IRC-Galleria

iinustii

iinustii

{antaa niiden puhua}

Oh noes, jaffat tulloo!Maanantai 02.02.2009 18:49

No ei kyllä tule. Uusia sanoja/lauseita on kuitenkin ilmestynyt meikäläisen jankutuslistaan ja pitää ihan mainita ne etten unohda! Näinkin käy välillä.

Äidiltä perin sellaisen lausahduksen kuin "no mut *oikeesti!*" ja sitä tulikin Tuvassa käytettyä ihan huonoon huumoriin asti. Ja yli. Tuijalta samaisella keikalla repäisin huudahduksen "EI KÄY!", joka sekin pitää sanoa tietyllä äänenpainolla. On se tarkkaa puuhaa, kyllä.

Tiian kanssa sitten taas jaksetaan heittää läppää naapureista. Äidin käytetyimmät sanat kun nykyään ovat "SHHHH, hiljempaa ettei naapurit kuule/häiriinny!" ja "no mut oikeesti mä kuulin tänään kuinka siellä aivastettiin!?"

Joten kaikki ihmiset, muistakaa. SHHHHHHH ettei naapurit kuule!!!!!

(Kyllä, Laaksoilla aina yhtä laadukkaita juttuja... x) Tulimme Tiiun kanssa siihen tulokseen, että vikahan ei ole meissä vaan faijan puolen geeneissä. Evoluutio ei aina ihan toimi niin kuin sen pitäisi. Tai sitten se toimi ja muut ei vaan ymmärrä sitä... enkä minä. No jaah. Hyvä itsetunto ei koskaan ole ollut meikäläisen vahva puoli. Hyvä kun tiedän mitä koko sana tarkoittaa, eh.)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.