IRC-Galleria

jemina-

jemina-

se on jaloviinaa, ei sen kuulu kuplii

TorsataiTorstai 18.05.2006 14:55

Oij unelma :F Päästiin koulusta jo puol kakstoista (: paitsi että nyt sitä sitten pitäisi siivoilla ja kiinnostus aika alhanen =/ Vois tilata siivoojaan.. Mjo. No ei tässä voi kahta tuntia kauempaa mennä. Tai no tää mun huone on kyl sellases kuosis et taitaa tulla kolmas tunti lisää.

Matikan kokeesta sain 9 lussan!! kehua saa. Ja yh:sta tuli 9. Sitte kemiasta tulee päättö tokariin kasi ja fysiikasta 9.. Nii yh:sta tulee kynppi xD oon kone. Iskä on ylpee.. Se siin on tärkeintä. Äite ny ottaa pultit joka numerosta :D Tai sitte se ei sano mitään.. kielelt jää kyl sinne seiskaa =/ Muuta en sitten tiedäkkään. Kaippa siit ihan kiva tulee joo (: keskiarvo tavote kasi. tasan kasi. Mutta raportoin siittä enemmän kun on paperit hanskas.

Niin, oi voi, pitäs lähtee sinne varhaisnuorten leirille tässä loman alussa.. Eikä työpaikastakaan oo tullu viel mitään informaatioo. Pahasti kuses jos en sitä paikkaa saa =/ sniff. Olin hei mä eilen valtuustos istumas tunnin, sit oltiin iitun kans kahveella housella jne. huomenna mennää jonnekki näyttelyy.. Toi koulu on kyl jo aika finito. Tänää istuttii ja piirreltii ja poja palas korttia ekat tunnit. Sit vähän liimaa ja leikkaa koristeltiin meidän gimmel työtä mistä tuli ihQ! siin on hileitäki!!<3 Ja vika tunti sit käytiin matikan koe läpi. ja nyt kotona. jeejee, muta joo pitäs varmaan siivoon..

MOI

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.