IRC-Galleria

hahahaAAHAHAHAHAHagahagaaajSunnuntai 31.08.2008 04:48

ei herne joutu nauraa!!
http://www.youtube.com/watch?v=rmZ7koUB4qw


ei pääse noi suomen vuoden paras mainos mainokset tähä kastii :D

huhhu!Perjantai 29.08.2008 17:55

http://areena.yle.fi/toista?id=1459063

onhan Bulgaria tosiaan EU:n jäsen......mitäköhän vittua!!!

22:22 !!!!Keskiviikko 27.08.2008 04:50

oikeesti kannnattaa toivoo ku kello on 22:22 !! se wörkkii!
tiistai oli ihan mahti päivä! vakuutin itteni 10 000, eli jos joku tappaa mut 1.9.08-1.9.09 välisenä aikana ni mamman rahapussi kasvaa,,,mut se sano kuitenki et pitäis mut mielummi.
latasin kerrani hyvän leffan!!
saatiin iidan kanssa vihdoinkin ne kajarit!
sukulaismiehen jalatki säästy!!
keskiviikosta tulee saletisti yhtä siisti! pääsen tänään jopa ehkä kenties lintsille, joka on ihan yhtä ihana paikka ku kymmenen vuotta sitten<3
ja mikä parasta...kerrankin päivän kuva on hyvä!!!
ja ainii 5 PÄIVÄÄ BARCAAAAAAAN!

auMaanantai 25.08.2008 15:17

sukulaismies jäi sit traktorin alle kun oli unohtanut laittaa siitä sen jonkun jarrun päälle, sit se huomaa et se traktori lähtee valumaan sen autoa kohti ni tyhmyyksissään ja nuukuudessaan lähtee sitten työntämään sitä traktoria jotta se pysähtyisi...tässä vaiheessa olis kuitenkin ehk kannattanut ottaa huomioon että n. 90kg mies ei välttämättä saa pysytettyä 10 000kg.n traktoria.
nohh traktori ei pysähtynyt ei! harri kylläkin pysähtyi aika pitkäksi aikaa. traktori meni tosta säärien päältä sillä lailla survoe jalat muutaman sentin paksusiksi....eilen yöllä oli leikkaus, en tie et amputoitiinko ne vai saatiiks ne viel jotenki säästettyy...
jos sääriluun päältä menee 10 000kg ni se voi hiukkasen tuntua

viikko jäljellä barcan matkaan mut nyt ei kyl jaksa ihan hirveesti sitäkään hehkutella

villiäLauantai 23.08.2008 18:07

ostin eilen ilmapallopuudellin kahella erolla :)
öäöäöäöäöäö IHAN HULLU MATKAKUUME!!!!! ....taitaa muuten olla oikeesikkin kuumetta mut jjju.
eilen oli törkeen rento ilta. Mentiin empun sallin iidan ja paulin kanssa kattoo lentsikoita.
oltiin sellasella törkeen isolla nurmikko tasanne pläjäyksellä suoraan sen kiitoradan päässä, niiiiiin siisti mesta!!! No oke ei kyl nähty ku yks nousu mut huhu se oli kiva! sellanen iiiiiso kone ja se meni suoraan meijän yli ja siit tuli siisti meteli :D
oltiin vaan sallin kanssa ihan paskana koska oltiin varmoja et joudutaan sen koneen imuun ja kuollaan kaikki, oltais haluttu mennä maahan makaamaan ja pitää josain kiinni mut se ei kuulemma ollu tarpeen :DD ei kai sit....
niiii!! ja sit kateltii joku 10min kuollutta peuraa....siin oli ötököitä. ja sit porukka disautti mua koska luulin et salamoita sanotaan salamii..jooooooo.
sit päästiinki mun disauttamisesta toiseen aiheeseeen eli siihen bemuun jonka rekkari oli GAY-69, nice one!
hakiksen rannassa käytiin vielä mynnillä ja sit kotiin siin vähän päälle 12. oli muuten törkeen hauskaa!!!

