IRC-Galleria

immortale

immortale

oi kun kesä ois

Viikonloppu ja vähän maanantaitaTiistai 11.08.2009 13:17

Viime launtaina lähdettiin Ellan kanssa matkalle :). Ella tuli meille yökylään Perjantaina, meillä oli tosi kivaa ja nukuttiin suht. hyvin paitsi herättiin joskus neljältä yöllä, mut kuitenkin nukahdettiin sitten taas pian.

Lauantaina veli vei meidät Forssaan. Käytiin katsomassa Anitaa ja syötiin Ellan kanssa parvekkeella tukeva lounas. Käytiin kattomassa pappaa ja näytin Ellalle vanhoja kuviani. Lähdettiin siitä sitten bussilla Nakkilaan auringon paistaessa kauniisti.

Tuula tuli hakemaan meidät pysäkiltä, mentiin sinne Liisan mummon mökkiin. Syötiin pullia ja Lähdettiin Ellan ja Tuulan kanssa metsään keräämään kasveja kasvityöhön, sain ihan kivasti kasveja ja vatsa täyttyi juolukoista, mustikoista ja vadelmista. Metsäreissun jälkeen tehtiin kasvityötä, ilta sujui kivasti. Nukuttiin teltoissa hyvien patjojen kanssa. Niin ja nähtiin Ellan kanssa kissa...

Sunnuntaina, me käytiin Ellan kanssa kävelyllä kahteen kertaan. Toisella kerralla juostiin jossakin karussa pellolla ja kaaduin aika ilkeästi. Kerättiin Ellan kanssa marjoja ja itsellemme vadelmia piikkipuskista. Käytiin myös uimassa meressä ja saunottiin. Sellainen kaunis päivä. Nukuttiin vielä teltassa ja tapettiin ötököitä.

Maanantaina oli aikainen herätys ja tietenkin lähtö. Ennen lähtöä löydettiin kuollut orava, se oli järkyttävää. Mentiin bussilla Forssaan ja kuunneltiin hyvää musiikkia mm: Lauri Tähkää ja M.J:tä Forssassa käytiin kirpputorilla, papalla ja morjestamassa Minellaa. Harmi ettei ehditty nähdä äitiä, mut ensikerralla sitten. Esa haki meidät, paluumatkalla nukutti ja sitten kun tajusi, että oli kuitenkin tehnyt niin paljon kaikkea.

Ella meni omaan kotiinsa ja minä menin Ratsastustunnille. En nukahtanut, ja oli siellä kivaa siihen asti kunnes Hevonen tallas mun jalan päälle. Muutenkin siellä oli niin paljon tekemistä. Lopuksi vietin aikaani kanien kanssa ja vuohetkin oli ihan kivoja.

Samuel yöpyi meillä ja aamulla se sitten lähti.. :S Sitä oli ihan kiva tavata.








Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.