IRC-Galleria

Low valloitti!Maanantai 07.04.2008 01:32

Päädyin lauantai-illan päätteeksi Tavastialle yhdysvaltalaisen indierock-yhtye Lown keikalle. Paikka oli täynnä indierockin ystäviä kun kolmihenkinen orkesteri astui lavalle ja aloitti keikan. Tunnelma keikan alusta loppuun oli aivan käsittämättömän hieno, uneliaan leijailevat ja koskettavat tunnelmat pystäyttivät yleisön todella vain kuuntelemaan ja nauttimaan upeasta musiikista.
Suurin osa esitetyistä biiseistä olivat minulle lähes tuntemattomia, kaikesta huolimatta nautin suunnattomasti jokaisesta hetkestä!
En juuri osannut etukäteen odottaa illalta mitään, sillä olin tutustunut yhtyeeseen vain muutama päivä ennen keikkaa..mutta monelle kyseinen päivä tuntui olevan yksi odotetuimmista. Ainut minkä itse etukäteen tiesin oli se, että katuisin varmasti jälkeenpäin jos jättäisin tämän keikan näkemättä, ja näin todella olisikin käynyt!
Kyseinen keikka oli aivan kirkkaasti yksi parhaista näkemistäni, ja Low todella teki suurensuuren vaikutuksen ja tulee varmasti olemaan yksi suosikkiyhtyeistäni ajan mittaan.<3

http://www.fabchannel.com/low_concert

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.