IRC-Galleria

ihq-heikki

ihq-heikki

Blondi Hapualta

Tavallinen päivä varuskunnassaTorstai 05.06.2008 15:57

Öärf.

Tämä päivä kyllä alkoi kamalasti, taikka oikeastaan se alkoi jo eilen illalla. Päätimme sitten oikein porukalla lähteä iltavapaille rannalle, ja juoda vaan niin saakelisti kaljaa ja grillata. Tämä osa suunnitelmasta toimi hyvin. Tultiin ajoissa takaisin ja siitä sit nukkumaan.

Torstaiaamuna, eli siis tänään, helvetti pääsi irti. Heräsin klo 6:00 aamuherätykseen, jonka jälkeen yritin vielä saada nukutuksi vähäsen. Sitten se tapahtui! Kuulin kuinka käytävällä puhuttiin cooperin testistä ja lihaskuntotestistä tälle päivälle. Kello oli noin 6:30 ja ja aamiaiseen oli 15 minuuttia. Maailmani hajosi. En ollut ikinä ennen tuntenut tälläistä tuskaa että kohta pitää lähteä juoksemaan pienessä kapulassa, jonka jälkeen pitäisi vielä lihaskuntotesti vetää.

Ei muuta sitten kuin vaivalloisesti ylös sängystä, ruokalaan silmät kiinni ja yritän syödä ja juoda jotain. Puuroa meillä taisi olla, sekä piimää ja mehua. NAM! Ruokailun jälkeen lähdin vieläkin silmät kiinni takaisin punkan pohjalle nukkumaan. Vähän ennen klo 9 rupesin vaihtamaan vaatteitani urheiluvaatteisiin. Oli muuten hitain suoritus ikinä! Sitten siitä harpon urheiluradalle juoksemaan. Kamalinta oli se että jo pelkkä lämmittelykierros sai minut niin ikävään olotilaan ettei mikään. Päätin kumminkin juosta, koska en tiennyt olisiko muita aikoja enää jolloin voisin cooperin juosta. 12 minuutissa tuli juostua 2010 metriä, ja olo oli oksettava. Jäin makaamaan nurmikolle puoleksi tuntia selvittämään päätäni ja juomaan. Olisi pitänyt säästää tasoittavia juomia tälle päivälle :D

Kun siitä sitten jaksoin kammeta itseni ylös, olo oli vähän parempi. Eipä tarvitse enää sitten juosta ollenkaan tätä testiä. Kävin suihkussa, mikä tuntui jumalallisen hyvältä. Siitä sitten taas hitaimpaan vaatteidenvaihtoon ikinä, ja nukkumaan lounaaseen asti. Tosin siitäkin myöhästyin, mutta en edes pahasti!

Nyt kello on 13:00 ja tunnin päästä pitäisi mennä lihaskuntotesteihin. Olo on päässä pikkuisen parempi mutta lounas jyllää vielä mahassa. Saa nähdä mitä tulee käymään :D

Tarinan opetus:
Emt onko sellaista, oppikaa te tulevat tahi nykyiset sotilaat olla juomatta kun suoritatte varusmiespalvelusta... NOT!

Omistettu teille kaikille <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.