11 päivää jäljellä!!!! ei herne!

kiehhh :DDDTiistai 19.08.2008 13:52

nyt on hyvä aika hakea lindexille (hakikseen) duuniin, ne ettii työntekijää koska mä otin just loparit !!!!!
ai ai ai! tai sit ei, koska se on ihan kauhee paikka työskennellä.
ota sun lävistykset pois, ole kesäisempi, älä kuitenkaan käytä toppia koska sun olkapäät ei saa näkyä, käytä lindexin vaatteita ja maksa niistä melkeen normaali hinta, siivoo koko alusvaatepuoli aka. henkaroi kaikki uudestaan, voisitko siivoo noi kuset tuolta lattialta....nii ja hei tuu tänää 06 aamulla töihin tekee inventaarioo ja lähe 09 takas kotii mut hei tuu sit taas 18 töihin ja lähe klo 21 :D:D:D:D:D:D: siis mitä vittua :D
mut niiin jos on kauheessa rahantarpeessa ni kannattaa hakee, ne vois ottaa jo tänään koska mulla olis tänää duunivuoro mut mut mut HAAAAHAAAA!!! ja sit olis kans sunnuntaina duunivuoro jajaja olisko kans ens tiisaina muistaakseni.
mut jjju 020 1422430
ahhhhh tää on niiin jeees :D

ei hellurei!!!Maanantai 18.08.2008 17:53

2 VIIKKOOOOOO!!! 14 PÄIVÄÄ!!!! ja ihan liian mont tuntii eli siis joku 350 ehk mut mut mut KAKS VIIKKOOO!!!!!
hähähää hajotkaa te tänne paskaan ja jätykää pystyyn tai myykä teijän sohva ja televisio ja lähtekää matkalle!
hahaaaaaaaa 2 viikkoa ja venattu on jo 3kk!!!! nyt voi kertoo et KHYLLÄ VITU KHYLLÄ!!!!!!
rahaa löytyy ihan liian vähän joten niinkun se pariisin reissu tämäkin otetaan tehokkaana laihdutuskuurina ja laitetaan rahat johonkin paljon käytännöllisempään.
...loppupeleissä tulaan iidan kanssa itkien kotiin kun rahat on viety kolmantena päivänä ja matkalaukut menny väärään koneeseen ja ne löytyy uoden päästä kawaii kawaiii maasta..niinno, MUT KAKS VIIKKOO...JA SIELLÄ 17 PÄIVÄÄ!!! haahaaa!
mut hei ei herne, mennää riikan kautta ja riikaan tietty lennetää potkuri koneella eli saadaan leikkii tunnin varran tarzanii!!! riikassa tietty ollaan se perus kolme tuntii haha huahh!
nii ja mitäköhän muuta..hmmphh..ainii!!! ahhahaa luin et barcassa niiden varkaiden kiva kikka tyhjentää sun taskut on se et ne tulee sanoo et hei lintu on kakannu sun takille, anna mun auttaa putsaamaan sitä...oikeesti se on ite pursuttanut siihen hammastahnaa ja ja ja samalla ku putsaa sitä se myös samalla putsaa sun taskut..ei huahh :
D
mut hei koht RAZZ RAZZZZ RAZZZ RAZZMATAZZZ!!!!

lähdin taas vähän liian myöhäänTiistai 12.08.2008 19:56

huah!rakastan mun mahtia vastustuskykyä (on muuten hassu sana toi vastustuskyky). on ihan kiva olla kipee koko ajan mut ei siin sillai mitään tää alkaa olla jo aika perus fiilis, sit ku oon terve ni sehän se vasta tuntuu häkellyttävältä!
mut nii eniveis koska olen ihanan allerginen kaikelle mukavalle esim pölylle ja homeelle ja tollaselle, ni pöly yhdistettynä vittumaiseen flunssaan on tuhoon tuomittu suhde! huomasin sen tänää aamulla. on aika epämukava herätä ja huomata kurkun olevan vähän hassu. eka sen laittaa sen piikkiin että on polttanut tupakan jos toisenkin mukavan illan aikana juomien parissa. sitten sitä yrittää mennä takaisin vähän goijaamaan koska siis kellohan on vasta 9, mutta huomaa että ei perse, kun nyt tässä makoilen ni kurkku on entistä vittumaisempi. sitten sitä jotain köhisee siinä hetken samalla tajuten että johan se nyt turpoo hyvää vauhtii.
sitten siinä yrittää saada jonkun viemään kotiin, koska tietenkin hieman älyvapaana yksilönä en todellakaan mennyt yöksi kotiin, nohh tehtävä alkaakin olla hieman haasteellinen koska muut ihmiset eivät halua herätä vielä yhdeksältä. nohhh mikäs siinä sitten odotellessa, kurkku turpoo turpoomistan ja hengitys on aika lailla ärsyttävää ja nieleminen täysin mahdotonta. nohhh sitten kuitenkin sain jonkun heittämään mut kotiin just ajoissa, ei ainakaan yhtään liian aikasin!
puolen tunnin kestävän automatkan ajan sitä sitten vaan miettii että joo ei tässä yhtään mitään, että heti kun pääsen kotiin niin kaikki on hyvin koska kotona on lääkettä.
nohh niin, siinä sitten hoiperrellessa pohjolankadulta kotipihalle alkaa olo jo olla lievän jäätävä koska hapen saanti oli aika lailla minimissä (hahhaa kuulostin muuten hassulta kun yritin kiittää kyydistä aha ei mtn ääntä ja sattu sikana) no niin eniveiss pääsen kotiin ja otan sen kyypakkauksen kortisooni pillerin, joka ilmeisestikin on tarkoitettu vähän isommalle olennolle koska sen halkasija on n. 5 cm.
siinä sitä sitten mietitään että joo tää on se ainut mikä auttaa muttakun toi hole tuolla kurkussa on nyt sen verrän pieni että ei sinne mee ilmakaan ni mitenköhän ihmeessä sais tollasen hevospillerin sinne mahtumaan.
rohkeana tyttönä kuitenkin ahmaisen pillerin suuhun ja huuhdon sen alas n. 6 litralla vettä.
nohh auttohan se!

