IRC-Galleria

nyt on taas aika vuodattaa elämää suurempaa suruani siitä, kuinka rehellistä radioaaltojen kuluttajaa on sorrettu ja suoraan sanoen pahoinpidelty. armas kanavamme ylex. kuka on sattunut kuulemaan pyhitetyn lepopäivämme antia aamulla kello kymmenestä eteenpäin? no, tässä esittely suoraan varastettuna kanavan sivulta.


"Keskusradio pauhaa, rakkautta ja rauhaa!

Kuuntele viikon tärkeimmät radiojutut kahdessa tunnissa! Keskusradion isännät Nipa ja Roki kokoavat mielestään merkittävimmät jutut radiomaailmasta ja esittävät ne YleX:n taajuudella sunnuntaisin. Huhujen mukaan Nipa ja Roki tekevät jutuista suurimman osan itse…

Tällä kertaa ohjelmistossa ovat mm. Ajankohtainen Lettunen, Luontoradio ja Vaihtoehtoisen todellisuuden uutiset. Keskusradion viikon vieraana on eduskunnassa työskentelevä stand up-koomikko Lotta Backlund.

Vapaudu esteistä ja virittäydy!

Keskusradio sunnuntaina klo 10-12. Uusinta klo 22-24."


järkyttävää (anteeksi) paskaa, jos ja kun suoraan saa sanoa. mulla oli päästä itku, kun männä viikon sunnuntaina tuli eka jakso kyseistä taidetta suoraan mun korvaan. arvatkaa, kuinka autuasta on puolella korvalla seurata radiota. (siinä vaiheessa muistin, että kromosomi äksää tuli sitä edellisenä sunnuntaina viimeinen jakso. "aah, sieltä varmaan alkaa nyt uusi ohjelma.") kun saakutin roki pesonen pasanen pösösen ääni alkoi hiljalleen valua ulos vastaanottimestani. siitä oli sunnuntairauha kaukana.

no, enhän minä jaksanut kuunnella kun puoli tuntia ensimmäistä lähetystä -myönnän nössöyteni ja sanon, ettei kantti kestänyt. mullakin on pientä itsesuojeluvaistoa näiden asioiden suhteen, kyä mä tiän. ja oon juntti ja tuomitsen ensivaikutelman (ja lukuisten koettujen tuskanhetkien suhteen kromosomi äksän.) perusteella.

lisäksi mulle on jäänyt järkkyjä traumoja jo niiden roki pesosen pasasen jutuista. tiiättehän te, kun se luettelee: "ei saa juosta, hölkätä, liukastella, kaahata, kurvailla, irrotella, revitellä, riehua, liehua tai kiehua." kerran piti isoskoulutuksessa lukea joku tekstinpätkä, jossa kuvattiin jonkunlaisen (vihaisen? surullisen? en muista.) henkilön käyttäytymistä. perhana, kun siinä oli juuri tuommoista luettelointia. korvissa raikui roki-suondi ja vähältä piti, etten ite alkanut luetella samalla tavalla. meinasin revetä nauruun. keu keu, olen hullu! tulkaa ottamaan mut kiinni!

lisäksi tuolla ääliöllä on ehkä maailman suurin inhokkitapa venyttää noita lauseen loppujaaaaaa.. ääni väristen. ennen mulla ei oo ollut henkilöä, kenen naama pistää tikkatauluun. no nyt on, jumankauta!

joku sanoi jostakin leffasta, että se kävisi fyysisestä väkivallasta. voisin sanoa samaa tästä kahdesta tunnista rauhaa ja rakkautta.

miksi minä vuodatan tätä sunnuntain loppuillasta uhraten kallisarvoista nukkuma-aikaani? (kasvava nuori tarvii unta! sormenheristelyä.) pyydän kattomaan tuon mainospläjäyksen kahta viimeistä riviä. "Uusinta klo 22-24." perkele.(ja jos joku ihmettelee, miksi en voi sulkea radiota, niin kerron senkin. kello 24 alkaa ylen yöradio, enkä tahdo yöllä heräillessäni ja uutta unta etsiessä kuulla hiljaisuutta, vaan yöradiota. olen hävittänyt stereoiden kaukosäätimen, tilannut uuden ja kadottanut senkin. en voi ohjelmoida tuota ihmemasiinaa siis vaihtamaan kanavaa joltakin muulta yöradiolle puolenyön aikaan.)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.