IRC-Galleria

iinustii

iinustii

{antaa niiden puhua}

back in and breathe outLauantai 16.05.2009 19:32

Ostin eilen sohvan. Yay! Tai no, iskä sen maksoi, mut mun olis tarkotus maksaa se heti takasin kun pääsen kotiin... Nyt ehkä meikäläisenkin kämppä (joskin vasta kuukauden päästä) alkaa oikeasti näyttämään kämpältä eikä pelkältä tyhjältä tilalta jossa on sänky ja läppäri x) Johan tätä on odotettu! Tai no en minä niinkään, mut kaikille muille mun huonekaluttomuuteni on ollut suuri ongelma.

(Tää ruutu on niin kaukana ja teksti niin pientä, etten näe mitä kirjoitan. Tai siltä se ainakin tuntuu. Gah.)

Oli tarkotus yrittää tänä viikonloppuna tavata ihmisiä, mut allergiat on tällä hetkellä niin hemmetin pahat (en tiiä onks tässä vielä sitten jotain nuhaa/influessaa/sikanautatautia mukana? Ois niiiiin tyypillistä. Mulla olikin hirveä ikävä poskiontelotulehdusta /sarkasmi.) et ei tee kauheasti mieli poistua talosta ellei oo ihan pakko. Tämän takia odotan hitusen maanis-depressiivisesti maanantaita kun on tarkotus käydä ostamassa vielä mm. pöytä ja tuolit partsille. Hitusen olen pettynyt. Ois ollut tänäänkin kiva lähteä katsomaan pappan esitystä mut tässä kunnossa olisin ollut lähinnä vaivaantunut ja nolo ja siitä ois jääny taas ilo ja nautinto kauaksi. Kakka.

Mut no, näenpähän Kaisaa enemmän. Tosin se osaa olla suurinpiirtein yhtä energiaa kuluttava kuin allergia. Mut so what, tää on tätä arkiliikuntaa x)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.