IRC-Galleria

Kiirusta rantakaupungissaTorstai 01.12.2011 00:26

Turussa jälleen.

Tänään oli kiireinen päivä. Ajelin autolla vapiksen ja kodin ja neuvolan väliä. En oo koskaan ennen ajanut näin paljoa vieraassa kaupungissa.
Tänään nyt illalla oli äitilapsi piirin pikkujoulut, missä mäkin olin, mikä oli vähän hassua, mutta mikäs siinä, oli hyviä herkkuja ja laurakin sai välillä vapaata aatusta kun se oli mulla.
Laura osti mulle suklaakalenterin tänään joten saankin avata luukun huomenna ^w^

Marraskuu kului tosi äkkiä, mutta niinhän se menee. Vois kyllä mun puolesta tulla jo pakkanen ja lumi. Sitä odotellessa..

Aatu on ollut mulla tosi paljon. Laura tahtoo välillä puuhaileen omiaan tai suihkuun tai syömään ja siks ajaks Aatu on mulla. Vaipan vaihtoakaan ei sisko jaksoa tehdä joten minä teen sen. Paitsi sitten kun Joni tulee kotiin, mulla ei ole enää mitään merkitystä. Ei se mua haittaa, oon niin väsynyt etten oikein jaksa enää ees puhua. Ja suuta särkee kun on iso rakko, siis afta, huulessa. Särky on inhottava D:

Haluaisin jo huomenna kotiin, mutta en oikein vielä tiedä. Nea ei oo kämpillä koko viikonloppuna ja saisin olla rauhassa. Paitsi että olin aatellut mennä lauantaina isälle ja nuorteniltaan. Katsotaan, katsotaan. Olisi kuitenkin kivempaa olla välillä onkiniemessä kuin herwoodissa. Kyllä jori saa meille tulla, mutta haluaisin viettää hieman enemmän aikaa kämpillä.

Mutta, mutta. Hyvää yötä.
Tervetuloa Joulukuu!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.