IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »
KOLME NIMEÄ, JOITA TOTTELET:
1. heidi.
2. irvin ja invinder ja irvinski. ja niin.
3. idiootti. ehe ehe. kansa lakoaa omaan nauruunsa.

KOLME NIMIMERKKIÄ, JOTKA SINULLA ON OLLUT:
1. irvin on ollut jo reilun vuoden.
2. heitineiti oli ennen sitä.
3. +arwen lunatic+. se oli niin hieno.

KOLME ASIAA, JOISTA PIDÄT ITSESSÄSI:
1. yleinen höpöttäminen. kieroutuneella ja ärsyttävällä tavalla on helppoa ja kivaa.
2. liikaakin optimismiin taipuvainen. liika optimismi johtaa ankstaamiseen. anks. anks.
3. rotat. niistä mää pijän itessäni. :D?

KOLME ASIAA, JOISTA ET PIDÄ ITSESSÄSI:
1. tällä hetkellä en jaksa ajatella, mitä muut ajattelevat. -> ärsyttävä kusipäisyys.
2. se, etten osaa puhua selvästi. alotan viisi lausetta yhtä aikaa.
3. hitsi, tätä on niin vaikea keksiä. >:) saamattomuus?

KOLME ASIAA, JOTKA PELOTTAVAT SINUA:
1. pimmee.
2. mielisairaudet. hulluksi tuleminen?
3. hattrick-orjuuntuminen.

KOLME ASIAA, JOTKA OVAT OLENNAISIA PÄIVÄSSÄ:
1. rauhallisuus.
2. illalla voi nukahtaa hymy huulilla.
3. hymyt. tämä vois olla melkein ykkösenä.

KOLME ASIAA, JOTKA OVAT PÄÄLLÄSI NYT:
1. huivi. (kuka yllättyi?)
2. "minäkin sinua" -jänöpaita.
3. oranssi lökäripökäripipo.

KOLME LEMPIBÄNDIÄSI (NYT):
1. system of a down.
2. bad religion.
3. apulanta, tehis, piitlesit, donkkarit. uff.

KOLME FYYSISTÄ ASIAA, JOTKA VIEHÄTTÄVÄT SINUA SUKUPUOLESSA, JOHON OLET MIELTYNYT:
1. rauhallisuus.
2. hymy ja läsnäoleminen.
3. persoonallisuus. ei tarvi olla hirmunen hippi, peikko tai punkkari, mutta jotakin pitää olla, mikä tekee siitä ihmisestä juuri sen ihmisen.
(lukiossa opitaan vastaamaan juuri kysymysten viereen, eh.)

KOLME LEMPIHARRASTUSTASI:
1. rrrrr-jutut.
2. kitarat ja mussiikki.
3. kirjottaminen.

KOLME ASIAA, JOITA KUUMEISESTI HALUAT TEHDÄ NYT:
1. maailmanparannusta ainakin täällä paltamon suunnalla. huh.
2. pomppia kuralätäköissä ja juosta lappuhaalareissa heinäpellolla.
3. raahautua ommaan onkaloon. onteloon.

KOLME URAA, JOITA HARKITSET:
1. psykologi.
2. boheemi hampuusi.
3. rotta-asiamies.

KOLME PAIKKAA, JONNE HALUAT MENNÄ LOMALLA:
1. norja ja islanti.
2. koti.
3. ettimään ittejäni?

KOLME NIMEÄ LAPSELLE:
1. hermuli.
2. eemeli.
3. nasu.

