IRC-Galleria

iinustii

iinustii

{antaa niiden puhua}

Mitään en myönnä, perhana...Maanantai 15.01.2007 09:32

Gah. Valvoin sitten taas koko yön chatissa Infin ja Gobin kanssa - käskin niiden viiihdyttää itteäni etten vaan menis enää takas sänkyyn kuuden aikaan aamulla ja hyvin näytti toimivan. (Riippuu tietenkin siitä miten määrittelee hyvän, eh?)

Niin, ja puhuin mä Erankin kanssa taas vaihteeks; siinä vasta mielenkiintonen kundi :D No jaa, anyhow. Menin nukkumaan kolme maissa (er, luulisin) mutten saanut unta joten tulin takasin koneelle... töihin pitäisi kohta lähteä, enkä tiedä miten aion selviytyä hengissä kahteen asti, mut pakko on jotain kehittää. Eiköhän ne lapset pidä hereillä, on niitä sentään 35 koko talossa, joten... sitä paitsi, sen verran ole kahvia litkiny et jos tää ei pidä mua käynnissä, niin ei sit mikään. Dum dum.

En sitten tiedä mitä tapahtuu, kun tulen takas kotiin; kaadun varmaan sänkyyn ja nukun aamuun asti kuin mikäkin idiootti (taas vaihteeks). Häkki pitäs siivoa, mutsilla käydä, ruokaakin ostaa ja sitä rataa, mut saas nähdä.

... niin ja juhlia suunnitella. Mietin tosin, että ehkä ei viitsis pitää mitään kakskymppisiä vaan menisin faijalle (koska sitten voitaisiin mm. susun ja juhon kanssa vetää päämme täyteen ihan kepeesti), mutta en tiedä siitä sitten. Ei mua kyllä mitään juhlia joutsassakaan huvita pitää, kun kaikki frenditkin on ties missä. Tuvassa sitä sitten vaan hilluttais mutsin kanssa kahdestaan (tai no jaa, kai me muutama muukin mukaan saatais, hee) ja laulettas Rafaelin Enkeliä... ja sitä paitsi, mä olen kurkkuani myöten täynnä näitä idioottimaisia iskulauseita joihin tuvassa törmää. Niinkus tässä yks päivä, mulla oli ylläni mun 'jätkä on eläin' paita ja tää miekkonen tulee selittämään, kuinka siinä paidassa pitäs lukea 'jätkä on elin' ja mua nauratti ihan saatanasti vaan koska se oli niin *tyhmä* juttu ettei oo tosi. No, eipähän ole enää kukaan tullut ehdottelemaan lohileipien syömistä, joten periaatteessa, mun pitäs varmaan olla kiitollinen...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.