IRC-Galleria

inma

inma

love at first bite

[Ei aihetta]Maanantai 17.11.2008 00:00

miulla on kaveri nimeltä oona. oona se vasta onkin mukava veitikka. miuta ja oonaa yhdistää näin esimerkiksi syöminen. me kummatkin nimittäin syödään yleisesti AIVAN VITUSTI. käymme usein ulkona syömässä, koska ruuanlaitto ei ole vahvinta alaamme (oonan tekemissä muffinseissa kasvoi karvaa.....). vakiopaikkamme on rosso, mutta uusi tuttavuus on rillo, joka ei ollut ihan niin täynnä isänpäivänä. siellä oona söi mm. jumalattoman kokoisen hampparin. ketä kiinnostaa vielä?

toinen asia, mikä oonaa ja miuta yhdistää on armottoman huonot ompelutaidot. asia on ajankohtainen, koska itse yritän juuri parsia mekkoa kokoon jonka mummo tuhosi kesällä ajaessaan miun yli pyörällä. kaaharimummo. oona teki seiskalla käsitöissä mekon, joka hajosi kun se sovitti sitä. kiva. tosi kiva.

olemme oonan kanssa varmasti huonokäytöksisin ja epänaisellisin pari vähään aikaan. aivan varmasti dissaamme kaikkea mikä liikkuu (rauha lauran kyttyrälle) ja vielä varmemmin nauretaan väärässä paikassa väärään aikaan ihmisille päin naamaa. meistä on tullut vähä mean girls :(. huumorintaju on aivan varmasti moraaliton. vaikka saatetaan näyttää joskus tosi herttasilta (lukuun ottamatta niitä voldemort päiviä ja liikkatunteja) niin ulkonäkö kyllä pettää ja pahemman kerran. ihmissuhdeasioissa veikkaamme yleensä aina väärin ja luotamme siihen, että kaikki kääntyy oikein päin, jossain vaiheessa, enemmin tai myöhemmin.

koulussa menemme sieltä mistä aita on matalin. onneksi on myrttinen joka rakastaa, vaikka vähän ottaisi lepoaskelia tunnilla tai vaihtaisi vähän kuulumisia rakkaan oonan kanssa.

suunnittelimme matkaa rovaniemelle lähiviikkoina, koska olemme totaalisen kyllästyneitä oikeastaan kaikkiin muihin paitsi toisiimme. no ei ihan. mut melkein. kivoja poroja on siellä. oona tykkää poroista. mitä?

ps. jos meitä ei näy koulussa lähipäivinä, olemme luultavasti tehneet joukkoitsemurhan multi tabseil. ei miul muuta.

ohessa kuva iinasta ja oonasta kasiluokalla<3<3<3<3<3<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.