IRC-Galleria

huah!rakastan mun mahtia vastustuskykyä (on muuten hassu sana toi vastustuskyky). on ihan kiva olla kipee koko ajan mut ei siin sillai mitään tää alkaa olla jo aika perus fiilis, sit ku oon terve ni sehän se vasta tuntuu häkellyttävältä!
mut nii eniveis koska olen ihanan allerginen kaikelle mukavalle esim pölylle ja homeelle ja tollaselle, ni pöly yhdistettynä vittumaiseen flunssaan on tuhoon tuomittu suhde! huomasin sen tänää aamulla. on aika epämukava herätä ja huomata kurkun olevan vähän hassu. eka sen laittaa sen piikkiin että on polttanut tupakan jos toisenkin mukavan illan aikana juomien parissa. sitten sitä yrittää mennä takaisin vähän goijaamaan koska siis kellohan on vasta 9, mutta huomaa että ei perse, kun nyt tässä makoilen ni kurkku on entistä vittumaisempi. sitten sitä jotain köhisee siinä hetken samalla tajuten että johan se nyt turpoo hyvää vauhtii.
sitten siinä yrittää saada jonkun viemään kotiin, koska tietenkin hieman älyvapaana yksilönä en todellakaan mennyt yöksi kotiin, nohh tehtävä alkaakin olla hieman haasteellinen koska muut ihmiset eivät halua herätä vielä yhdeksältä. nohhh mikäs siinä sitten odotellessa, kurkku turpoo turpoomistan ja hengitys on aika lailla ärsyttävää ja nieleminen täysin mahdotonta. nohhh sitten kuitenkin sain jonkun heittämään mut kotiin just ajoissa, ei ainakaan yhtään liian aikasin!
puolen tunnin kestävän automatkan ajan sitä sitten vaan miettii että joo ei tässä yhtään mitään, että heti kun pääsen kotiin niin kaikki on hyvin koska kotona on lääkettä.
nohh niin, siinä sitten hoiperrellessa pohjolankadulta kotipihalle alkaa olo jo olla lievän jäätävä koska hapen saanti oli aika lailla minimissä (hahhaa kuulostin muuten hassulta kun yritin kiittää kyydistä aha ei mtn ääntä ja sattu sikana) no niin eniveiss pääsen kotiin ja otan sen kyypakkauksen kortisooni pillerin, joka ilmeisestikin on tarkoitettu vähän isommalle olennolle koska sen halkasija on n. 5 cm.
siinä sitä sitten mietitään että joo tää on se ainut mikä auttaa muttakun toi hole tuolla kurkussa on nyt sen verrän pieni että ei sinne mee ilmakaan ni mitenköhän ihmeessä sais tollasen hevospillerin sinne mahtumaan.
rohkeana tyttönä kuitenkin ahmaisen pillerin suuhun ja huuhdon sen alas n. 6 litralla vettä.
nohh auttohan se!

ps. vähänkö oli muuten ankeuttaja aamu. syndrooma iskee taas..!!!!


ainii ja sit dokaksin eilen mun työnantajan kanssa, tai siis en nyt sen kanssa mutta siis samassa mestassa, ihme ankeuttaja akka!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.