IRC-Galleria

iinustii

iinustii

{antaa niiden puhua}

the demi-gods :: hungry ghostsSunnuntai 30.12.2007 18:30

Hah.

Tappelin mutsin kanssa eilen puhelimessa, kuten aina, joka johti siihen, että en saanut unta. Päädyin ottamaan unilääkkeitä kolmelta yöllä ja nukuin, ylläri ylläri, kolmeen päivällä... ei silleen että vaatisin 12 tunnin yöunet tai mitään...

Heräsin aamupäivällä Annen tekstiviestiin ja lupauduin menemään töihin sen seuraks muutamaks tunniksi. Kun lopulta oikeasti heräsin, pistin viestiä ja kysäsin että oliko näin - mulla tunnetusti menee usein unimaailma ja todellisuus hieman sekaisin.

Loistavana esimerkkinä toimii nuorimman pikkusiskon syntymä. Kävelin keittiöön naureskellen ja sanoin isälle että 'hei, hassu juttu, näin sellasta unta että kävit sanomassa et mulle on syntyny sisko!' - iskä tuijotti mua hetken ja sanoi, 'niin, no itse asiassa kävinkin. Tossa muutama tunti sitten.'

... Joten. Ikinä ei kannata luulla puhuvansa täysjärkiselle Iinalle, jos se on vasta herännyt tai heräämässä. Se ei tiedä mistään mitään ja kadottaa vanhingossa tekstiviestitkin kun ei tajua mitä painelee.

Mutta joo. Nyt tairan valmistautua sinne töihin lähtöön. Onneks ei tarvii mennä tekemään mitään fiksua :D Huomenna vasta. Ja sitten kahden päivän loman. Luksusta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.