IRC-Galleria

iinustii

iinustii

{antaa niiden puhua}

Pienen puhelimen tarina.Tiistai 10.02.2009 20:43

Olipa kerran tyttö, joka omisti soman pienen puhelimen. Eräänä päivänä tyttö ja puhelin heräsivät tavallista aikaisemmin, koska heidän oli tarkoitus lähteä Helille käymään, vaikka Heli olikin unohtanut ilmoittaa hakevansa heidät. Sitten muutamaa minuuttia ennen sanottua hakua tuli heille viesti, jossa sanottiin, että hän oli unohtanut ilmoittaa, että lähtö olisi hetken kuluttua. Onneksi siis tyttö ja puhelin tunsivat työkaverinsa niin hyvin, että olivat osanneet ennakoida tämän unohtamisen.

Sen jälkeen tyttö ja puhelin saivat aamupalaksi mustikkarahkaa työkaverinsa luona. Kahvin jälkeen he tekivät työkaverin tyttären kanssa englannin läksyt ja he pakottivat viattoman lapsen tekemään kaikkea tyhmää, kuten lukemaan koko kappaleen ÄÄNEEN ja etsimään itse tuntemattomat sanat sanalistasta. Horror horror.

Sitten tyttö ja puhelin ruokittiin erittäin hyvällä ruualla. Tämän jälkeen tytön äiti haki tytön ja puhelimen ja he lähtivät liikuntahallille katselemaan jotain ihmeellisiä pukuja. Kun he lähtivät hallilta, tytön äiti meinasi kaatua ja tyttö otti äidistään kiinni, koska hän ei halunnut lähteä yksin Espanjaan.

Kaupassa äidin puhelin soi. Hän katsoi kännykkäänsä ja kysyi tyttäreltään ja tämän puhelimelta sarkastiseen tyyliinsä, että miksi he soittavat äidilleen, kun voisi puhua ihan suoraankin. Tyttö yritti etsiä puhelintaan taskustaan, muttei löytänyt sitä. Äiti oli painanut puhelun katki ja nyt hän sitten soitti puhelimeen jossa vastasi joku Juippi.

Äiti kysyi että "kuka, mitä, häh?" ja selvisi, että tytön puhelin oli pudonnut hallin pihalle. Puhelin luvattiin palauttaa hallissa olevalle Pajuselle, jolta tyttö ja äiti tämän sitten hakivat. Äiti ei edes muistanut kiittää puhelimen löytäjää puhelun päättyessä! Törkimys.

Kun tyttö ja äiti hakivat puhelimen kotiin ja kysyivät sitä Pajuselta, mies naurahti "aiii, sä oot se Mutsi. Juippi sanoikin et joku Mutsi hakee sen".

Äiti ja tyttö repesivät. Ja ovat erittäin kiitollisia, vaikka eivät muistaneetkaan kiittää. Äiti lupasi kiittää tyyppiä kun näkee tämän joskus tulevaisuudessa. Tyttö ei, koska ei tiedä kuka henkilö oli.

Tarinan opetus on siis se, että kun äitisi meinaa kaatua liukkaalla jäällä, anna kaatua.

Terveisin, Iina 22 wee.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.