IRC-Galleria

jarmopee

jarmopee

Oho. Täälläkään käyny varmaan vuoteen.

Olen rikollinen.Perjantai 14.09.2007 16:48

Eilempä sattui kiva juttu:

Onnellisena koulupäivän päättymisen johdosta poljin komealla ruosteisella jopollani kotia kohti. Erään sillan ylitettyäni huomasin kuinka poliisi muutaman kymmenen metrin päässä viittoi minua pysähtymään. Syykin selvisi: "Kuules poika, tiesitkö että tässä ei saa polkupyöräillä. Pyörätie vaihtui parikymmentä metriä sitten jalkakäytäväksi, tuolla on merkki". Kyttä osoitteli jonnekkin tolpannokan suuntaan mutta en silti saanut silmiini kyseistä merkkiä. Noh, kiva poliisi-setä ohjasi minut kulman taakse, jossa oli maija ja tavallinen kyttä-auto parkissa, joiden edessä pitkät jonot ihmisiä polkupyörineen. Mummot vaarit, nuoret vanhat, tytöt ja pojat, valkonaamat ja puolirapeat odottivat kiltisti vuoroaan ja poliisit kirjoittivat kaikille rikesakon. Kyllä siinä mummelit päivitteli että voi voi, vanhoilla päivillä joutu vielä virkavallan kans tekemisiin. Itselläni vitutti ja nauratti samaan aikaan. Noh, vuoroni tuli ja paperit piti näyttää. Kyttä kysyi myönnänkö rikkeen. No okei myönnetään. 20 euroa rikesakkoa, 2 viikkoa maksuaikaa ja viikon sisällä mahdollisuus valittaa käräjäoikeuteen. Rikas mies jos oisin, palkkaisin jonku häikäilemättömän sika-juristin haastamaan kaikki donitsinsyöjät oikeuteen. Veisin niiltä työn, eläkkeen, ja ne joutuis työskenteleen lopunikäänsä mäkin kassalla. BUHAHAHAAA. *hieroo käsiään yhteen saatanallinen virne naamallaan*

Siis voi helevetin aasinsonta-aivot, eikö niillä vittu muuta tekemistä ole? Pyörätie vaihtu ja kakskyt metriä siitä kytät oli kytiksessä.

En alakanu tulukuttamaan niille kuitenkaan, jos ne ois alakanu tosi vittumaisiksi, olis ne voinu sakottaa mua mun polkupyörästäki: Vanaha ruosteinen jopo, jossa ei tietoakaan minkäänlaisista valaisimista saatikka heijastimista kissansilmistä ym. Jarrutkaan ei toimi kunnolla, meinasinki ajaa sen kytän päälle joka viitto mua pysähtymään.

Tästä lähtien jätän pyörän himaan ja ajan lähikiskallekki autolla. Hurun kautta bensaa mahollisimman paljon polttaen. Josko vaikka ilmastonmuutos hukuttais poliisitalon.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.