IRC-Galleria

huoh.Sunnuntai 26.08.2007 10:15

viime merkinnasta onkin ollut ikuisuus, johtunee siita, etta arrival familyllani on modeemi. ja se ei aina tykkaa glatsusta. ja kokeilin jo fyssan tunnilla, koulun koneet blokkaavat. :( mut se on sentaan mac koulu! <3

en taten myoskaan jaksa selittaa innostustani tms isantaperhettani kohtaan. tai heidan upeaa taloaan (heilla on mm. lampi jossa on karppeja) ja dalmatialainen. isa, aiti.

sen sijaan olen paattanyt koota kirjan tyhman kamppikseni kysymyksista. han on tytto, blondi, kotoisin kaksi maata vasemmalle, en voi kayttaa sita sanaa koska muuten voisin olla BUSTEED!! eika se olisi kiva. :( luv you finns<3 ootte niin fiksui.

pitaavaan todeta et saaran teoria, tai siis saaran lukema teoria, on totta. siita, etta aivojen ja lihasten massa on vakio. haha. arvatkaapa kayko toi holkalla joka pv. tai ennen kavi, nyt se valittaa laksyist. kuolkoot koko .. haaska! hahaaaaaaaa!!

okei en osaa enaa kiroilla...

vol1.
ihan ekaks ma kelasin, et sen enkku on vaan huono, niiku voi tyttoparkaa tai et se on vaan vahan epavarma ku se on ekaa kertaa yksin ulkomailla (tosin taa oli must vahan outoo, kosk se on asunu vuoden espanjas, eika ees osaa kunnol espanjaa, mut silti. luulis et espanja olis kasvattanu siita fiksukon niiku evast tms. taisilleen. elamanviisaan. ja se on sentaa -89, hei pliis, oot jo aikuinen niiku grow up). nojoo, sit kelasin et sen dorkat vitsit on vaa sita ku sita jannittaa... niiku chandler bing frendeis. tosin nyt oon sita mielta et se on ihan vitun vajaa. siis ei VITTU.

noni, tanaan mm. olin koneella, isantaperheeni hitaalla modeemilla. sit se kavelee mun ohi meijan huoneeseen ja kuulen puhelimen nappailya. oon ihan paniikis, voi ei, nyt aiti salakavalasti katkasee mut pois netista. no ei se ollu aita, vaan norja. se ei kato tajunnu et naa on niiku connected vaik isantaperhe on kertonu sen sille, ja makin. niiku joku vaan 100x. sit menin vessaan, jossa se oli ja totes et sen kaverit ei vastaa puhelimeen, sit olin sillee kiitti, katkasit mut netista, sit se oli ihan WTFFFFFF?!?!?!?!? MITA OIKEESTI?!?!?! MITEN NIIN KAVI?!?!?! MITA IHMETTA?!?!?!

sit se ei koskaan siivoo sen jalkia, siivoon aina kaiken. kerranki syotiin, ja ma syon aina eka ku se on niin vitun hidas kusipaa. sit kelasin enpa talla kertaa siivookaan, et siivoopas ite ham ja cheese pois poydalt ja sit siin oli viel jogurttii tms. sit meen huoneesee tekee laksyi, siin menee joku pari h ja sit palaan takasi ni vaan isi on kotona ja kamppis & aiti on havinny. sit vilkasen keittion poytaa ni ei se jogurtti varmaankaa oo menny huonoks tms. tai juusto sulanu. tai mitaan. naiden kevyjogurteis on 100 kalorii. kaikki poydal. sit se aina murustaa ihan vitusti leipaa, en oikeesti tajuu, siis ihanku keittios olis ollu jtn hiirituholaisii sen jaljilt. vittu se on dorka. niiku oikeesti.

ainii, taa on hyva juttu!! kerran mentiin leffaan, sit se meni ostaa jtn (ainii se on velkaa mulle 5 dollarii vitun dorka) niiku m&m ja vetta. sit se siin kaivaa rahat, ja ma otan ne karkit ja meen vahan kauemmas, ku siin oli karseesti jengii, sit se maksaa ja jaa siihen seisoo. sit katon vahan kauempaa et mita vittuu toi tos venaa, sit se myyja on siin vaa sillee.. hiljaa. sit venaan vahan aikaa ja sit meen kysyy silt et mita se venaa, sit se on sillee... miettii hetken.... emt..... mis mun karkit? sit oon sillee et duh, otin ne jo. sit se oli sillee, MITA?!?!?!?!?!?!? MIS VAIHEES?!?!?!?! vittu mika dorka.

sit vihaan kattoo tv:t sen kaa. tai teha mita tahansa sen kaa ku se on aina niin kujal. vittu se on hidas paska. no tanaanki katottii punk'd, se halus kattoo jtn paska tom cruise leffaa mut mul oli kaukosaadin!! vittu. sit ne punkdas nicole richieta. nicole ja sen poikkis oli raflas. ainii, sit tiiattehan ku punkdis ne aina esittelee ennen sit prankii ne nayttelijat ja nicolen poikkis oli siin juones mukana ja sen kohal tietty sanottii et nicolen kihlattu ja pitkaaikanen poikkis plaa plaa. sit siin lopus just ennen ku ashton kutcher oli astumas esiin ni se kysyy multa: siis onks TOI nicolen poikaystava? "joo on." siis ihanko oikeesti? "no ihan oikeesti." hmmmm..... ahaa..... taidat olla oikees. ja ihan btw, se juoni meni silleen et ne on raflas, ja sit se tarjoilija yrittaa iskee nicolee ja antaa sille sen numeron ja nicole toteaa et tos on mun kihlattu jnejne. ei vittu se on kujal. sit ne punkdis ciaran kanssa (1,2 step, laulaja), ja sit siin todettiin etta se on laulaja ja kerrottiin sen albumin nimi. sit jossain loppuvaihees taa mun kamppis taas fiksuna kysyy et mista toi on kuuluisa, kuka toi on? "se on laulaja." siis ihanko oikeesti? mista se on kuuluisa? "musiikistaan." aah...... hmmmmmm............ taidat olla oikeesti. EI VITTU MIKA DORKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MITEN JOKU EI VOI TIETAA NICOLEN EXII?!!?!?!?!?!?!

onneks toi vajukki muuttaa pois huomen. mut se haluu teha laksyt mun kaa. arvatkaa haluunko ma teha laksyt sen kaa. keksin tos yks pv et voin teha laksyt ulkona ja vedota siihen, et mun hemoglobiini ei oo viel tottunu tahan ilmastoon jtn mulla on aina kylma, ja siks teen laksyt ulkona. (nail on ihana terassi! ja piha.... tietty. ^^) no mut sit jossain vaihees se hogas tulla kans ulos. huoh. se ei tieda sanoi kuten SUSPECT. niiku PLIIS. sit valil, niiku asken, se kysy multa et onks se a person who has influenced me or a person who had influenced me? sit olin sillee hetken et mita vittuu, ootsa tosissas, ei vittu "has." okei, jos oon vaaras ni ma oon sit aika vajukki. (toivottavasti en, mut must se oli ihan vitun hauskaa jos oisinki sanonu had.. ei vittu, ois kyl pitany sanoo had.)

ainii, sit se oli tanaan jonku kuorolaisen (joo, sil on kuoroo mut se ei osaa nuottei) yllatyssynttareil. ne ei heittany kakkuu sen paalle niinku toivoin. :( made me sad!

okei, ma jatkan tata taas joskus ku akseli uhkaa et se menee nukkuu... :(

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.