KOLME ASIAA, JOITA TAHDOT TEHDÄ ENNEN KUOLEMAASI:
1. elää tottakai. mutta tuo nyt olikin melko tyhmästi sanottu.
2. niellä ja sylkeä tulta. ei ehkä ihan yhtä aikaa.
3. joku pentsihyppy tai laskuvarjojuttu.


haaste iskeytyy seuraaville onnekkaille: otyssah, inana khedlari, ksenoni ja rits-ou.

rattus norvegicus.Keskiviikko 18.01.2006 23:33

jep. tänne mä näköjään alan vuodattaa elämää suurempia surujain ja ah-iloja. melkein jo hävettää tuo edellinen dissaaminen (kyseessä kuitenkin ylex), muttei ihan.

rotat, nuo purevat riiviöt ja ruttolaisia basiliskoja levittävät mörmöläiset. (right!) heistä on siis kyse: irvin. ne juoksentelee illat täällä minun huoneessa vapaana ja vaikka onnistun huijaamaan kaksijalkaisia asuinkumppaneitani nakkaamalla vaatteet ja muun roinan sängyn alle, ei se näitä jyrsijämaailman veikkagustafssoneita ja marcopoloja hidasta. päinvastoin piilossa olevat ihmisten kamat on just ne parhaimmat piilot ja tihutyön kohteet. (rotan hankkimista suunniteleville: ei ne oikeasti tuhoa mitään. ja jos, niin se kuitenkin oli vaan hiiren tai modemin piuha, joiden sisälle pääsee samalla kuikkaamaan. ette tiiäkään, kuinka paljon kapeita ja erivärisiä johtoja voi yhden viattoman näppisjohdon sisällä ollakaan!)

rottien sijainti: molli hupussani, muusa sylissä, riepu seikkailee lankakorissa ja nyytti skökkii häkin päällä.

ötyköiden häkki tuossa selän takana ja äsken oven avattuani muutama sankari rynnisti suoraan niskaani. ekana sinne hyppäsi (juu, tuosta häkin ovesta.) muusa, rottajoukkueeni pomo. neidillä onkin tuota lihasta ja luonnetta muiden pompotteluun. olkapääni on muuten hurjan kiva paikka peseytyä pienillä etutassuiloisilla. syöminen on ihan mahdotonta rotallisessa seurassa ja niinpä viinerin syöntini olikin tuhoontuomittu. kun muusander huomasi kädessäni olevan valtavan herkkupalan, pesu pysähtyi siihen paikkaan vaihtuen piinalliseksi tuijottamiseksi. erehtyessäni yrittämään puraisua ja siis tuomaan kädessä olevan viinerin suuhun jyrsin yritti pompata ovelasti vasemmalta olkapäältä sen kimppuun. ja onnistui. pieni nykäisy ja herkku oli turvassa pieniä hampaanjälkiä lukuunottamatta. temppu toistui muutaman kerran allekirjoittaneen tuijottaessa näyttöä ja unohtaen autuaasti pienen eläimen olemassaolon. nämä rotaskut ei oo ihan tyhmiä ja kohta ötökkä siirtyikin putsaamaan näppiksille pudonneet muruset. palvelu pelaa.

rottien sijainti: molli lepopeiton mutkassa kuten riepukin, muusa keskusyksikön päällä kiinnostuneen enkun sanakirjasta, nyytti olkapäälläni.

nää on aika kivei, iih. riepu kiipesi juuri jalkaa pitkin syliin ja taivastelee nyt hiirtä. pomppaus pöydälle ja näytön päälle, kurkistelua ja muksahdus alas. nolotuspinkominen näytön taakse ja kohta maistelemaan lukujärjestyksen nurkkaa. sitten kynttilän kimpuun. muusa näyttää mörmöttävän jo päiväpeiton ja täkin välissä. myyräefekti. repun pohja kupruilee. koululaukkuni sisältää siis mollin ja muutaman kirjan, joihin ei ole välttämätöntä ilmestyä hampaanjälkiä. nyytti kiipeili näppiksen yli ja kitara on muusan kiinnostuksen kohde nro yksi. nämä on uskomattomia.
nyt on taas aika vuodattaa elämää suurempaa suruani siitä, kuinka rehellistä radioaaltojen kuluttajaa on sorrettu ja suoraan sanoen pahoinpidelty. armas kanavamme ylex. kuka on sattunut kuulemaan pyhitetyn lepopäivämme antia aamulla kello kymmenestä eteenpäin? no, tässä esittely suoraan varastettuna kanavan sivulta.


