, ja annoitte lisää syytä vihata ihmisiä ja olla luottamatta kehenkään, ikinä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.