ps. vähänkö oli muuten ankeuttaja aamu. syndrooma iskee taas..!!!!


ainii ja sit dokaksin eilen mun työnantajan kanssa, tai siis en nyt sen kanssa mutta siis samassa mestassa, ihme ankeuttaja akka!

jenny näkee unia part IIMaanantai 11.08.2008 17:44

kröhömnnn!!!!!
lähettiin iidan ja viivin kanssa barcaan ja sit kävellään jollain ihan random kadulla. sit tajuun et ei vittu visa electron jäi himaan ja siel on mun kaikki rahat.
no sit kuitenkin löydän sen jostain ja aletaan ettii automaattii et saadaan nostettuu rahaa. sattumoisin barcan ainut automaatti on sellasessa talossa mihin piti mennä sairaan pitkät portaat ylös. siin edessä hengaili swengaili jtn ihme populaa jotka sit lähte seuraa meitä sinne automaatille sinne ylös. nohh siinä sitten nostellaan rahaa ja mennään takas alas ku se yks tyttönen siitä lähtee jahtaa meitä puukon kanssa. juostaan pitkin niit katuja meidän pyörillä vedettävien matkalaukkujen kanssa ja se tyttö ja sen popula meidän perässä. nohhh ei siin mitään.
yritän huutaa vaan kaikille et soittakaa poliisi, mut koska ne ei tajuu suomee ni huudan vaan et polis polis! nohhh sitten joku kertoo meille että ei barcelonassa ole poliiseja mutta käviskö että se soittais palolaitokselle ja hankkis palokunnan auttaa meitä (?) mitäähhh?!
päästän kuitenkin niitä ihme psykopaatteja pakoon kun yökätään johnkin hevos vaunuun josta löydetään suomalaisia turisteja jotka esittelee meille jtn niiden kuvia ruotsista..hähhhh!
kuten unissa yleensä yhtäkkiä ollaan hypättä johonkin ihan toiseen ulottuvuuteen. ei ollakkaan enään sellasessa pommitetussa paikassa (niin tosiaan siis barca oli mun unessa sellanen pommitettu slummi)
vaan ollaan jossain vehreällä omakotitalo-alueella. siinä sitten kävellään viivi hienossa juhlamekossa ja korkkareissa, minäkin mekossa ja iida pelkässä dieselin paidassa.
yhtäkkiä sen maan läpi alkaa puskee sadettajia ja juostaan niitä karkuun, sattumoisin kuitenkin unohdin mun huivin sellaselle kivetykselle, ja lähdettiin siis hakemaan sitä.
huivi saatiin takasin ja päätettiin lähteä hostellille. jouduttiin siis nyt menemään takaisin sinne pommitettuun slummi barcaan ja ettimään taxi. barcassahan ei kuitenkaan ole taxeja mutta joku täysin random musatuottaja päätti kuitenkin antaa meille kyydin, auton takakontissa olikin jo valmiina meidän tavarat (unessa täysin normaalia että jollain rando tyypillä on kaikkien matkalaukut hänen autossa?)
nohhh, auto oli sellanen vanhan vanha kultainen mersu joten jouduimme ensin korjaamaan sen ennen kuin pääsimme liikkeelle. lopulta kuitenkin pääsimme hostelliimme jossa laitoimme matkalaukut turvaboxiin joka oli kuin joku helvetin holvi!
siitä lähdimme suoraan shoppailemaan. jossain vaiheessa kun pyörimme eräässä liikkeessä ajattelin että no johan on kun on niin tutun näköstä tavaraa ja kaikki asiakkaat tuntuu olevan suomalaisia, sitten tajusinkin olevani ahh niin ihanassa omassa työpaikassani lindexillä.....mitäköhän vittua tapahtu.....