IRC-Galleria

rattus norvegicus.Keskiviikko 18.01.2006 23:33

jep. tänne mä näköjään alan vuodattaa elämää suurempia surujain ja ah-iloja. melkein jo hävettää tuo edellinen dissaaminen (kyseessä kuitenkin ylex), muttei ihan.

rotat, nuo purevat riiviöt ja ruttolaisia basiliskoja levittävät mörmöläiset. (right!) heistä on siis kyse: irvin. ne juoksentelee illat täällä minun huoneessa vapaana ja vaikka onnistun huijaamaan kaksijalkaisia asuinkumppaneitani nakkaamalla vaatteet ja muun roinan sängyn alle, ei se näitä jyrsijämaailman veikkagustafssoneita ja marcopoloja hidasta. päinvastoin piilossa olevat ihmisten kamat on just ne parhaimmat piilot ja tihutyön kohteet. (rotan hankkimista suunniteleville: ei ne oikeasti tuhoa mitään. ja jos, niin se kuitenkin oli vaan hiiren tai modemin piuha, joiden sisälle pääsee samalla kuikkaamaan. ette tiiäkään, kuinka paljon kapeita ja erivärisiä johtoja voi yhden viattoman näppisjohdon sisällä ollakaan!)

rottien sijainti: molli hupussani, muusa sylissä, riepu seikkailee lankakorissa ja nyytti skökkii häkin päällä.

ötyköiden häkki tuossa selän takana ja äsken oven avattuani muutama sankari rynnisti suoraan niskaani. ekana sinne hyppäsi (juu, tuosta häkin ovesta.) muusa, rottajoukkueeni pomo. neidillä onkin tuota lihasta ja luonnetta muiden pompotteluun. olkapääni on muuten hurjan kiva paikka peseytyä pienillä etutassuiloisilla. syöminen on ihan mahdotonta rotallisessa seurassa ja niinpä viinerin syöntini olikin tuhoontuomittu. kun muusander huomasi kädessäni olevan valtavan herkkupalan, pesu pysähtyi siihen paikkaan vaihtuen piinalliseksi tuijottamiseksi. erehtyessäni yrittämään puraisua ja siis tuomaan kädessä olevan viinerin suuhun jyrsin yritti pompata ovelasti vasemmalta olkapäältä sen kimppuun. ja onnistui. pieni nykäisy ja herkku oli turvassa pieniä hampaanjälkiä lukuunottamatta. temppu toistui muutaman kerran allekirjoittaneen tuijottaessa näyttöä ja unohtaen autuaasti pienen eläimen olemassaolon. nämä rotaskut ei oo ihan tyhmiä ja kohta ötökkä siirtyikin putsaamaan näppiksille pudonneet muruset. palvelu pelaa.

rottien sijainti: molli lepopeiton mutkassa kuten riepukin, muusa keskusyksikön päällä kiinnostuneen enkun sanakirjasta, nyytti olkapäälläni.

nää on aika kivei, iih. riepu kiipesi juuri jalkaa pitkin syliin ja taivastelee nyt hiirtä. pomppaus pöydälle ja näytön päälle, kurkistelua ja muksahdus alas. nolotuspinkominen näytön taakse ja kohta maistelemaan lukujärjestyksen nurkkaa. sitten kynttilän kimpuun. muusa näyttää mörmöttävän jo päiväpeiton ja täkin välissä. myyräefekti. repun pohja kupruilee. koululaukkuni sisältää siis mollin ja muutaman kirjan, joihin ei ole välttämätöntä ilmestyä hampaanjälkiä. nyytti kiipeili näppiksen yli ja kitara on muusan kiinnostuksen kohde nro yksi. nämä on uskomattomia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.