IRC-Galleria

iinustii

iinustii

{antaa niiden puhua}

grrr.Tiistai 06.10.2009 17:02

Jos vaikka lähtis kahdeks viikkoo Espanjaan aurinkolomalle? Eiku, hetkinen, kaupunkilomalle, siis. Meni viimeks aika sillä tavalla suhteellisen... mielenkiintoisesti... joo, toi oli mun sarkastinen ääni. No, nopeammin aika ainakin kului, kun ei tarvinnu vaan istuu yksinään kotona. Tai töissä. Koti, työ... niin, no, loppupeleissä hei melkein sama asia, eikö?!

Tai jos vaikka koukuttuis taas Simsiin? Tai alkais katsomaan Aliasta ihan alusta. Tai, öh, en tiiä. Kirjottais ryro-ficcejä? XD Jotain tässä on jokatapauksessa keksittävä. Odottaminen on niin helvetin työlästä, vie kaiken energian. Varsinkin kun oot yksin. On meinaan vähän yksinäinen olo, kaikinpuolin.

Vituttaa. Taas. Enkä oikeastaan tiiä miksi. Ihan takuulla kun pääsen ovesta ulos tai töissä pentujen kanssa pihalle, ni alkaa satamaan. En yllättyis vaikka joutuisin luonnottoman lumimyrskyn kouriin tai jotain vastaavaa.

Heh, joo, kuten ehkä huomata voi, ei mikään paras fiilis päällä. Tänään kiukuttaa ihan kybällä; teini-angsti-mood, oh yeah. Hetken mä jo luulin selvinneeni teini-iästä, mut ei voi mitään, näin käy välillä.

*mur*

Sentään tykkään enemmän tästä uudesta irc-galleria-systeemistä kuin siitä vanhasta. Vaikka onhan tässäkin vielä aika paljon paranneltavaa, mut silti. Edes jotain hyvää tässä päivässä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.