"Keskusradio pauhaa, rakkautta ja rauhaa!

Kuuntele viikon tärkeimmät radiojutut kahdessa tunnissa! Keskusradion isännät Nipa ja Roki kokoavat mielestään merkittävimmät jutut radiomaailmasta ja esittävät ne YleX:n taajuudella sunnuntaisin. Huhujen mukaan Nipa ja Roki tekevät jutuista suurimman osan itse…

Tällä kertaa ohjelmistossa ovat mm. Ajankohtainen Lettunen, Luontoradio ja Vaihtoehtoisen todellisuuden uutiset. Keskusradion viikon vieraana on eduskunnassa työskentelevä stand up-koomikko Lotta Backlund.

Vapaudu esteistä ja virittäydy!

Keskusradio sunnuntaina klo 10-12. Uusinta klo 22-24."


järkyttävää (anteeksi) paskaa, jos ja kun suoraan saa sanoa. mulla oli päästä itku, kun männä viikon sunnuntaina tuli eka jakso kyseistä taidetta suoraan mun korvaan. arvatkaa, kuinka autuasta on puolella korvalla seurata radiota. (siinä vaiheessa muistin, että kromosomi äksää tuli sitä edellisenä sunnuntaina viimeinen jakso. "aah, sieltä varmaan alkaa nyt uusi ohjelma.") kun saakutin roki pesonen pasanen pösösen ääni alkoi hiljalleen valua ulos vastaanottimestani. siitä oli sunnuntairauha kaukana.

no, enhän minä jaksanut kuunnella kun puoli tuntia ensimmäistä lähetystä -myönnän nössöyteni ja sanon, ettei kantti kestänyt. mullakin on pientä itsesuojeluvaistoa näiden asioiden suhteen, kyä mä tiän. ja oon juntti ja tuomitsen ensivaikutelman (ja lukuisten koettujen tuskanhetkien suhteen kromosomi äksän.) perusteella.

lisäksi mulle on jäänyt järkkyjä traumoja jo niiden roki pesosen pasasen jutuista. tiiättehän te, kun se luettelee: "ei saa juosta, hölkätä, liukastella, kaahata, kurvailla, irrotella, revitellä, riehua, liehua tai kiehua." kerran piti isoskoulutuksessa lukea joku tekstinpätkä, jossa kuvattiin jonkunlaisen (vihaisen? surullisen? en muista.) henkilön käyttäytymistä. perhana, kun siinä oli juuri tuommoista luettelointia. korvissa raikui roki-suondi ja vähältä piti, etten ite alkanut luetella samalla tavalla. meinasin revetä nauruun. keu keu, olen hullu! tulkaa ottamaan mut kiinni!

lisäksi tuolla ääliöllä on ehkä maailman suurin inhokkitapa venyttää noita lauseen loppujaaaaaa.. ääni väristen. ennen mulla ei oo ollut henkilöä, kenen naama pistää tikkatauluun. no nyt on, jumankauta!

joku sanoi jostakin leffasta, että se kävisi fyysisestä väkivallasta. voisin sanoa samaa tästä kahdesta tunnista rauhaa ja rakkautta.

miksi minä vuodatan tätä sunnuntain loppuillasta uhraten kallisarvoista nukkuma-aikaani? (kasvava nuori tarvii unta! sormenheristelyä.) pyydän kattomaan tuon mainospläjäyksen kahta viimeistä riviä. "Uusinta klo 22-24." perkele.(ja jos joku ihmettelee, miksi en voi sulkea radiota, niin kerron senkin. kello 24 alkaa ylen yöradio, enkä tahdo yöllä heräillessäni ja uutta unta etsiessä kuulla hiljaisuutta, vaan yöradiota. olen hävittänyt stereoiden kaukosäätimen, tilannut uuden ja kadottanut senkin. en voi ohjelmoida tuota ihmemasiinaa siis vaihtamaan kanavaa joltakin muulta yöradiolle puolenyön aikaan.)

