IRC-Galleria

vituvirus!!!Torstai 15.01.2009 18:20

menee niin överi hermot ihan just, siis niinku ihan kohta!
sairaskertomus:
vähän enne joulua alko sellanen ärsyttävä pieni flunssan tynkä, nohh se loppukin sit jo aika lyhyeen. nohh ei se sit kai kuitenkaan loppunut koska pari päivää ennen uutta vuotta se tuli takasin, mut sit se kyl taas meni ohi, oikeesti.
sitten 3.2 (muistan jopa päivämäärän...koska tona päivänä oli elkan rassen ja eeron 60v synttärit)
suihkutin hiuslakkaa mun nenään....en tarkotuksella, ja sit tuli ihan hillitön päänsärky ja mun nenän limakalvot varmaan kovettu ja sattu niin sairaasti. sitä sit niisteltiin ulos viikon verran. mut sit sain kyl sillon kuumeenkin koska siel synttäreillä oli niin kylmä, mut sekin meni ohi ihan vaan muutamassa hassussa päivässä. eli olin taas terve.
ja nyt vittusaatana, 4 päivä kuumeessa eiku 5 no eniveis ihan sama mut tää viiiiitun nuha tekee mut hulluks, heräsin tänä aamuna 4.50 oottamaan että saatanan apteekki aukee että saan perkeleen nenäsumutetta! siis nenäsumute maksaa 5.15e, mitä ihmettä!!!!
ainii olin eilen haastattelussa sellaseen kouluun/työharjottelupaikkaan täs hirveessä flunssassa ja aivastin sellasen esittelyportfolion päälle ja siihen lens hirvee räkäklimppi ja sit vaan vaihdoin sivuu...toivottavasti se pomo ei huomannut........

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.