IRC-Galleria

jarmopee

jarmopee

Oho. Täälläkään käyny varmaan vuoteen.

Mikä minua vituttaa.Tiistai 06.03.2007 15:17

Ihan tässä joutessani ja työpaikkailmoituksia vittuunnuksissani selatessa tuli mieleen, että pitääpä purkaa agressiota mieluummin tänne näin kuin työnhakukaavakkeisiin. Olen tietysti rauhaa rakastava ihminen, jota kuitenkin tietyt arkipäivän asiat vituttaa. Kuten kaikkia meistä. Tee toki omasi!



Vitutus top 13: (sattumanvaraisessa järjestyksessä)


1. Kylymät vessat.

Lapsuudenkodissani oli vessan patteri paskana, ja pienen koululaisen mieltä nakersi käsittämättömän palijon talviaamuna herätä kouluun ja ekana lampsia kylymään vessaan pikku pippelistä jäistä ureaa äkistämään.

2. Märät sukat.

Voi hevonvittu, se se arsyttävää on ku aamulla on hopussa käyny suihkussa, sitte kamat niskaan ja hopi hopi, bussi lähtee kohta. Vielä viimeinen asia vessassa, ja kas: eiköhän ne sukat lässähdä siihen ainoaan vesilammikkoon jota et hoksannu kuivata suihkusta tullessasi. Tekis mieli uittaa sukat bensassa ja tuikata tuleen koko roska.

3. Käytetyt tulitikut askissa.

Kuka helevetin idiootti sitä tekee?! Käsi ylös, tulen syöttämään sulle ne poltetut tikut. Mitä järkeä siinä on tunkea niitä tikkuja takas sinne askiin? Niitä ku sitte räpii pimeässä/sormet kohomeessa nii johan alkaa huumori loppumaan. Tuhkikseen, hyvin sammutettuna roskikseen, tai viimesenä hätävarana vaikka taskunpohjalle. Luonnossaki ne maatuu kohtalaisen hyvin.

4. WC-paperin loppuminen.

No tämänhän kaikki tietää. Pakko jakaa tähän väliin hyvän ystäväni Tonin kokemus: Oli ihana kesäaamu Provinssi-rokissa. Vuosi taisi olla 2001. Toni herää krapulaisena teltasta, tuntee että masusta olisi pyrkimässä pihalle oikein kunnon ruiskobra! No ei muuta ku bajamajaan mörköpötköä vääntämään. Tavallisen kaapelinlaskun sijaan ilmoille taisi putkahtaa megalomaaninen naakkaparvi urkujen säestyksellä. Noh, tietenki paperi loppu kopista. Toni sitten otti ja repi paskaluukun pohjalta, missä siis kaikki sonta ym oli, puoliksi käytettyjä paperinpalasia joihin pyyhkiä. Ei kuulemma laatta lentäny siltikkään, lähellä oli. Jepjep, pakkohan tämä oli kertoa, mielestäni hyvä esimerkki kuinka tämä asia voi vituttaa. Eikä Toni tästä suutu että kerroin, johan tälläsille asioille pitää osata nauraa! Itse silloin tilanteessa tuskin kauheesti nauratti.

5. Aamusuihku.

En minä siitä tykkää. Joskus on pakko käyä esim ku on darrassa ja pitäs mennä johonki edustaan itteään. Niin aamulla suihkussa käynti ei vaan ole kivaa. Ehkä siksi että aamusuihkun yhdistää krapulaan.

6. Känni-ääliö-juntit.

Ehkä eniten maailmassa vituttaa turvenuijat, jokka humalassa alakavat urputtamaan jotain tyyliin: "vittuilekkonä mun kaverille, hä". Okei, ymmärtäähän sen, että henkisesti vajaat tuulipukukansalaiset haluaa haastaa riitaa, mutta eikö ne vois ees keksiä mitään uutta fraasia, jonka perusteella sitte jaella nyrkkiänsä. Esim: "oletko koskaan lakannut rakastamasta naisystävääni?" Mitäpä tuohonki enää vastaat, turpaan tulee takuuvarmasti.

7. Nuha.

Nii, ihiminen pääsee kuuhun ja pystyy tekeen vaikka helevettiä, nii mikä siinä on ettei tavallista nuhaa osata parantaa? Ja sitä räkää riittää, ei lopu kesken. Siinäpä muuten uusiutuva luonnonvara. Vaihtoehtopolttoaineet kunniaan! Ja kakat, hippisikojen hommaa. Ydinvoimaa vaan.

8. Edelliseen liittyen, räkänokat.

Nii, onhan ne lapset söpöjä ja ihania, ku homeista rasvaa muistuttava köntsä pilkistää uhkaavasti sieraimesta.

9. Pissikset.

Pissikset jokka haluaa näkyä ja kuulua. Eipä tähän muuta tartte sanoa. Kirveellä töitä ois.

10. Epätoimivat masiinat.

Joo kaikillahan se ärsyttää ku tietsikka tilttaa ja pitää päättää lähettääkö virheraportti vai ei. Mutta mielestäni ehkä jopa enemmän ketuttaa koulun kopio- ja tulostinkoneet, jotka aina, siis AINA, ovat jumissa. Polttaahan ne haluttais kovasti.

11. Äitien maneerit.

Siis Äitihän on ihana ja rakas, mutta voi että kun se nyppi pienen ihmisen hermosoluja ku Äiskä otti sen paperitollon, kostutti sitä omalla syljellään ja pyyhki sun naamaa. Siis argh.

12. Paska housuissa.

Olin muutaman vuoden vanha, kun housuun lurahti jostain syystä oikein miehekkään iso uloste, jolla oli varmaan oma pulssi! Eikä ollu muuten yhtään kivaa.

13. Asioiden uudelleenkirjottaminen.

Nii, eihän nämä intterneettit ikinä toimi, siksi olinki viisas, ja ennen kuin painoin tän tekstin hyväksy -nappia, kopsasin koko roskan wordille. Kyllä kannatti, ku nettisivu tietty tilttas ja teksti ois hävinny. Onneksi oli varmuuskopio. Kylläpä ois vituttanu.



Noonih! Tämäpä oli vapauttavaa. Kokeilkaa ihimeessä! Välillä persoonan muuttaminen kaikkea vihaavaksi vittupääksi on yllättävän mukavaa. Oikein kainalot alako hikoamaan. Onpa muuten typerää, että nämä karvaa pukkaavat montut erittävät laimennettua kusta. Ei mitään järkeä siinäkään...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.