IRC-Galleria

No lollygaggin!Sunnuntai 18.03.2012 19:40

Kirjotukset on ohi! Mahtavaa! Se oli sitten viimeinen kirjoituskertani. Nyt jos en pääse läpi, musta ei tule ylioppilasta, ei tule. En yritä enää. Paitsi jos saan päähäni joskus kymmenen vuoden päästä yrittää uudestaan, sitten kyllä, mutta en nyt.

Palkinnoksi kovasta yrittämisestä ja siitä etten luovuttanut, meillä oli sinä keksiviikkona saunailta rakkaan kanssa. Se oli mukavaa! Olin käynyt saunassa viimeks jouluna. Kai? mutta kumminkin, olin onnellinen, että Jori suostui tulemaan saunaan, se ei nimittäin kauheesti pidä saunomisesta, toisin kun minä. En mä joka päivä, mutta ainakin joka viikonloppu ois ihanaa, ihanteellista. Saunominen on tosi rentouttavaa ja mukavaa, mä ainakin nautin täysin siemauksin!

On ollut ihan laiska viikonloppu, oon ollut vaan yöpuvussa kaikki päivät ja ollut netissä kun Jori pelaa Skyrimia. Nämä leppoisat päivät kyllä loppuvat nyt, kun Jorilla alkaa "työt" ja mun pitää lähteä täältä. kaksi viikkoa on kulunut taas tosi nopeasti. Tuntuu kurjalta, etten sitten ihan oikeastikaan asu täällä. Pitää mennä "kotiin" huomenna. Mulla ei oo tällähetkellä töitä eikä mitään sen kummempaa tekemistä kuin ajokortin hakeminen polissilaitokselta ja pari pientä muuta juttua. Kai munkin pitäisi töitä hakea, nyt kun rakaskin vihdoin sai tekemistä. Noh koulutus-harjoittelu se vain on, mutta se nyt on parempaa kuin lisää istumista ja pelaamista. Kun rakas pystyy pelaamaan kymmenenkin tuntia käymällä vaan kerran syömässä tai välillä vessassa. Ja mun pitää keksiä tekemistä koko päiväks. Nyt uusin villitykseni on häämekot. Häämekot voitko kuvitella! Mun häihini on varmaan vielä vaikka kuinka monta vuotta, mutta haaveilen ja ihastelen niitä mekkoja tunti toisensa jälkeen.

Uh huh, kunpa vaan voisin piirtää. Se ois ihanaa. Iltaisin kun rakas jo nukkuu enkä mä saa unta, mietiskelen mitä kaikkea voisin piirtää. On jo muutama kiva idea, jotka aion totetuttaa ens viikon aikana. Ihanaa päästä oman pöydän ääreen. Kaipaan omaa musiikkia ja omia tavaroitani, muuten Jorin luona "asuminen" on oikein mukavaa. Asuttais yhdessä jos mun kaikki tavarat ois täällä, mutta ei ole, joten olen vaan pitkäaikasesti kyläilemässä. Myöhemmin sitten, myöhemmin..

Skyrim vaikuttaa tossi kivalta peliltä, tahtoisin pelata sitä itsekin! En kyllä tiedä missä saisin tilaisuuden siihen. Harmi. Jori kun ei keksi omassa kodissaan muuta tekemistä kuin pelaammisen, niin en voi riistää sitä siltä. Istun mielelläni tuntitolkulla vieressä, ihan oikeasti. Olen tosissani. Ei se satu enää, oon tottunut. Koko viime syksy ja tää kevät ollut sellaista. Ei haittaa yhtään o3o

Äh, on nälkä. Jori on vähän flunssainen eikä sillä ole ruokahalua, harmi juttu ._. Jäätelö sille kyllä maistuu BD tyypillistä Joria, huokaus. Taidanpa tästä jatkaa nettiselailuani.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.