viikate - viattomien lasten päivä Maanantai 19.12.2005 21:33

"kuurasta katsoo
pienoinen pää
huurteesta tuijottamaan
käy silmät uniset
väriset jään."


kaunista.

hetki hiljaisuutta ja soolo.


pitkillä kynsillä on paha soittaa, mutku ei oo kynsisaksia. taisin pistää ne liian hyvään talteen, kun leikkasin noiden kakaroiden kynnet yks ilta.

koska minusta on niin uskomattoman kiva..Maanantai 19.12.2005 00:14

..valittaa kouluhommista, niin kerronpa teille, kuinka käyn lukiota.

reaaliaineet:
kurssin alussa päätän, että perhana, nyt opiskellaa. tässä jaksossa luetaan kappale aina tunniksi. tässä jaksossa onnistuin suhteellisen hyvin, mutta loppua kohtihan se löysistyy, ylläri. paria päivää ennen koetta aletaan hermoilemaan, että enhän minä osaakaan mitään. siispä luetaan noin viisi tuntia kirjaa etanavauhdilla, eikä sen niin väliä vaikka ajatukset pomppii. kunhan ne sivut muka saa luettua. koetta edeltävänä päivänä katsellaan loppukoealuetta ja (anteeksi) vittuunnutaan. tajutaan, ettei tätä voi tajuta ja ihan sama, mikä kurssinumeroksi tulee.

koeaamuna ollaan sitten maha upsistakeikkaa väärinpäin, kun tajutaan, ettei oikeasti osata kikkaran vertaa. jännitetään ja yritetään saada edes muutama tiedonmurunen päänuppiin. koulussa ahdistutaan ja koepaperin tullessa eteen tajutaan, että nämä asiat on käyty tunnilla ja osaan kirjoittaa jotakin. joku kysymys on, että muistaa missä kohti tämäkin luki, mutta siihenpä se tietämys jää. sitten kirjoitetaan kynä savuten ja ranne sökönä, mutta tympääntyminen iskee viimeisen esseen kohdalla, johon ei niin hyvin osata vastata. aargh, antaa olla ihan sama tahon pois.

sitten kun on pakannut tavarat reppuun ja vienyt kokeen opettajalle ja lähtenyt luokasta ja käynyt bunkkerissa ja istuu ruokalassa syömässä tajuaa, että hitto, ois voinu ehkä lukea. se menee kuitenkin nyt huonosti, oisin voinu vähän ees panostaa. satsa på.

kun menee seuraavalla viikolla kattomaan hallintokäytävästä kokeita, niin siellähän se on lappu on ja melkein kaikista tehtävistä on tullut täydet ja numerona on kasi taikka ysi. tuntiaktiivisuuden perusteella kurssinumero on melkeenpä poikkeuksetta ysi taikka kymppi.

sitten jotkut kehtaa vielä sanoa, että minun olisi oltava onnellinen, kun noin hyviä numeroita tulee helpolla. joo, helpolla. minä aivastelen stressihormoneja ja niistän turhautumispöpöjä, ja sanotaan, että helpolla!

no voi huoh.Sunnuntai 18.12.2005 16:13

oikeasti. ahdistus. en minä osaa, enkä tahdo, enkä muuten jaksakaan.
saisko aikaa hilattua vaikka tuonne torstai-iltaan?
ja kun pyytämisen makuun päästiin, niin maantieteellistäkin sijaintiakin voisi vähän keikutella toiseen suuntaan.

kokeet. yhteiskuntaoppi, matikka, psyka, ruotsi.
hyp5, map8, pss5, rbp4.
maanantai, tiistai, keskiviikko, torstai.

turkuun.Perjantai 18.11.2005 01:39

irvinder menee ja viettää ihanan viikonlopun i Åbo.


nähtäillään @ maata näkyvissässä.


saa tulla nykimään hihasta taikka heittämään lumipallolla, ihan oman valinnan mukaan. :>

[Ei aihetta]Keskiviikko 26.10.2005 09:29

rakas päiväkirja. tännehän minä tallennan syvimmät salaisuuteni.
viddujee.
- Vanhemmat »