IRC-Galleria

mitä siis häh?Lauantai 27.06.2009 18:36

joo mökkielämä on kivaa, muttaa kyllä sitä on kivaa tulla kotiin. varsinkin kun oli toi yks leffa latautumassaaa ja hiii~ olin äitin mökillä yötä ekaa kertaa höö höö ööm kuuteen vuoteen.
käytiin eilen kuljussa ja sitten siellä oli iltasanomat ja olin sillai täh, ai se on kuollu nyt sitte vai :o noo en ollut mikään fani, mut tää on just tälläsiä että luulee joidenkin elävän ikuisesti. jotkin asiat vaan on.
hah mullakin on jotain asioita mitkä vaan on enkä halua että ne muuttuu. kuten vaikka toi meidän keittiön korkeetuoli. se on ollu meillä aina. ja sitten piano. en halua että ne viedään mihinkään tai että ne hajoo tai jotain. vitsit jos isosisko haluu viedä ton pianon niin sekoan kyllä. siis en mä sitä soita eikä se oo mitenkään tärkee, mutta kun se vaan on aina ollut. en halua että se muuttuu. joitain asioita mitä muistan lapsuudesta en halua että ikinä muuttuu. ahdistun.

on se kans jännää huomata miten paljon oon niinku äiti. pelottavaakin tosin. katseltiin siis vanhoja valokuvia ja katoin että hähä minä, mutta ei se olikin äiti pienenä :o

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.