IRC-Galleria


Tässä Aatu Veikko Viljami, siskonpoika kohta neljä kuukautta! Ihana ja hyvin rakas <3

Tänään aamulla heräsin siihen kuinka sisko kanstoi Aatun mun naaman viereen ja sain hyvin kuolaisen suukon pikko-Veikolta.
Täällä ne ovat jälleen olleet torstaista asti, kuten minäkin. Istun nyt yksin, kun ne menivät käymään Aatun Isomummulla. Alunperin mun piti vaan kutoa ja kattella vanhoja videoita Jorin kanssa, mutta rupesinkin mököttämään, kun mies on laiska eikä tahdo olla mun kanssa. Pah! Ei sitten nähdä kun vasta lauantaina. Juu ei sitten herra laiskimus jos et jaksa kävellä pysäkille ja kymmenen minsan päästä olla täällä. Ei sitten jos Halo on sulle tärkeämpää!

Ärrrrrrr!

Äh aina valitan näistä asioista, mutta mitä muutakaan tekisin xD;
Kerron kuinka ekaluokkalainen haukkui minua enkä saa sitä pois mielestäni? <___> Ei hyvä, ei ollenkaan.

Huokaus.
Noh, jospa nyt rauhottuisin ensin..

Kirjotukset lähestyy ja keskiviikkoisin on abitunnit mikä auttaa tosi paljon. Tää on viimenen kerta kun kirjotan, jos nyt en onnistu koko homma saa sitten jäädä. Mutta olen toiveikas, ehkä onnistuisin nyt keräämään ne kolme pistettä jotka on jo kolmesti jäänyt uupumahan. Eikun kahdesti. Pöh.

Pitäisi ostaa mustaa villalankaa niin voisin tehdä Jorille ne tumput kuten lupasin. Ensin tein itselleni punavalkoiset tumput ja nyt teen punaisia tennarivillasukkia, niistä tulee hienot!!
Kutominen on tosi kivaa >w< Se on hyödyllistä tekemistä o3o

Sovittiin äidin kanssa, että muutan takaisin annalaan keväällä. Jos/Kun pääsen Turkuun/Jyväskylään opiskelemaan, niin ei mun tarvis enää missään onkiniemessä asua! Viikot asun asuntolassa ja viikonloput annalassa tai Jorilla o3o Nyt kyllä mökötän sen verran ettei oikein huvita mikään. HAempas herkkuja keittiöstä ja kattelen videoita!!

Hauskaa viikkoa kaikille!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.