IRC-Galleria

jemina-

jemina-

se on jaloviinaa, ei sen kuulu kuplii

torstai 22.6.2006Torstai 22.06.2006 16:13

Kakka jussi piti tulla mutta saa nyt nähdä.. Istuskelen mökillä ja voisi jopa kehittää jtn järkevää kun on tänne asti tullu :D Onhan täällä tää läppäri mut ei mökillä saa olla koneella :D On ollu aika vauhdikas viikko.. tapahtunu yhtä ja toista. Näistä kerrotaan lapsenlapsille.

huomenna on juhannus ja mä oon mökillä! no hei joo toivottavasti satais vähän ni sais polttaa kokkoo (: örgh. mutsi isi beibi ja mikko tulee tänne huomenna.. ja si ylihuomenna mennään kai kotiin.. kolmas juhannus sen mikon kans.. vähän helmee :D tänä jussina tosin ei oo skuutteria tääl. millä voisin vaikka pannuttaa :D

Oon kans skriivaillu täällä kaikkee jännää.. vois niitä tännekkin pistää jos jakselen.. Kuunnellu vaan musiikkia ja raapustanu ni hyvä tulee (: kohta muutetaanki.. tai no elokuus vasta mut silti.. ja onhan mut siihen vaihtari juttuunkin hyväksytty.. eilen tuli siit kirje..

Ja yöt on hanurista.. en osaa nukkua.. väsyttää mut en saa nukuttua. sit ponkasen välillä vaan situun ja herään.. näin tapahtuu useasti yön aikana.. sit mikään asento ei oo kiva ja joku on kokoajan huonosti.. hassua, alku loma nukkuilin niin hyvin, nyt siit ei tuu mitää.. no päikkärit siis tänään..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.